LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare(185)
Raspunsuri - Pagina 19
kalosalina spune:
Ooofff
Gatta ca rau imi pare ca s-a imbolnavit Sarita...din pacate stiu f bine prin ce treci...
am patit-o si eu cu Daria...voma toate siropurile care i le dadeam si vreo 3 zile n-a pus nimic in gura decat ceva lapte...Nu stiu ca sa zic de schema data de dr...Dc face febra mare eu stiu ca poti sa-i pui maxim 2 supozitoare Novocalmin pe zi. Sanatate multa! 
Poze turta
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE
Alina
de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
grati.ela spune:
fetelor care ati vizionat pozici cu Dudu
ca v-a placut baiatul meu! A devenit si el un lebadush!
lalaD
pt curaj! Ma bucur ca ati avut o supervacanta!
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
godzila spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ven Vera, ce misto suna treburile alea de la situl din semnatura ta. Pacat ca e numai in Buc. :( Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007) |
Ceva ceva stiu si cei din Bistrita. Acum cativa ani am avut o colab. cu cei de la protectia copilului. Sincer tare draguti mi s-au parut. Daca te intereseaza mai mult iti trimit pe PM si o pers de contact.
miri_mik spune:
hmmmmmmmmmmmmmm, mi-am facut pofta sa va pun si eu poze:)))
dar nu va pun! ma delectez inca cu ce-am vazut!
roli25... ce frumosi sunt barbateii tai! si ce bine se inteleg! noi ne lovim iar de gelozii pasagere dar relativ violente. orishicum... tricileta aia... si o poza care imi place la nebunie: la aniversarea lui andrei, cand musca din tort! absolut bestial:)))
ana.ro, ai doi ingerashide copii:) sa creasca frumos si fericiti si sa se iubeasca precum inpoza asta:) ioana are un cavaler pe care s epoate baza:)ai un grozav de baiat! a dat bine sa-l vad pe 120 de pagini:))
aweya:)) ai pus atatea poze ca mi-am blocat compul acu vreo 2 zile, dar a meritat!
madalina, ptiu ce printesa ai tu acolo! eu as spune ca e mai marisoara de un an! e o frumoasa foc! iar tu... te urasc! areti cel putin crimunal:) si ma roade invidia:))
grati.ela... mi-ati facut capul patrat cu pb voastra d emate, tu si ioana, vreau sa zic, ca mi-am dats eama cat de liitate sunt orizonturile mele logice:)))) dar imi venea sa-l musc pe tudorash cel nazdravan de nasuc:) am zis eu... tii minte, cum spuneai c ain comparatie cu ozi e ratushca cea urata? ha... n-as paria pe asta...e deja un charmeur. iar pozele d ela paris cu ozi...n-am cuvinte! cum poate fi un copil atat de frumos?!!!!!!
lalaD, salivez, dupa muntii aia de zapada, dupa timp liber gen vacanta constructiva, dupa shopping, dupa piscina aia -iui - dupa serviciu de babysitting la locul faptei... m-am topit dupa piratii tai! omuletul si piciul morocanos ca nu-i palce in zapada:) tie iti sta bestial cu ochelari de broscuts:)) si mai oftez o data...
si poate ma razgandesc si va pun poze:)))
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
cati_magureanu spune:
Hello!
In primul rand, cu solicitare de iertare de la cuscrita mea, caci am fost plecata in week-end: LA MULTI, MULTI ANI frumosi si sanatosi alaturi de iubitii tai mici (si mari), sa ramai, de-a lungul vietii, aceeasi persoana frumoasa (din toate punctele de vedere) si plina de viata, optimista si iubitoare! Muuah! LA MULTI ANI LAURA!
Ma uit acus sa vad ce poze ai mai pus!
LA MULTI ANI si clopoteilor frumosi ce-si serbara un anisor in ultimele zile:
Laura
Ralph Gabriel
Daniel
Milan
Matei
precum si celor care au mai adagat o lunita la buchetel!
Bun venit Ro ANA (ai doi copii tare frumosi..te mai asteptam cu poze noi si povestiri despre voi) si bun revenit Cornilia (normal ca te mai tinem minte! Cum poti sa zici asa! Intru imediat sa-ti vad si eu minunile Maya si Alma)!
Ancasoare, multumesc frumos de aprecieri la adresa tricourilor! Ar fi frumos sa faceti sa ramana ca amintire!
