Bobocei de septembrie-octombrie (50)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
claudinna spune:
Angelynna, sa stii ca asha e!
gaia, arata-ne si noua leaganul ala, pls!
poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
felicic76 spune:
300, gaia: sa nu regretati nimic, va spune o persoana care a luat hotararea gresita, speriata de ratele de la banca si iminenta criza financiara. Si ma doare cand vad ca al meu sotz nu vede asta, ca nu am ramas langa copilul meu,deja am pierdut primul zambet si primul hohot de ras(nici nu vreau sa ma gandesc cate voi mai pierde, sigur ii va spune primul ma-ma bonei) Amandoi muncim, dar afacerea sotului este la limita supravietuirii si grosul banilor vin de la mine acum, s-a inversat situatia, nu vreau sa aud multumesc, vreau doar sa stau linistita cand sunt departe de casa, iar cand ajung, in sfarsit, alea 3 ore jumate pana adoarme fi-miu, vreau sa stau numai cu el, nu vreau discutii despre ce vom face in viitorul apropiat, cat de putin avem sa nu ajungem sa vindem pe doi lei investitiile pe care le-am facut.
ce nu intelege el: puteam sa stau acasa si sa iau plafonarea, iar mai departe sa se descurce. Dar nu, sotul meu nu a fost niciodata angajat, a fost propriul lui stapan, cum ar fi sa-si ia primul job la 42 ani? Si tot el bombane? fir-ar ea treaba.....
Asa ca, fetelor, ati luat o hotarare inteleapta si sa nu regretati vreun pic
Mamica de VLAD 19.10.2008
falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei
gaia.nevia spune:
Hm... leganul. Am incercat sa il montez in locul celui vechi, la Teo in camera. Nu i-a placut, si a tipat la mine "la loc" pana l-am dat jos si l-am pus pe cel vechi la loc.
Asa ca nu pot sa fac o poza... sa vi-l arat. Chestia e ca nu are niciun fel de ham de siguranta, scrie pe el ca e pt copii peste 3 ani.
Si uite ca lui Teo nu i-a placut. Adevarul e ca, daca se misca si nu se tine cu ambele maini, poate cadea, si o fi simtit asta... mai asteapta el leaganul nitel, pana ii vine vremea si n-o mai incapea Teo in chiloteii de la leaganul cel vechi.
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tzitziri/tzitziri.jpg)
tzitziri spune:
Ramo(300), nici David nu adoarme la el in patut ci seara adoarme tot la san dupa care il mut la el in patut (la noi in dormitor). A avut si el o perioada in care se trezea foarte des noaptea, dar nu cred ca e o coincidenta ca de cand nu mai uitam sa bagam in functiune umidificatorul doarme legat si 7-8 ore (aseara s-a culcat la 10.30 si s-a trezit la 6).
Poate e aerul prea uscat in camera si i se face sete?Mai ales ca zici ca suge doar putin?
Am mai observat ceva apropo de dormitul cu el...el tresare cand ne mai miscam noi in pat si de aia se poate ca mutatul in patutul ei sa dea rezultate....noi nu stam despartiti de el (are camera lui, dar deocamdata nu ne lasa sufletul sa il mutam), dar oricum in patutul lui ii vad si acum orice miscare plus ca eu chiar pot sa dorm ca lumea fara sa ma doara toate cele....
Angelynna, nu se vad ochisorii aia frumosi in poza.Imi plac oricum piciorusele goale
. Misiunea 'cartoful dulce' e indeplinita
Laura, ti-am mai zis ca as vrea copii ca ai tai...mai apropiati asa ca varsta, dar sa fie ca ai tai
.Desi de cand cu Davidutu nu prea mai vreau fetita, dar sanatos sa fie si bb2 cand o fi!
La noi cu intoarcerea la munca tati e cel care insista sa raman doi ani...desi din punct de vedere profesional eu nu prea ma vad.....adica 10 luni voi sta, dar maxim in septembrie ma intorc la munca(asa e socoteala de acum).Intru pe acelasi post, nu aveam pozitie de top-level ca sa discute cineva ceva, asa ca sper sa nu fie probleme.
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
gaia.nevia spune:
Biberoane: am verificat si eu... 150 ml Nuk = 150 (aproape, cam 145 asa) ml Chicco, si 160 ml Avent!!!! Geee?!?!?!
Where is the truth...
Am biberoane Avent si de pe vremea cand avent era o firma englezeasca a majestatii sale... si de dupa cumpararea ei de catre Phillips. O sa le masor si intre ele, asa for fun...
Oricum nu cred ca 10ml la 150 conteaza prea mult, dar asa, de dragul tehnicii ar trebui sa fie la fel, ca ml sunt ml peste tot...
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!
preety spune:
Neata fetelor!
Andy_garlo sanatate multa si toate cele bune cu scuzele de rigoare ca nu am apucat sa-ti scriu ieri!
Luminita ... sunteti superi tari ... o familie tare draguta... o mamica dulce foc... un tatic implicat si f mandru de gemeneii lui... si doi gemenei scumpi scumpi scumpi... ne bucuram ca v-am cunoscut si sper sa mai avem ocazia sa va vedem!
Ada va pupam pe toti si nu-ti mai face probleme... e bine ca macar acum ai ocazia sa remediezi situatia si ca Dzeu ti-a dat aceasta noua sansa... cat despre sot... vei stii tu cel mai bine cum sa-i dovedesti ceea ce trebuie dovedit!
Ref la discutia voastra... situatia noastra a stat cam asa... eu un mic manager cu salariu baza in casa si destul de mare... sotul entry level cu salariu mai pe masura... amandoi la ac firma...
