Bobocei de septembrie-octombrie (50)
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
300 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iepurila am incercat sa intru pe grup si sunt pending member de vreo cateva zile bune. M-am identificat cu adresa mea de mail. Unde gresesc? Eu, iepurica Cea mai fericita mami de ![]() Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce. |
Pai intra si pe mailul comun de yahoo si confirma-ti invitatia.
![](pupic.gif)
![](mamica.gif)
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
300 spune:
Claudinna sunteti mari deja! Frumos spus, la fel simt si eu.
Ai terminat cu leganatul? Fi-mea rupe patul! Am scapat de facut ordine. de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
babymom75 spune:
Ada unde ai pus numarul de la hot-line consiliere mamici? Nu-l gasesc nicaieri.
Poti sa mi-l trimiti pe PM, te rog.
Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)
claudinna spune:
leganatul pe picioare?
il legan f putin, dar doarme asha pe picioarele mele...daca se trezeste il mai legan un pic...asha prindem mai mult somn
daca-l las jos, maxim o ora doarme, ca mai umbla lumea prin casa, mai latra cainele veciunului...
avem o mare problema...zic eu...suge degetul, destul de des si cu mare convingere
ceva idei? am citit articole, ca nu e bine sa i-l scoti, ca sa-i distragi atentia...fac asta, cand e treaz, dar ce ma fac cand doarme..adica atunci cand vrea sa adoarma si uneori si cand incepe sa se trezeasca...
poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
claudinna spune:
babymom, nici mie nu mi-au dat banii aia de la serv...cam asha e la unii bugetari...nici eu nu-s f lamurita, dar cica primeaza regulamentele de ramura...
daca afli ceva,s a-mi zici si mie, pls!
ideea ar fi ca tu sa faci o cerere si ei sa puna rezolutie. adica sa ai un document prin care ceri...ca e de datoria lor atunci sa se informeze cum trebuie si tu poti sa faci apoi ceva, daca legea iti da dreptate
poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
iepurila spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui 300
Pai intra si pe mailul comun de yahoo si confirma-ti invitatia. ![]() ![]() puiul meu dulce si mic Anda pozne in asteptarea Andei b de la bebe, blog... |
Aaaa si eu statam cumintica la usa sa ma pofteasca cineva......
Sar'na doamna.
![](pupic.gif)
Eu, iepurica Cea mai fericita mami de
![](bebe.gif)
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
_giulianna_ spune:
La multi ani andy_galro!!!
Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
_giulianna_ spune:
Am trimis pe mailul comun un filmulet cu titlul "Cum calculeaza chinezii". Mi se pare super tare, sa va uitati si voi!
Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
babytza spune:
Claudina am pus laptele in ibric pe foc. Cand a inceput sa fiarba am pus cateva picaturi de lamaie. Am stins focul apoi am pus prin sita. Si gata branzica !!!!!
Din 120 ml lapte au iesit 30g branzica.
Dar , fiind obisnuit cu piureul foarte bine pasat la blender/ adica facut pasta, nu i-a placut deloc cu branzica, pentru ca erau bucatele mai mari si o simtea , chiar s-a inecat. Asa ca m-am intors la bucatarie si am bagat iar piureul la blender, ca sa paseze bine si branzica. Asa a papat. I-a placut... Dar asa cum mi-a zis si dr ieri, nu a mai mancat atat de mult. Ieri a papat 170g , iar azi cu branzica 130g. Este suficient pt stomacelul lui , ca branzica este foarte satioasa. Mina de Andreea and , Bianca de Raluca , Radu de Baby boy
La multe lunite !!!!!!!!!!!!!
Anca la voi cum mai merge cu papa ? Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
CosmyB. spune:
Andy_galro
fericire, bucurie si tot ce-ti doresti!!!
300
Lumi
Si acum din ciclul "neuron ex lauz" care de fapt persista:
...dupa sfatul lui babymom de a da bebelinei Eurespal, am fugit la farmacie si am luat sticluta cu pricina. Cand am deschis-o acasa, sa citesc porospectul, ce credeti? Am luat Espumisan, picaturi pt colici tot de la voi am tinut minte
Asta e invatatura de minte ca se pare ca n-am memorie de elefant
si mai ales pt ca nu ne-am confruntat deloc cu colicii
Acum vestea buna e ca Maya e bine, de dimineata a avut ceva mucisori, putini. Sper sa dispara de tot.
Cuscra cum e branzica?
Pozici
Mami super happy de Maya