Marinela, cred ca daca se hotarasc fetele sa faca tricourile, pana la urma, mai mult ca sigur poti avea si tu unul pt. Patti, chiar daca nu participati..De altfel, chiar vroiam sa o rog si eu pe Elle (ca ea este sefa cu organizarea) lucrul asta pt. noi (nici noi nu participam)..Dragutza mea, daca faceti pana la urma ceva inscriptionat pt. aniversarea clopoteilor (indiferent ce..ca sunt tricourile propuse de mine sau orice altceva aniversar inscriptionat) as vrea si eu sa ma luati in calcul pt. comanda de tricouri (sau ce-o fi) si iti dau banutii tie (sau cui trebuie) cand vin in tara (eu pe 28 martie ajung in tara - am schimbat data venirii)..Deci, pana pe 4 sau 5 aprilie cand plec in Spania (pt. 10 zile), ne putem vedea sa dau si eu banutii...Oricum, tre' sa ne vedem, asa-i? ![]()
Roxanici, mama..ce spusesi tu acolo de exlusivism, aah? Bataita! Eu abia astept sa ma intalnesc si sa va cunosc personal, pe cat mai multe dintre voi si pe minunile mici de clopotei! AS vrea pe toate sa va cunosc, daca este posibil!

Am vazut filmuletele cu Adeluta mica cum merge! O dulce de tot!
Ceska, yuppi! Bine ai revenit! Vrem s ane povestesti cum a fost perioada asta! Ce face Benji mic?
Lala_D..nu pot sa spun decat ..wow! Ce frumos a fost! Sunteti prietenii mei! Cand v-am vazut la ski..m-a apucat un dor si-o jale ....Marea mea iubire..ski-ul! (in afara de Matei si sot, of course)...este iubirea de dinaintea lor!![]()
Am gasit si eu aici, la vreo jumatate de ora de mers cu masina, un fel de deal amenajat pt. ski...este jalnic daca stau sa compar cu statiunile noastre sau cu altele de afara..dar nah..ca sa-ti faci o damla..merge si asta..are telescaun, teleski, se poate inchiria echipament...macar asa..sa-mi mai ostoiesc dorul!
Ma bucur tare mult ca piticii s-au comportat asa de bine! Ca le-a placut! Bravo! Lala, mamico, ce bine iti sta ca schioare! he, he..
Stoisor, felicitari pt. nota foarte buna la examen! Bafta si la celalalte!
Honey, sanatate multa! aaa..la dat boli de la unul la altul sunt foarte darnici americanii! Cum se mai simte AJ? Am inceput numaratoarea inversa pt. pitic! Hi, hi!
Grati, felicitari lui Tudor! Este o scumpete de baietel, o frumusete! Poti sa zici tu ce-oi vrea!!!
Nu mai stiu ce vroiam sa zic...mai citesc si revin!
SUFLET DRAG
www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!
Intr-o zi de 13...
----------------------------------------------
www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
----------------------------------------------
Shose spune:
Eu am vazut pozici cu Dudu baiat frumos. Gratzi, mie mi se pare un posnash si jumatate... si mi se pare ca are motricica de baiat tare inteligent. Nu vreau sa sune 'compliment', dar asta imi inspira mie blondutzu Dudu. 
Miricccc, Pipe a fost asa incantata ca i'a citit pufosel Sacha povestioara...de nu'ti spun.
Pupa Shose pe voi toti!!
Welcome back Ceska si Benji
Ema, vrem pozici 
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
aweya spune:
Buna seara!
Multi
pentru fetele care s-au uitat la pozele noastre.
Grati ai un baietel foarte frumusel... si ce frumos e el imbracat. Acum am observat ca Ozi e nascuta in aceeasi zi cu mine (bineinteles, cu o diferenta considerabila de ani
).
Ceska
bine ai revenit, asteptam noutati despre Benji... Ti-am simtit lipsa.
Lala super concediu ati avut... am vazut niste poze minunate, parca asa am simtit si eu ca e iarna.
Vera ai doi copii minunati, e super poza cu ei in pat si cu canitele de laptic, iar tu mami esti frumoasa foc. Poate ne vedem daca se mai incalzeste vremea, anul trecut ne intalneam cu Mada si Crista la Sala Sporturilor.
