Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (67)
Raspunsuri - Pagina 8
andreeeea spune:
Ilinca, multumesc mult ! Am notat..
Pisigri, nu te mai necaji cu vremea de primavara etc. Cand imi este mai greu, ma gandesc la Maya sa Joanna (pana curand) si-mi spun ca e de o mie de ori mai bine in patul meu de acasa decat in unul de spital. Si apoi, cu cat stam acum mai cumintele in "cuibar", cu atat "clocim" mai bine "outele" si vom sta mai putin in spital cu ghioceii, deci cine o sa-si plimbe acusi odorasii sanatosi sub razele mangaietoare ale primaverii?
Andreea, 31+ cu si mami de MARIA (5 oct 2005)
http://bd.lilypie.com/vU4Gm8.png
anamariame spune:
Dorana, exact asa vrem sa facem, sa asteptam targul, dar pana atunci ne documentam despre preturi, sa nu avem o surpriza, si sa dispunem de bani, caci este totusi o suma considerabila.Millie, eu ma feresc cat pot de cafea, beau o cescuta ft mica pe care o rastorn intr-o cana mare, pe care o umplu cu lapte. Incerc sa nu repet operatiunea in fiecare dimineata.Andreeea, din pacate nu te pot ajuta cu niciun sfat, eu nu am avut probleme cu dintii pana acum. De Corsodyn am auzit si eu ca e foarte bun, nu stiu insa daca e permis in sarcina, dar banuiesc ca este, din moment ce ti l-a recomandat si Ilinca, ea mergand periodic la dentist.Ana-Maria 29+
Ilinca_M. spune:
Am uitat sa mai spun ca eu la cafea n-am renuntzat nici macar o zi. Doftoru' mi-a zis ca o cafea pe zi n-are ce sa strice, doftoritza de familie a zis ca pot sa beau si doua...Bine in primele luni era pe post de vomitiv: beam 2 guri de cafea si fugeam s-o arunc cu jerbe la wc, dupa aia eram mai usurata.
Pentru mine cafea inseamna: naturala, neagra, fierbinte, fara niciun adaos.Lapte-cah, zahar=si mai cah. E drept ca de o luna beau numa juma de ceasca pe zi, am zis sa fiu si eu precauta!Oricum, cafeaua e primul lucru de dimineatza,nu se poate altfel. Tensiunea mea obisnuita e 105 cu 60, rar mi-a sarit la 110 cu 70 (cand ma-nerrrrvam)
(e foarte bun Corsodylul, ca numa clatesti si scuipi, nu are ce dauna in sarcina; nici pe prospect nu apar contraindicatii de felul asta. Dar va avertizez ca pishcaaaa...sa nu depasiti secundele recomandat pe prospect pt. clatit. Bine, pishca pe moment apoi apare senzatia de bine)
29
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M
carmenada spune:
Buna dimineata mamicute dragute,
ILINCA, esti mortala, la fiecare post al tau ma binedispun. Esti atat de optimista si haioasa ca imi vine sa te
PISIGRI, chiar nu esti singura extrateresra de pe aici .... Desi imi doream acest bebe, si mi se pare o minune, nu reusesc sa gasesc unde partea aceea infloritoare a sarcinii. Ma asteptam de la inceput sa fie greu, dar ma gandeam ca acest greu apare odata cu nasterea, insa eu, dupa pozitivarea testului numai intr-un sters am tinut-o: analize, contractii, infectii urinare, perfuzii, spital ... Cel putin in viata mea acesta perioada nu a fost asa de minunata cum toata lumea o prezenta... si acuma ma gandesc cu .... spaima la ce o sa urmeze. Exact cum zicea una din fete, si eu am amanat venirea lui bebe pana acum, pentru ca am considerat ca nu sunt pregatita si ca dupa 30 ani o sa fiu suficient de matura pentru a face fata....insa .... supriza... tot mi-e frica de responsabilitatea care urmeaza... tot ma intreb daca voi fi in stare sa fac ce trebuie...
