FIV sau inseminare cu donatoare/donator(15)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns @dodo@ spune:

Buna ziua, LA MULTI ANI TUTUROR sa fi-ti sanatoase si sa va indepliniti visul cat mai curand.
Bytzi, bafta pt maine.
copilutzu, ma bucur mult ca esti fericita si sa te ajute Dumnezeu sa reusesti de data aceasta. Multa, multa bafta. Deci maine ai ET? Noi suntem alaturi de tine.
miki-miki, iti multumesc, sper sa am ocazia, la sfarsitul lunii, sa le desfac pe toate. Pana acum sunt pe drumul cel bun.
Cat despre mine, am fost ieri la SIbiu, am facut eco, e totul ok, foliculii cei mai mari au deja 16 mm, am facut aseara si mai fac si in seara asta doar cate o filoa de gonal, iar maine ma duc din nou la eco. Sper sa fie totul bine si sa pot face merti inseminarea.
evanescente, eu nu cred ca te poti gandi la donator, nu cred ca poti sa-i anulezi orice sansa de a avea propriul lui copil, de ai sterge posibilitatea de a fi tatal copilului lui. Gandestete ca riscuri sunt si la o sarcina normala, daca ti-e scris sa ai un copil cu probleme asa va fi indiferent cu cine faci copilul. Parerea mea e sa va mai ganditi, aveti sanse sa fiti parintii lui adevarati. Te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

copilutzu yessss maine te asteptam cu vesti bune!!!!!iti tin pumnii sa fie totul bine
dodomerci la fel si tie iti doresc tot binele din lume
eva,scumpa de tine nu stiu ce sa mai zic, stiu e simplu sa judecam dinafara dar tu stii cel mai bine ce aveti de facut,sper ca discutia asta sa nu te fi suparat si sa nu mai intri pe la noi noi te primim cu bratele deschise aici
miki merci si vom afla
toate fetele

bytzi....in curind mamica, cu ajutorul lui dumnezeu

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul."
(Thornton Wilder)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

nu pot sa stau mult, va scriu repede
z 10 fo0licul de 20 dar din pacate imi programasem o plecare si am ratat luna asta
luna viitoare fara stimulare incepe lupta
la gynera de luna viitoare aduc gigei de la cryos cam 200 euro
iar deaca iti alegi tu de pe net un donator anume costa ceva mai mult pt ca platesti transportul mai mult pt o singura proba

va pup si vb
eu luna viitoare fac monitorizari la dracea si cand e mom ma duc la giulesti si vb cu moisa
daca nu-mi iese asa dupa cateva luni fac la gynera cu gigei de la cryos si pana atunci strang ceva bani

sper ca ati inteles ...ma grabesc tare...vorbim

minunea mea

Mergi la inceput

buna fetelor!
iata pe scurt ca mi s-a intimplat
am facut prima monitorizare la mine in oras ,mi s-a spus ca nu am nici un folicul ,era ceva pe ov drept dar care era si in z1 de CM un chist endometriozic
am sunat dr de la Sibiu si mi-a zis sa ajung la ei sau sa mai fac o monitorizare la alt dr ...si simbata am facut alta monitorizare la alta dr ca nu am putut ajunge in Sibiu..si deci alta parere un folicul pe ov drept de 21mm in z9 pot sa spun niste doctori de nimic
ieri am facut un ovitrelle si astazi am fost la Sibiu sa fac inseminarea(desi aveam presimtirea ca nu se v-a intimpla),mirare nici un folicul pe ov drept si nici nu se sparsese ca ar fi trebuit sa ramina corpul galben dar aveam un folicul pe ov sting de 16 mm in z11 si endometru de 9mm,deci daca ajungeam la Sibiu mi-ar fi dat sa continui cu gonal si ar fi ajuns de 19-20 mm pina astazi in z11,asa ca nu am mai putut face inseminarea...regret nespus si nu recomand la nimeni sa faca monitorizari pe la alti dr cum am facut eu

a fost mirarea mare a dr, ca nu am raspuns bine nici la doza de 150ui gonal/zi ,rezultatul tot un singur folicul
am inteles privirea dr si cum se uita cu mirare de ce FSH e asa mare (de 10 )la virsta de 32 ani ,am vazut ca a vrut sa-mi spuna ceva dar nu a indraznit sa ma supere ,cred ca rezerva ovariana la mine e pe sfirsite ,parca nu ar fi deajuns problemele de pina acum...
dr Ispasoiu a fost f dragut cu noi si chiar l-am simtit aproape de durerea noastra

luna viitoare voi face stimulare cu clostylbergit si pt endometru mi-a dat klinadinon
va pup si va doresc succes fetelor care faceti inseminare

(Thornton Wilder)

Mergi la inceput

dma,bravo te felicit din inima,sa dea bunul dumnezeu sa-ti reuseasca inseminarea
si te credem ca te grabesti,doar ai un puisor micut

(Thornton Wilder)

Mergi la inceput

diana,cind mergi la Sibiu
iti recomand din expierenta care am avut-o eu sa mergi sa faci monitorizarile la Sibiu,bafta multa

(Thornton Wilder)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evanescence spune:

Offf bytzi imi pare nespus de rau...mai ales cand stii acum ca ai fii putut totusi sa faci inseminarea...ai dreptate cu monitorizarea e mai bine sa fie facuta tot la ei.
Iti urez succes pt luna viitoare pupici

http://tt.lilypie.com/DX66p2.png

"Problemele aduc experienta,iar experienta aduce Intelepciune"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana23ct spune:

bytzi imi pare nespus de rau pt cele intamplate si sper ca luna viitoare sa reusesti sa faci inseminarea.
eu momentan stau [e bara si astept sa vina nesuferitul asta de cm care in fiecare luna intarzie. chiar stateam si ma gandeam zilele astea daca nu cumva fatul ca in anumite luni nu am ovulatie afecteaza cm si il intarzie. o sa va tin la curent cand o sa vina si la mine ziua 1. dupa cum intarzie parca vad ca mai devreme de 1 aprilie nu reusesc sa merg la inseminare.
cu privire la ecografii si la medici, am sa incerc miercuri sa iau legatura cu o dr ecografist fff renumita in Bucuresti. daca nu voi putea sa le fac la ea atunci o sa merg si eu la Sibiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana23ct spune:

dodo iti tin maine pumnii stransi si imi doresc din tot sufletul sa vii maine numai cu vesti bune. mult succes!

Mergi la inceput

dodo ,sa ai mult noroc azi si dumnezeu sa te binecuvinteze cu un bebelus
sa intri cind poti sa ne spui cum a fost

(Thornton Wilder)

Mergi la inceput