Miri
ca n-am vrut sa-ti blochez calculatorul
, stii ca nu pun des poze. Dar le asteptam cu nerabdare pe ale tale.
Nicole-mami de Mihai Alexandru (26.01.2008)
nemary spune:
am reusit sa adorm si eu copilul marait de 2 zile, cu febra si tuse la fel ca si Sara, doar ca la noi febra a scazut si parca si tusea a inceput sa fie mai rara. doar mucii ies cam greu dar speram ca ca pana pe 22 sa ne punem pe picioare.
intrebare: este posibil ca de la Eurespal sa faca kk des? azi a facut de 4 ori.
si cum nu se putea ca Luca sa lipseasca din peisaj, va spunem ca si el are viroza la fel ca si prietenele lui, Sara si Daria.
am reusit sa vad cateva poze cu Tudoras zambaretul, cu Vlad si Iulia care beau laptic, cu Sofia de la turta si bineinteles pozele Lalei din vacante. superbe toate. 
Mari
de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
ceska777 spune:
Acusa e miez de noapte si eu tot lipita de comp sunt. Dl sot mi-a dat scutire...
Am dat iama prin bloguri si am vazut ceva poze: miri_mik, lalaD.
Miri,
ultimele poze sunt din ianuarie puse, mai stau sa pui poze noi?!?
LalaD,
frumoasa vacanta ati avut!!!! La cat mai multe si mai dese! Austria e la cateva ore de noi dar sotul meu e foarte de casa.... de cand ne stim imi tot promite o vacanta in zapada. Azi a fulguit pe aici, am tras cu ochiul la socru in garaj -are o sanie si poate facem partie in fata casei.
Avem subiect separat legat de intalnirea clopoteilor? Au retinut dintr-un post ca faceti tricouri??????? Intram si noi!
Elle,
maine pun pozele cerute la nastere si 1 an si trimit si bani pentru tricou. Sa il purtam cu mandrie chiar daca nu ajungem sa ne intalnim-clopotel e si Benji! Ne faceti si noua una bucata tricou? Cum fac sa trimit banii?
Daca ma mai tin balamalele merg sa scriu in blog cum au fost astea 3 saptamani fara net si fara zuze si clopotei.
NB
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
gattasalvaje spune:
RoAna . Lala , Godzila , Ema , Miri , Alina Kallos multumim pentru sustinere 

Astazi a fost o zi de balamuc...cu febra mare aproape toata ziua , abia spre seara am reusit sa i-o scad la 37.7 , dupa ce , in cursul zilei i-am administrat 2 sup cu paracetamol , o doza de nurofen 3.5 ml si 2 supozitoare cu novocalmin.Mi se rupe inima cand o vad maraita , mucioasa ...e si ragusita si respira numai pe gura 
Deja am inceput cu augmentinul , i-am dat 2 doze si sper sa nu mai faca febra in noaptea asta. Lala , si eu am strambat din nas la dr. cand am auzit ca-mi prescrie antibiotic , dar totusi am ales sa i-l dau , pt ca am mai stat odata 3 zile cu ea cu febra fara sa-i dau antibiotic si am ajuns la spital cu 40.5
Mi-era frica sa nu fie iar o infectie urinara dar m-am linistit dupa ce am vb la tel cu Nemary si Miki si mi-au zis ca suntem colege de suferinta ...picii s-au inatlnit martea trecuta si probabil ca au facut schimb de virusi , asa ca acum sunt toti trei captusiti.
Ca si Daria , Sara a facut de 4 ori kk azi si si eu am o suspiciune ca e de la Eurespal...plus ca avea un miros groaznic , scuze pentru detaliile scarboase.
Despre cearta cu sotzul , recunosc ca are dreptate ca sunt panicoasa in situatii de genul asta , dar putea sa fie mai suportiv , sa ma incurajeze , nu sa inceapa sa ma acuze si sa spuna ca-i chinui copilul.Deja eram cu depresia la usa , el a poftit-o inauntru. Acum nu-i vorbesc ...a sunat-o pe maica-mea s-o intrebe ce-am facut cu Sara la doctor.
Hai ca va las , ca probabil v-am secat cu starea mea de kko , dar chiar n-am cu cine sa vorbesc si simt nevoia sa ma descarc.
Pupici 
Gattasalvaje - mamica
de Sara Eliza
( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii