Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (67)
Raspunsuri - Pagina 15
novus spune:
A mai trecut o saptamana !!! morcovul se infige tot mai tare dar culmea ca nu din proprie initiativa ci din povestile si sfaturile altora !!!
Mai nou toti ma sfatuiesc sa mai fac o ecografie la alt medic pt a vedea daca chiar e circulara de cordon !! ce ziceti??
36+ cu Alexandra
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3
PetraTudor spune:
Cocufan, eu cand am fost ultima data la control, l-am intrebat pe dr. daca e ok ca nu am mai luat in greutate. El, la randul lui, ma intreaba: "Dar cate ai luat pana acum?", ii spun: "13-14", iar el, zambind la asistenta: "Pai si nu crezi ca este de ajuns???"
Discutiile despre greutate sunt for fun, haideti sa nu ne alarmam inutil. Eu am mare incredere ca stie corpul ce si cat sa ceara. Tu vrei doar ciocolata de cateva zile? Eu cacao! Am facut o pasiune, beau si seara si dimineata!
Cat despre cosmaruri, nu am - dar nici nu m-am mai uitat la nici un horror de cand sunt graviduta, inainte eram o impatimita - in schimb visez in culori foarte puternice.
34+ cu
pisigri spune:
novus,
circulara de cordon (cel putin aia simpla) se poate face, desface si reface una-doua. bebe se joaca si cu cordonul ombilical, asa ca....poate relevanta ar fi o echo la inceputul travaliului. parerea mea....
if you can't say something nice, then don't say it at all
http://pisigri.blogspot.com/
carmenada spune:
PISIGRI, in primul rand, multumin pentru link-uri, sunt foarte utile.
In legatura cu scoicile de masina, eu nu am cumparat inca, dar m-am decis la modelul cu baza fixa Auto fix sau Iso fix, sistem ce permite fixarea scoicii pe bancheta in sloturile de centura. Ce stiu sigur este ca modelul cu baza fixa poate fi montat rear- facing, insa nu stiu daca celalalt tip de scoica, cel care se prinde cu centura, poate fi fixat asa. Ma gandesc totusi ca scoicile pentru grupa de varsta 0-12, ar trebui obligatoriu sa poata fi montate rear facing, insa am vazut in multe masini puse invers, dar nu stiu daca era optinuea parintilor sau nu se puteau monta altfel..
Carmen 30+
dyana27 spune:
am schimbat semnaturica ; si pozele sunt la albumul de picasa- sa fie la vedere pentru voi .
cu visele urata si agitate vin si eu puternic din urma- cred ca ne stresam destul de tare ca se apropie momentul, si trebuie cumva sa se descarce si creierasul nostru
diana 31+ David Gabriel
poze si filmulet 4D bebe mic
dyana27 spune:
scoicuta de masina noi o avem intr-adevar din aceea care se pune cu spatele la directia de mers; si merge pana la un an, adica exact cum e indicat- un an de mers cu spatele; dupa un an, o sa luam un scaunel de masina care sa mearga mult mai mult, chiar daca se fac si din cele de pana la 3 ani, etc; eu am vazut unele care au adaptor, usor mai scumpe dar incomparabil fata de cumparat altul dupa 2 ani.
scoicuta a fost inclusa la carucior (graco-quatro tour deluxe tsb- care a avut de toate pentru toti)
diana 31+ David Gabriel
cocufan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui PetraTudor Cocufan, eu cand am fost ultima data la control, l-am intrebat pe dr. daca e ok ca nu am mai luat in greutate. El, la randul lui, ma intreaba: "Dar cate ai luat pana acum?", ii spun: "13-14", iar el, zambind la asistenta: "Pai si nu crezi ca este de ajuns???" Discutiile despre greutate sunt for fun, haideti sa nu ne alarmam inutil. Eu am mare incredere ca stie corpul ce si cat sa ceara. Tu vrei doar ciocolata de cateva zile? Eu cacao! Am facut o pasiune, beau si seara si dimineata! Cat despre cosmaruri, nu am - dar nici nu m-am mai uitat la nici un horror de cand sunt graviduta, inainte eram o impatimita - in schimb visez in culori foarte puternice. 34+ cu |
nu, daca ar fi asa cum zici tu. dar gravidutele mi-au spus ca le-a jignit, le-a facut purcele si le-a certat ca nu au limita, sarcina nu e ca sa se rasfete ele, si altele...
eu spun cosmaruri nu pt ca ma uit la filme horror, ci pt ca visez de cele mai multe ori ca se intampla ceva rau cu bebe. ori ca primesc un pumn puternic in burtica (ieri am visat ca au intrat niste tigani in curte si eu am iesit sa i scot afara si m-a lovit rau de am cazut pe jos), ori visez ca nu mai misca, din astea...ma trezesc transpirata si foarte speriata
cocufan spune:
dyana, cred ca ai dreptate.
am inceput sa visez ca primesc lovituri in burtica de cand m-am gandit ca bebi e cu coloana in partea exterioara a burticii si ca daca m-as lovi la burtica ...
vai, o respect din ce in ce mai mult pe mamica mea si pe toate mamicile din lume
34+
OlgaTarziu spune:
m-ati facut sa rosesc. Eram slabanoaga inainte dar lasa ca acum compensez.
prajiturile...
aia cu miere aici http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/11473/Prajitura-cu-foi-din-miere-de-albine/
diplomatul aici
http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/7635/Tort-Diplomat/
ce dulciuri vreti...
http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/10017/Linkurile-dulciurilor-poze-/
dyana27 spune:
trebuie sa-mi programez urmatoarea ecografie, si habar nu am cand. doctorul zice sa fac cam din 4 in 4 saptamani, deci ar cam trebui sa vorbesc pentru peste..........of, 2 saptamani. pai atunci o sa am 32 implinite, probabil mai urmeaza la 36 si...asta e. de data asta mergem cu camera video dupa noi, sa filmam noi ecranul, ca vad ca nu am noroc cu CD-urile de la cabinete.
data viitoare trebuie sa vorbesc si eu cu medicul despre cum nasc- desi stiu sigur ca fac cezariana, am stiut din prima zi, dar sa negociem in legatura cu data, sa aiba bebe macar 39 implinite; o sa duc lupta mare cu el sa nu-l scoata mai devreme- dar sper sa castig, pentru ca din fericire, nu are motiv sa-l scoata mai mic; de fapt nu prea are motiv de cezariana, dar gasim noi ceva, nu-i bai'.
diana 31+ David Gabriel