Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (67)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Citat:
citat din mesajul lui anncutza

1. in legatura cu paturicile... cred ca o sa le pun direct sub cearsaf. n-am avut curiozitatea sa le desfac sa vad cum sunt, dar banuiesc ca sunt ca si absorbantele - au plastic pe spate
2. eu o sa pun de la inceput aparatoarele la patut. ma gandesc ca-i mai bine gargarelului asa, mi se pare ca e mai protejat. noi am zis sa punem patutul de la inceput in sufragerie (ap cu 2 cam ce sa-i faci). el oricum o sa se smiorcaie si cred ca o sa-l auzim. sper eventual o sa luam niste walkie talkie. cred ca daca aveti patutul in camera cu voi, o sa fie imposibil sa nu-l auziti. poate mamicile cu experienta ne pot spune mai multe

35+ cu

Anncutza, multumesc pentru raspunsuri! Si noi tot ap. cu 2 camere avem, dar am ales varianta "room-in" ca sa-l am langa mine pe pui, probabil din dorinta de a-l vedea cat mai mult, sper sa nu dau in extrema cealalta, de mama prea grijulie!!!!

Oricum, multi

34+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Citat:
citat din mesajul lui OlgaTarziu

Uite pun sa vedeti ceva poze cu noi. Dupa ce va uitati voi sterge linkul Nu am mai pus de un an. Dar suntem cam aceeiasi
http://community.webshots.com/user/Olga_H

Olga

Fericirea nu este nimic decat sanatate buna si o memorie proasta.
Albert Schweitzer

Cat de frumoasa esti!!!! Si mi-a placut in mod deosebit poza in care pustiul este urcat in spatele televizorului!

34+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nikoleta20

ca mi-am adus aminte...nasul infundat nu se poate trata oare cu apa din aceea de mare pt bebelusi?(Marimar) sau (Mar-Mar)...stiu ca am avut la nepoteii mei si o foloseau pt a le putea curata nasucurile...nush daca stiu ceva mamicile cu mai multa experienta...ma gandesc ca nu ar fii daunatoare...mai ales k e pt bb...

Dr mea a zis ca DA e ok,doar ca uitasem si neuronul meu gravid si desperecheat....s-a abtinut decat sa debiteze prostii

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2 sau

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Salutare,

Am intrebat si eu azi dimineata daca ma poate ajuta cineva cu raspuns la intrebarea: de ec te doare acolo jos uneori?! Poate s-a mai intamplat cuiva...

Stiu ca eu nu sunt f activa pe forum si poate, nici asa cunoscuta ca alte fete dar... daca m-ati putea ajuta acum... chiar ma doare f tare ca nici nu ma pot misca. Intr-o ora sper sa apuc sa ajung si la medic...

30+ Brisees

gia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

georgiana,
nu stiu de ce te doare. toate mai avem dureri, dar nu asa tare cum dai tu de inteles. se modifica bazinul, se relaxeaza tesuturile, eu am de ex intepaturi uneori in zona genitala, sau ma doare cumva coccisul care parca se orienteaza catre in spate....dar daca te doare asa de tare, cred ca doar un medic te poate lamuri.

if you can't say something nice, then don't say it at all
http://pisigri.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

georgiana, presupun ca te doare la baza burtii, daca e asa durerea vine pt ca bb apasa acolo si impinge muschii si tendoanele ca sa lase burtica mai in largul ei... doar asta imi vine in minte. Nu imi dau seama din ce spui daca e vb de contractii, inclin sa cred ca nu.

