Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (67)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doranna spune:

Dodo-pui, chatonel, carmenada, multumesc pentru indicatiile referitoare la citat

Dorana 32+ Miruna

Mergi la inceput

eu m-am ferit toata sarcina de piscina, de teama sa nu iau ceva de acolo; nu stiu daca am exagerat, dar v-am spus ca am fost tot timpul stresata ca ceva ar putea fi in neregula si ar afecta-o pe bebelina

Dorana 32+ Miruna

Mergi la inceput

pentru burticile care iau gynipral:

ati discutat cu medicii vostri daca se poate lua si altceva in loc de gynipral? stiti ca a cam disparut din farmacii; eu mai am pt. vreo 10 zile, apoi nu stiu ce o sa fac... recunosc ca n-am cautat decat la mine prin cartier, pe la 7-8 farmacii si abia am gasit undeva ultimele 2 cutii

Dorana 32+ Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenada spune:

Citat:
citat din mesajul lui doranna

ati discutat cu medicii vostri daca se poate lua si altceva in loc de gynipral? stiti ca a cam disparut din farmacii; eu mai am pt. vreo 10 zile, apoi nu stiu ce o sa fac... recunosc ca n-am cautat decat la mine prin cartier, pe la 7-8 farmacii si abia am gasit undeva ultimele 2 cutii

Dorana 32+ Miruna

Eu pana acum, am gasit de cate ori am avut nevoie si fiole si pastiele, ultima data am cumparat acum 2 saptamani. Nu stiu daca exista inlocuitor pentru gynipral ... perfuzabil stiu ca acelasi efect il are sulfatul de magneziu... insa in forma de pastile .. nu stiu. Parca mai era ceva.... partusisten sau ceva de genul... o sa intreb doctorul.

Carmen 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Neata fetele !!!!
Azi m-am trezit si eu mai devreme dupa o noapte super linistita nici macar la baie nu am mers asta cred ca deoarece nu am baut atata apa inainte de culcare ca de obicei

Vad ca iar va plangeti de contractii, oare cum sunt ??? cred ca nasc si nu imi dau seama care sunt
Bebelina mea acum o simt cum se misca in valuri si mai face cate un ghemotoc intr-o parte sau alta

Va

35+ cu Alexandra

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3

La fel il simt si eu pe ghemotocea al meu...si daca vorbeste tati lui cu el sa vezi ce se umfla in pene .
Apa beau toata noaptea de zici ca mananc peste sarat toata seara. si la WC din 2 in 2 ore.
Pisigri socrele noastre or fi surori , si a mea ii cumpara tot , aiureaaa.

Florinela 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anncutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui doranna

Dorana 32+ Miruna

si noi am trecut de ieri pe gynipral. am cautat in cateva farmacii, dar pana la urma am gasit. abia primisera. posibil din cauza crizei care a fost cu medicamentele in ult luna.
daca te ajuta, noi am luat de la o farmacie care se afla pe sos.pantelimon, aproape de intersectia cu ferdinard. e o zona cu multe banci p-acolo.

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenada spune:

Fetelor, voi le puneti muzica bebeilor? Eu am redescoperit Andrea Bocelli, si ascultam zilnic pentru ca pe mine ma relaxeaza, insa am o problema... nu stiu cum sa interpretez mesajele de la bebelina..... nu inteleg daca ii place sau o enerveaza In general cand aude muzica ... tropaie... oare danseaza sau da din craci de nervi . Ce parere aveti?

Carmen 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmenada

Fetelor, voi le puneti muzica bebeilor? Eu am redescoperit Andrea Bocelli, si ascultam zilnic pentru ca pe mine ma relaxeaza, insa am o problema... nu stiu cum sa interpretez mesajele de la bebelina..... nu inteleg daca ii place sau o enerveaza In general cand aude muzica ... tropaie... oare danseaza sau da din craci de nervi . Ce parere aveti?

Carmen 30+

Eu aproape in fiecare seara am program de auditii, cam de pe la 6 luni. Intr/un timp citeam si poezie. Nu inteleg nici eu mesajul din burta dar cert este ca primesc semnale si dupa ce inchid muzica. Eu zic ca de placere, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

`neata!

M-am trezit si eu! Am dormit 12 ore, fara sa ma trezesc deloc!!! Ma doare taaare acolo jos... De ce oare?

30+ Brisees

gia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Nikoleta, iti zic io ce-o sa se intample de la "cocktail": de la votka, dupa atata abstinentza, o sa te faci manga iar de la oloiul de masline, care e laxativ, o sa te c... pe tine; in tot cazul, o sa te vedem la stiri:"mama inconstienta, sarbatoreste nasterea cu o betie crancena de s-a c... pe ea"!
Se retrage ea burtica (ce eufemism!) cand vrea ea sau prin metode sanatoase, nu prin leacuri de-astea minune...Si ti-am mai zis, tu esti printre ultimele care ar trebui sa se ingrijoreze de kilele in plus, fragezico!

29
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

De mult nu mi s-a mai intamplat sa rad cu lacrimi!!!!!!!!!!!!

34+ cu

Mergi la inceput