Cei de la servici trag de mine sa ma intorc, dar nici nu ma gandesc... nu vreau sa pierd pentru nimic perioada asta a Sorinei, si daca m-as duce... sa o creasca un strain... si eu sa vin seara obosita asa cum vine sotul meu si mai fara rabdare si stresata de tot ce s-a intamplat la servici... no way!!!! As fi ramas oricum inca o perioada si pe 600 ron , dar acum ca am avut norocul asta cu banii astia de la stat ii multumim lui Dzeu si nu regretam nici un mom alegerea facuta... Ce pot spune e ca daca era in continuare valabila legea cu 600 ron ar fi aparut probabil si discutii... dar ... acum nu e cazul!!!
Si apoi nimeni n-o creste pe Sorina mai bine decat mine, sunt inca tanara si cand va fi cazul o pot lua f bine de la capat fie tot acolo fie in alta parte... si cu Dzeu inainte... Asa trebuie sa ganditi toate cele care ati ales sa stati cu copii vostri si sa renuntati la cariera, mai ales ca eu am ex in jurul meu, 2 prietene care si acum regreta ca au ales cariera...
Ada, Lumi, am luat de la Helpnet gentuta (destul de maricica, intra bibe de 340 ml) de la Tigex care cica tine papa calda 4 ore... o s-o testez si va zic daca e chiar asa... pretul 66 ron!
Mamica fericita de Sorina Gabriela
Ticker Sorina Gabriela
cocutica spune:
BUna dimineata fetelor!
La noi programul e neschimbat, adica Maria nu adoarme mai devreme de 1 dimineata si se trezeste la 11-12 ziua. Am incercat sa ii schimb programul inca e super maraita daca nu o las sa doarma cand vrea sau daca o trezesc cand inca nu sia facut somnul, si asa capitulez repede.
Ieri am avut o zi superba...dimineata controlul de rutina la pediatru. E totul in regula. Maria are 8 300g. Lungimea nu am putut-o masura pentru ca d-ra era toata numai un zambet cand cu tati, cand cu dr, asa ca am renuntat la masurat din cauza copilului prea jucaus.
Dupa amiaza am fost la plimbare si seara la onomastica unnor prieteni. Maria si-a facut acolo o mica portie somn, de vreo 1, suficient sa conversem un pic cu lumea si sa ne intoarcem in liniste acasa
In dimineata asta nu prea mai pare ca vom o avea o zi ca ieri, dar tot ne vom echipa de plimbare in jurul pranzului.
angelynna82 spune:
Oana multam pentru misiunea cartof dulce, multi
Doar rochita avea pe ea
ma chinui sa pregatesc si bagajul pt azi, bb cam maraita (ii e somn) fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina
300 spune:
Ada si eu la aceeasi concluzie am ajuns; ca nu ma voi intoarce la serviciu pana fata va fi mai mare; nu stiu cat voi astepta; dupa mine as sta si 2 ani, dar asta e greu tare pentru ca trag niste rate de noi.
Nu stiu in ce pozitie ma voi intoarce, situatia mea e oarecum incerta dar am lucrat intr-un mediu prietenos si din ce aud totusi e nevoie pe-acolo de o mana de ajutor ca totul sa mearga struna. Sau poate nu e cazul; am renuntat sa ma mai gandesc, doar ma amarasc uneori. Ina intre asta si copil oricum anda e ea care are prioritate si seful meu a inteles. Mai in gluma mai in serios el mi-a zis sa nu ma intorc repede ca nu are unde ma pune in birou; ca fiind asa de multi sta prost cu spatiul si va trebui sa ceara altul.
Felicia, iti inteleg amaraciunea si frustrarea. Poate totusi timpul le rezolva pe toate, dar fana niste clarificari in 4 ochi si fara nervi nu cred ca scapati . Nu ar fi rau sa citeasca si al tau postarile astea, eu lu' al meu i-am aratat cateva ca sa vada ca nu suntem singurii, ca altfel se vede cand vede el si altfel cand ii povestesc eu ca fapt divers.
Angelynna in timp se vor gasi solutii, voi sa va intelegti bine. Vazut fotomodeala scumpa cu picioruse goale.
Oana eu nu am cum folosi deocamdata patutul. Iar la mine, dimineata, este abur pe geamuri si umezeala excesiva, asa ca nu stiu ce sa mai cred cu trezirile astea. Pana la urma, mai stau o vreme scurta in living si daca nu se face iar frig afara ma mut inapoi in dormitor si montez patutul. Desi m-am obisnuit sa si dorm cu ea; cu toate mamele durerilor de spate cu care ma trezesc dimineata. de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
cocutica spune:
As vrea sa incurajez fetele cu primul bebe spunandu-le ca pe masura ce creste micul o sa creasca si ajutorul lui tati, cel putin la noi asa s-a intamplat. Iar mai tarziu, chiar copilul va cere ajutorul lui tati si nu al lui mami. Se vor juca mai mult impreuna si atunci veti fi mai libere . LA noi cel putin asas-a intamplat, iar cand a aparut si Maria, am fost obligati "din oficiu" ne ajutam reciproc ca sa fie toata lumea multumita, si parintii si copii.
Referitor la discutiile iscate intre soti eu cred ca exista in toate casniciile indiferent daca exista sau nu copii. Asta este procesul de cunoastere si de maturizare impreuna. Crestearea responsabilitatilor in momentul aparitiei unui copil cred ca ne bulverseaza un pic pe toti, iar fiecare avem nivel propriu de suportabiltate al unui anumit tip de stres. Adica sotul meu se descurca minunat in situatii de tip deadline si da randament contracronometru atat la job cat si acasa, in schimb eu nu fac fata unor astfel de incercari.
Pupici !