Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (67)
Raspunsuri - Pagina 14
georgiana310 spune:
Sigur nu sunt contractii insa simt ca si cum mi-e deschis uterul si ceva senzatie de inflamare... Ca su cum mi s-ar umfla ceva acolo...
Asa ma doare ca nu pot pasi aproape. N-am mai avut pana acum.
Mi-am sunat dr sa vina sa ma vada dar sta mai departe de oras si o sa meg la clinica!
Va multumesc mult! Pana ajung la el voi sunteti si medic, si moase, si de toate ...
30+ Brisees
gia
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui georgiana310 Salutare, Am intrebat si eu azi dimineata daca ma poate ajuta cineva cu raspuns la intrebarea: de ec te doare acolo jos uneori?! Poate s-a mai intamplat cuiva... 30+ Brisees gia |
Da si eu aceste dureri dar sunt normale,bebe loveste,oasele se pregatesc.../
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2 sau
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
PetraTudor spune:
citat din mesajul lui georgiana310 Salutare, Am intrebat si eu azi dimineata daca ma poate ajuta cineva cu raspuns la intrebarea: de ec te doare acolo jos uneori?! Poate s-a mai intamplat cuiva... Stiu ca eu nu sunt f activa pe forum si poate, nici asa cunoscuta ca alte fete dar... daca m-ati putea ajuta acum... chiar ma doare f tare ca nici nu ma pot misca. Intr-o ora sper sa apuc sa ajung si la medic... 30+ Brisees gia |
Georgiana, sa nu crezi ca nu ai primit raspuns pentru ca nu esti activa sau cunoscuta!
Dureri am avut si eu, intepaturi mai mult. Si am in continuare. Dar intr-adevar nu asa cum spui tu, ca nu te poti misca.... suna-l pe doctorul tau, el iti poate spune cel mai bine.
Multi si sper sa fie o durere pasagera si fara implicatii.
34+ cu
PetraTudor spune:
citat din mesajul lui cocufan si mie imi vine uneori sa nu mai intru dar nu are rost sa ne suparam pt ca aici suntem peste 100 de burticute si nu toate gandim la fel. in plus, sa nu uitam ca teama, durerile si incorfortul pe care le simtim ne fac poate mai intolerante si poate mai raute 34+ |
Fetelor, nu va mai stresati, eu tineam tare mult la corpul meu dar cu siguranta nu m-as fi stresat nici daca luam 30 kg! Sa aibe bebe tot ce ii trebuie, ca stie corpul cat are nevoie sa creasca in cele 9 luni!!!
Am mai pus 2 poze, le voi pune si pe contul de picassa, maine, promit! Asta ca sa se vada ce "bine" arat pe langa sotul meu, parca as fi esuat peste el, nu alta!
http://cid-90f42a6fb4ff1b42.skydrive.live.com/play.aspx/.Public/Poze?ref=1
34+ cu
cocufan spune:
de fiecare data cand vad deschis un capitol nou am emotii...ce s-a intamplat cu Luana? a mai nascut cineva?
acum m-am linistit. nici un ghiocel grabit si Luana a luat in greutate si a mai scapat de tuburi
georgiana, nu prea mi-am dar seama nici eu unde zici ca te doare. pe mine ma doare uneori chiar...zona inghinala ca sa zic asa si mi-e greu sa ma intorc in pat sau sa ma dau jos. dar mie mi se intampla mai ales in zilele cand merg mai mult pe jos...
sper sa fii bine, sa ne tii la curent
34+
cocufan spune:
ma oftic si eu de greutate pt ca acum 2 zile m-am intalnit cu 2 burticute si mi-au spus ca medicul meu te cearta daca ai pus prea mult pe tine. te face sa te simti f prosteu nu am fost la control de 2 luni si am programare sambata viitoare. de cand am aflat as manca numai cioco
de ce afli lucruri rele despre medicul tau abia cand e prea tarziu sa-l mai schimbi?
34+
dyana27 spune:
mai fetelor, ia luati voi vreo 4 pozici facute acuma calde; cand am vazut ca va streseaza greutatea, am zis, stai asa ca va arat eu voua ce inseamna sa te rostogolesti si sa fii un limbric cu burtoi. din fericire, eu tot incantata sunt de burtica si imi iubesc imaginea de graviduta. sa nu dati cu oua dupa mine, daaaaaaaaaa?????
diana 30+ David Gabriel
poze si filmulet 4D bebe mic
cocufan spune:
mai am un pitic
dupa ce ca dorm destul de putin si prost, am inceput sa am vise urate, chiar cosmare.
voi aveti?
34+
novus spune:
Cocufan, si eu am acest pitic !! visez numai tampenii la mine chestia buna e ca dorm mult mult
Olga, sunteti niste draguti !!!! dar sincer ma asteptam sa fii altfel dupa cat de suparata erai pe kilograme !!!pai tu te plangi de kilograme ????? credeam ca esti mai ''pufoasa'' dar vad ca tu esti ''aschie'' !! No, ia baga-ti mintile in cap, linisteste-te si totul va fi bine !!!
35+ cu Alexandra
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3
pisigri spune:
nu prea am visat urit...dar euu mai niciodata nu visez urit. imi amintesc acum un singur vis din perioada de sarcina ..recenta, care nu era intr-atit urit, cit a fost neplacut ca stiam ca fac pe mine si nu ma puteam trezi. in rest, visez mai des (sau imi amintesc mai des ce am visat), chestii legate de sarcina si/sau maternitate, unele ciudate, dar....nu cosmar!
if you can't say something nice, then don't say it at all
http://pisigri.blogspot.com/