Fille du Sud 33 cu Dragonbella
Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Georgiana, chiar ma intrebam unde ai disparut! Cum sa nu fii cunoscuta?!
Acuma cred ca depinde in ce fel te doare...eu de ex. intr-o singura zi am avut niste junghiuri, vreo 6 toata ziua, si fetele au zis ca din cauza ligamentelor care se intind sub greutatea uterului, asa ceva...In rest- ar putea fi contractii? Ceva infectie? Descrie mai in amanunt durerea, asta pana mergi la medic (neaparat!) poate s-a mai confruntat cineva cu asa ceva...
Pisigri, porodica e roshie, tomata...asa zicem prin Ardeal, mai ales in SM si MM la roshii, din maghiara. Taica-meu odata era cu maica-mea "la origini" (ea e din zona Brailei) si din obisnuintza a intrebat-o pe o baba la piatza "cu cat da porodicile", a ramas biata femeie shocata . Faine linkurile tale, deocamdata l-am citit doar pe cel cu Sofia, e haios.

29
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doranna spune:

Citat:
citat din mesajul lui Eseea

Citat:
citat din mesajul lui doranna

pentru burticile care iau gynipral:

ati discutat cu medicii vostri daca se poate lua si altceva in loc de gynipral? stiti ca a cam disparut din farmacii; eu mai am pt. vreo 10 zile, apoi nu stiu ce o sa fac... recunosc ca n-am cautat decat la mine prin cartier, pe la 7-8 farmacii si abia am gasit undeva ultimele 2 cutii

Dorana 32+ Miruna

Dorrana, acum vreo 2 saptamani am luat si eu Gynipral ( cred ca in 10 farmacii am cautat) , am gasit 2 cutii....nu am folosit din ele pana acum, daca nu imi mai trebuie ( si sper ca nu), in caz ca nu mai gasesti, peste vreo 2 saptamani ti le pot da eu pe astea, cu cat le-am luat. Sau alte fete care au nevoie...

Mami de fetita si de baietel 33+ ( real 35 + )

Eseea, multumesc pentru oferta... o sa vad ce zice si dr., poate nici nu mai e nevoie, sau imi da altceva; daca am nevoie in continuare si nu gasesc, iti dau un PM

Dorana 32+ Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

pisiko, merci pt listita de linkuri o s-o studiez cind termin de vazut filmul la care ma uit acum.

Fille du Sud 33 cu Dragonbella
Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocufan spune:

Citat:
citat din mesajul lui OlgaTarziu

Cred ca o vreme nici nu mai intru sa citesc. De fiecare data cand ajung sa citesc despre greutati ma simt extrem de rau. Va spun sincer. Am luat 22 kg si sunt in saptamana 32. Deci Chatonel sunt pe aproape, multumesc. Normal ca le dau si pe astea jos cum am dat dupa sarcina cu fiu-meu cele 30 jos. Doar ca acum doare cand aud comentarii despre ce exagerat e sa iei 25 intr-o sarcina. Scuze daca supar cu ceva dar sincer zilele astea ma simt extrem de fragila si sensibila la comentarii. (multi asa zisi prieteni o fac) Au facut-o si priima data si a durut la fel. Si clar ma simt ca un extraterestru printre voi.

Olga, te rog sa nu te simti prost. sunt fete pe acest forum care mereu vorbesc despre greutate dar eu personal nu am vazut poze cu burticile lor sa vedem daca intradevar atat de putin au pus pe ele. chiar daca e asa, felicitari lor dar asta nu trebuie sa ne determine pe noi sa ne simtim prost.

fiecare organism este diferit si tu daca ai reusit sa dai atat jos cu prima sarcina, vei reusi cu siguranta si acum

si mie imi vine uneori sa nu mai intru dar nu are rost sa ne suparam pt ca aici suntem peste 100 de burticute si nu toate gandim la fel. in plus, sa nu uitam ca teama, durerile si incorfortul pe care le simtim ne fac poate mai intolerante si poate mai raute

fii optimista in continuare si mai ales sa nu incerci tocmai acum sa tii vreo dieta sau sa nu mai papi suficient. de acum bebe creste cel mai mult.

lasa ca vom face un club de suport al fetelor care vor sa revina la greutatea initiala!

34+

Mergi la inceput