FIV sau inseminare cu donatoare/donator(15)
Raspunsuri - Pagina 16
@dodo@ spune:
Am venit de la eco, cred ca e bine. Pe os am 2 foliculi, iar pe od am 6 foliculi. Au 9 mm, iar endometru e de 12 mm. Maine sun la Sibiu sa vad cand trebuie sa merg la ei.
Va pup si va doresc o seara placuta.
gabri-ela spune:
dodo si eu cred ca stai bine la capitolul productie si ai sa vezi ca o sa fie bine de data asta
raluca, dodo si bytzi va doresc injectare usoara in continuare si pumnii sunt stransi tare pt voi luna asta
Pupici pt toate fetele
@dodo@ spune:
Cred ca merg pe un drum bun. Am sunat la Sibiu, mi-a zis ca totusi foliculii sunt mici si ca trebuie sa continui cu cate 2 gonal si azi si manie, iar sambata dimineata ma duc la eco.
diana, gabri-ela, va multumesc pt incurajari si eu sper ca macar de data aceasta sa fie bine.
diana, nici o veste, inca nu a venit?
bytzi, pe unde esti?spor la injectat, am rezolvat cu gonalul.
diana23ct spune:
dodo multa bafta in continuare si sa auzim ca totul a iesit bine.
eu inca astept, azi, maine trebuie sa vina. vroiam sa va intreb ceva. mie mi-a dat clostylbegyt din ziua 3 a cm. cum calculez in cazul in care imi vine cm noaptea? numar 72 ore si din mometul ala iau prima pastiluta? mie mai mereu imi vine noaptea
bytzi spune:
dodosuper!
diana,nu dragutza nu numeri orele,socoti prima zi de CM z1(doar sa zicem daca CM vine aproximativ de 10-12 noaptea si e mai putin la inceput ,pui z1 dupa 12 noapte ai inteles) si ei closty din z3 nu conteaza la ce ora doar sa fie in fiecare zi aproximativ la aceeasi ora...
toate fetele
bytzi....in curind mamica, cu ajutorul lui dumnezeu
"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)
bytzi spune:
superrr! ajunsesem pe pagina 3...
astazi va anunt si eu productia mea de 0000
si....vreau sa-i urez lui iuca un sincer LA multi ani!
sa iti dea domnul multa sanatate,sa aduci pe lume cei doi bebelusi sanatosi si sa te bucuri toata viata de ei,multa fericire si tot binele din lume!
bytzi....in curind mamica, cu ajutorul lui dumnezeu
"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)
evanescence spune:
Fetelor
Nu am mai intrat demult la voi....ma ajutati va rog ???
Am trimis mail la Dr.Chicea pt o IAD mi-a raspuns totul ok...am dat apoi telefon sa fac programare si Doamna de acolo mi-a zis sa vin in primele 3 zile de CM,pt monitorizare si tratament.
Dar eu nu as vrea sa fac stimulare....a mai facut vreuna IAD pe ciclu natural sau nu se practica acolo?
Sau daca se da cam cate injectii se fac daca hormonalele sunt beton ?
sper ca nu 10 ? am mai citit ca se da si Clostilbegyt ?
Vreau sa stiu apr ca sa ma pregatesc cu bani,ma gandesc ca daca ma duc in Z 2 imi da tratament si probabil trebuie sa-l cumpar de acolo din Sibiu????
Inca ceva stiti cumva programul medicilor?
Am mai fost anul trecut la Dr. Mutuliga dar as vrea la altcineva.Ispasoiu mai lucreaza acolo? pe site la Polisano nu am vazut numele lui.....
Merci fetelor si bafta la Inseminari
http://tt.lilypie.com/DX66p2.png
diana23ct spune:
evanescence eu ma pregatesc pt prima data luna asta pt IAD. Sunt la dr Mutuliga si mi-a zis ca prima luna mergem pe clostilbegyt. Nu mi-a dat injectii, iar pastilele se iau tot din ziua 3 a cm. Sunt ieftine pastilutele (13 lei) iar mie mediucul mi-a zis sa incercam asa prima luna cu toate ca eu am ceva pb, si am ciclu anovulator. Pe fetele care fac injectii nu le-am auzit ca si-au cumparat injectiile de acolo. Mai multe informatii cu privire la injectii iti poi da @dodo@ si bytzi.
Am si eu o intrebare. Am vazut ca ai fost si tu la dr Mutuliga. Dc nu mai vrei sa mergi tot la ea? Cum ti s-a parut?