Carmen 30+
chatonel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Maya25 Buna dimineata tuturor. Am intrat sa fac prezenta sa nu ma dati disparuta. Am familia in vizita pt sfarsit de saptamana asa ca absentez motivat. De maine promit sa incerc sa recuperez ce ati mai scris, sa vad ce ati mai facut. Va si va doresc o zi frumoasa. Maya 34+ http://bd.lilypie.com/CHzwp1.png |
buna dimineata Maya! Profita din plin de familie, ca noi nu ne mutam de-aci, tot lipite de net ne gasesti, deh, un'sa plece femeile serioase cu burta la gura?
Io o sa ma eclipsez vreo 2 ore, ma duc la piscina o ora si de o ora am nevoie sa ma pregatesc ca nu mai merge ca-nainte: sari in pantaloni si-apoi tusti direct in masina...
Danonique , ia niste spasfon si nu mai misca din patu ala! :)
Ilinca tu creca dormisi fericita din cauza de achizitii noi am luat si io o geanta zilele trecute, da n-am gasit cizmulite asortate... bine ca am unele pe-acasa care se potrivesc, da-s cu toc inalt si acu nici nu ma gindesc sa ma sui pe ele, as cadea-n bot imediat Cit despre "a lua lucrurile asa cum vin", e buna teoria, da ce ma fac cu practica, io-s omu caruia ii place sa aibe control asupra a tot (sau aproape) ce se-ntimpla... si-acu am impresia ca sint cam in bataia vintului si doar documentatul ma va ajuta ... daca o sa fiu deajuns de "pregatita" ca sa fac fata la orice situatie (ceea ce nu cred). In orice caz, sint de acord: fericiti cei saraci cu duhul
andreea cum e sa ai "incarcatura" dubla? Ii simti una la stinga si unu la dreapta (adica separati) sau sint mereu unde-i unu si celalalt?
Fille du Sud 33 cu Dragonbella
Toulouse, la ville rose
carmenada spune:
citat din mesajul lui millie Neata fetele! A m si eu o intrebare ,voi mai beti cafea? deoarece am inteles ca trebuie sa evitam cafeau si ciocolata,dar eu am asa o pofta de o cafelutza cu lapte monica 36+ Lara |
Eu am baut cafeluta, toata sarcina, ce-i drept mai slaba si diluata cu mult lapte, iar doctorita mea nu a avut numic de obiectat. Parerea ei este ca atat timp cat nu exagerez cu cantitatea este ok.
Carmen 30+
andreeeea spune:
Chatonel, imi perii dintii mult prea putin fata de inainte, cu perie finuta, dar degeaba. Multumesc de sugestie! Cu nasul infundat, doar curatarea lui foarte bine ; si acusi nastem, nu?
Anamaria, Dornna, multumesc! o sa incerc si cu propolis.
Andreea, 31+ cu si mami de MARIA (5 oct 2005)
http://bd.lilypie.com/vU4Gm8.png
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui novus Neata fetele !!!! Azi m-am trezit si eu mai devreme dupa o noapte super linistita nici macar la baie nu am mers asta cred ca deoarece nu am baut atata apa inainte de culcare ca de obicei Vad ca iar va plangeti de contractii, oare cum sunt ??? cred ca nasc si nu imi dau seama care sunt Bebelina mea acum o simt cum se misca in valuri si mai face cate un ghemotoc intr-o parte sau alta Va 35+ cu Alexandra www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3 |
Sa dea DD,dar la nastere si tot o sa ai contractii...nu ai cum sa scapi decat daca faci cezariana ...probabil
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2 sau
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Dodo-pui spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui danonique
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 31+ DARIUShttp://bd.lilypie.com/3hFFp2.png poze albert |
Si eu beau o cafea pe zi si am baut si la Bogdi si chiar nu-i un cvopil agitat...dar cunosc persoane care n-au baut in viata lor cafea si copii sunt "turbo" nu cred ca are mare legatura...punctul meu de vedere.
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2 sau
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
doranna spune:
eu poftesc ingrozitor de tare la "green tea", nu ceai, ci suc de la Lipton
nu m-am putut abtine, mi-am luat de cateva ori si probabil o sa mai "pacatuiesc" de cateva ori
cafea n-am baut primele saptamani, apoi am inceput incet, incet sa mai gust, o perioada am baut fara cofeina, acum imi fac cand o cafeluta mai slaba, cand un capuccino
daca iese bebelina agitata n-o sa dau vina pe cafea, o sa spun pur si simplu ca seamana cu mine
Dorana 32+ Miruna