Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (67)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Citat:
citat din mesajul lui millie

Neata fetele! A m si eu o intrebare ,voi mai beti cafea? deoarece am inteles ca trebuie sa evitam cafeau si ciocolata,dar eu am asa o pofta de o cafelutza cu lapte

monica 36+ Lara
Eu mai beau cate o cafea in fiecare dimineata.O cafea nu are ce sa ii strice lui bebe cel putin mie asa mi-a spus dr.Totul e sa nu exageram.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 31+ DARIUShttp://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Neata fetele !!!!
Azi m-am trezit si eu mai devreme dupa o noapte super linistita nici macar la baie nu am mers asta cred ca deoarece nu am baut atata apa inainte de culcare ca de obicei

Vad ca iar va plangeti de contractii, oare cum sunt ??? cred ca nasc si nu imi dau seama care sunt
Bebelina mea acum o simt cum se misca in valuri si mai face cate un ghemotoc intr-o parte sau alta

Va

35+ cu Alexandra

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeeea spune:

Hai ca ma alatur si eu celor cu nasul vesnic infundat, cu senzatii de insuficienta a aerului pt respirat, care ma impiedica sa ma odihnesc. Asa am patit si la sarcinile precendente, dar stiu ca trece apoi .
Mai am o problema si as vrea sa-mi dati o sugestie: gingiile imi sangereaza abundent la periaj, sunt mai violacee si putin inflamate (deci clar e gingivita); insa cum n-am cum sa ma deplasez, nici la stomatolog nu pot merge. La telefon dr. stomatolog nu raspunde, o asistenta de stoma. mi-a zis de tratament prin masajul gingiilor cu apa oxigenata cu apa, dar n-a dat rezultate. De mult ma spal cu sensodyne, dar fara efect. De la farmacie mi-au zis sa ma dau cu gel pt gingiile bebelusilor, dar eu stiu ca ala e pt calmarea durerilor doar, iar la mine probl. e alta. Deci aveti vreo recomandare?

Andreea, 31+ cu si mami de MARIA (5 oct 2005)

http://bd.lilypie.com/vU4Gm8.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Millie, si eu beau cafea cu lapte ori de cate ori am pofta, mai laes ca am tensiunea tot 8/6

35+ cu Alexandra

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeeea spune:

Editez, ca s-a trimis de doua ori acelasi mesaj..

Eu am o continua miscare in burta. Ori joaca impreuna box, ori se antreneaza cate unul, pe rand; si sunt constiinciosi, ca nu prea lasa ringul gol..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Bon diminée, tufete
Andreeea, pana nu uit: pentru gingii inflamate e foarte bun Corsodylul, apa de gura; tre sa urmezi instructiunile de pe eticheta, o sa vezi ca are efect rapid.Eu pana acum alternam Sensodyne-ul cu Lacalut activ pana mi-am dat seama ca Lacalut e mult mai calmanta pentru gingiile mele. Eu la stoma am fost de vreo 3 ori pana acum in sarcina si de la inceput m-a prevenit doctorita ca o sa-mi apara sangerari, sa am grija la periere, blabla si din cand in cand (o data pe trim.) sa merg sa-mi puna ceva solutie p'acolo foarte eficienta.
Novus, se pare ca suntem printre putinele fericite care au dormit bine azi-noapte. Spre mirarea mea nu am fost decat la 2 ture de shushu, record, yeeeeeey!
Io cred ca toate suntem panicate cu ievenimentu' asta major din viatza noastra.Solutia mea proprie: evit sa ma gandesc prea aprofundat!C-o fi, ca n-o fi, ca cezariana ca vaginala, ca-mi vine colosalul ala de colostru sau nu... Gandirea dauneaza grav sanatatii! Voi nu vedeti ce bine o duc astia care nu gandesc, nu mediteaza, n-au angoase existentiale, nu se-ntreaba de unde venim si incotro mergem?

29
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

millie, si eu beau ness foarte diluat cu apa si mult lapte, si-umpic de zahar in fiecare dimineata.
andreea, ai vreo solutie pe nasu asta, inafara de nascut? :) Pt gingii singerinde, ai incercat sa schimbi periuta de dinti pt una foarte supla si sa nu mai freci dintii ca inainte? Cred ca si o solutia bucala te poate ajuta sa le dezinfecteze(bain de bouche). Io stiu una singura: hextril, contine si antiseptic.

Fille du Sud 33 cu Dragonbella
Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Neatza !
Olga, mama, eu ma bucur ca ai scris. Chiar mi-am amintit ca acum vreo luna doua, fetele faceau concurs care a luat mai mult in greutate, si le invidiau pe cistigatoare. Vezi cum se schimba conceptiile in timp...?

Cit depre certuri cu modalitatea de a naste, alaptat etc....fiecare face cum crede, dar eu intotdeauna am intrat aici ca sa primesc mai multe sfaturi de la persoane diferite, din care am ales ce mi s-a parut ok; eu sper ca asa o sa facem si de acum incolo. Nu am vazut persoane prea...."combative" pe aici, asa ca sper sa nu apara discutii.

Cu gingiile nu stiu ce sfat sa dau, de singerat imi singereaza si mie, dar...."pur si simplu" la periat, si asta stiu ca e normal.

Ce carut e ala de 1400 lei cu de toate? Scoica de lael se poate fixa si cu spatele la sensul de mers al masinii?

Am gasit ieri o multime de site-uri si bloguri interesante cu si despre bebei; trebuie sa finalizez o lista si apoi o s-o postez aici, sper sa nu ma traga adminii de urechi...

if you can't say something nice, then don't say it at all
http://pisigri.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Multumesc Danonique, Novus pun de o cafea cu lapte

Novus contractiile dureroase se manifesta in felul urmator : ai dureri de burtica ca si la cm,merg spre spate sau la mine mi se mai intareste burtica si ma ia cu dureri.Cel mai bine momentan sa nu ai asa ceva

monica 36+ Lara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doranna spune:

andreeeea, la inceputul sarcinii medicul meu stomatolog ma sfatuia ca, in cazul in care imi sangereaza gingiile, sa le masez cu un betigas inmuiat in tinctura de propolis (100% naturala). n-am facut-o pana acum pt ca n-am avut probleme asa mari. tot cu senzodyne ma spal, dar mai alternez si cu parodontax

Dorana 32+ Miruna

Mergi la inceput