Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (67)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

millie, si eu beau ness foarte diluat cu apa si mult lapte, si-umpic de zahar in fiecare dimineata.
andreea, ai vreo solutie pe nasu asta, inafara de nascut? :) Pt gingii singerinde, ai incercat sa schimbi periuta de dinti pt una foarte supla si sa nu mai freci dintii ca inainte? Cred ca si o solutia bucala te poate ajuta sa le dezinfecteze(bain de bouche). Io stiu una singura: hextril, contine si antiseptic.

Fille du Sud 33 cu Dragonbella
Toulouse, la ville rose

Si eu am probleme cu sangerarea gingiilor...o sa schimb apaa de gura.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2 sau

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doranna spune:

spuneti-mi si mie cum faceti sa apara citatul dintr-un mesaj, la care vreti sa raspundeti?

Dorana 32+ Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenada spune:

In legatura cu sangerearea gingiilor, stomatologul meu, m-a sfatuit inca inainte de sarcina sa folosesc ata dentara. Mi-a explicat in ca perioada care va urma placa bacteriana se va inmulti si gingiile vor deveni mai semsibile din acest motiv si predispune la sangerat. Sfatul era ca dupa fiecare masa sa folosesc ata dentara, insa pentru ca ... mi-a fost cam lene am folosit doar seara... Spre supriza mea chiar nu am avut nici o problema cu gingiile toata sarcina, nici o picatura de sange. Daca nu va este greu cred ca puteti incerca ... poate functioneaza... desi in prima saptamana pana am invatat corect tehnica reuseam sa-mi ranesc gingiile si ... mai sangeram.

Carmen 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui doranna

spuneti-mi si mie cum faceti sa apara citatul dintr-un mesaj, la care vreti sa raspundeti?

Dorana 32+ Miruna

Acolo unde citesc ,deasupra fiecarui raspuns apare o ultim icon :[quote] dai clik pe el si se deschide fereastra unde poti continua sa scrii ceea ce vrei

Sper ca am fost explicita

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2 sau

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:

Dorana 32+ Miruna

mergi la mesajul respectiv si da click pe iconul ce seamana c-o foaie (reply with quote).

Fille du Sud 33 cu Dragonbella
Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doranna spune:

foarte explicita!!

Dorana 32+ Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenada spune:

Citat:

Dorana 32+ Miruna

Deasupra fiecarui mesaj ai o bara cu iconite, daca apesi pe ultima, cea verde obtii "reply with qouite". Sper ca reusesc sa ma fac inteleasa ....

Carmen 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeeea spune:

Cu "incarcatura dubla" e placut ca nu-mi prea dau pauza de ingijorare. Ii simt in absolut toate partile: sub coaste, sus de tot, jos de tot . Au pozitii tare ciudate (joi, la eco ma voi convinge); cert e ca nu sunt nici stanga-dreapta, nici sus-jos, ci suprapusi cumva, in prezentatii transversale (eu asa simt ). Am o burta maaare (parca mai mare ca la 39+ cu fetita care a avut 3500g), si e doar bombata in fata, de parca am inghitit o minge de plaja . Dar e bine ca in rest nu prea m-am ingrasat, sa ma trasform...
Bogdana, iuca, grace, voi ce ne mai spuneti despre gemenii vostri?

Andreea, 31+ cu si mami de MARIA (5 oct 2005)

http://bd.lilypie.com/vU4Gm8.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Nu ma mai necajesc, azi sint optimista chiar, ca miine e ziua soacra-mii si a unei bunici cu limba taaaaare ascutita, si eu scap de vizite !

Azi s-a dus sotul sa scoata pe hirtie niste poze sa ii faca maica-sii un album de-ala micut, si imi propusesem sa merg si eu cu el, dar e o vremeee....plingacioasa (sta sa ploua) si m-am razgindit, am zis ca nu merita efortul. Probabil ca nu urma sa se intimple nimic, dar...de ce sa ma simt vinovata degeaba? Asa ca ma pastrez pt sapt viitoare, cind dupa vizita la medic (offf......) vreau sa merg sa iau cite ceva de imbracat pt bebe; nu am luat nimic, maica-mea ma tot bate la cap cu hainutele pe care le-am avut eu sau sora-mea, dar nici nu sint destule....si multe dintre ele sint de purtat...in casa si fara musafiri, ca acum 20 respectiv 27 de ani nu se faceau hainute asa frumusele ca acuma... si vad ca degeaba ma tot "ameninta" ca o sa primesc o multime de lucrusoare, ca o sa se duca ea sa imi cumpere blabla....vad ca nu misca nimic in sensul asta.

if you can't say something nice, then don't say it at all
http://pisigri.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

CHATONEL .Relaxare placuta la piscina!Si eu am abonament dar il tin in buzunar ca nu am voie sa ma deplasez.Cat despre Spasfon bag la greu si de 3 zile iau si Loxen.Din pat nu ma prea misc,doar la baie sau sa-mi iau un mar sau o sticla de apa dar m-am cam suparat ieri ca a racit putin Albert si e cam mofturos.As vrea sa-l ajut dar nu pot si asta ma omoara.Tati a fost cu el la dr si nu e nimic grav dar ptr mine orice mic semn de disconfort la puiutii mei e o adevarata tragedie.

Mergi la inceput