Sezatoarea canadiana (129)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Mqqm, Ira e bine, tot cum o stii, Sibin la fel. Sofia a crescut si s-a facut o frumoasa!!!

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Simonna, eu zic sa nu te aventurezi pe la Harvey's aveau probleme cu burgeri infestati cu E-coli in vara. Incearca "porcarii" de la magazinele cu produse est-europene, rusi, polonezi, romani, cum zicea si Nelia, gasesti carnati, caltabosi, toba, daca te tenteaza astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

try ca sa afli raspunsul la intrebarea ta sint 2 variante roaga dentistul si Speach terapistul sa sumbita un claim "predetermination" asta inseamna un fel de preaproval si daca-i aprobat apoi poti merge linistita ca o sa-ti dea insurance bani sau suna la firma de insurance si inttreaba.
Nu este o regula generala depinde foarte mult de cum este planul sotului de cele mai multe ori insurance-ul plateste doar claimuri pina la terminarea contractului altele platesc si o luna dupa se numeste continuation of benefit

Apropo tu ai idee cum se numeste insurance company sotului?

Dar oricum pentru operatie la gingie nu cred ca dentistul iti face fara sa trimita intii predetermination asa ca poti merge linistita la dentist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Mona, stii cum e? Daca au avut probleme in vara inseamna ca sunt cei mai siguri de consumat acum. Too late oricum, deja m-am dat cu angus burgerii lor once a week (vinerea) de o vreme. Mai degraba stau deoparte de deli de la ailalti, ca nici macar nu iese abur din ei. Asta-s eu: tu Simonna, stay away de toti burgerii si deli, serios acum!

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mom me  www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
#1     #2     #3  [-0.22]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

DanaMario, are beneficiile active inca o luna jumatate dupa concediere. Nu vad de ce nu ar fi acoperite (in regimul obisnuit) orice servicii in perioada asta de 1,5 luni. Am inteles ca claim pot sa fac si pana la sfarsitul anului, indiferent de cand a intervenit incetarea contractului de munca, conditia bine-nteles fiind ca respectiva cheltuiala sa fi fost facuta in perioada cand beneficiile erau active.

Tara arde si baba se piaptana: chiar nu intereseaza pe nimeni pachetul de spa de la Scruples? Denisa, Khristin, ca voi sunteti relativ mai aproape si va vad mai into this kind of preocupation.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

gata, am reusit sa culc fetele... azi muncesc de acasa; tot ma doare rau spatele, am inceput sa iau tylenol 3 (ca tot mai aveam de cand am nascut) dar tot trebuie sa le mai ridic in brate, si asta ma omoara
try imi pare rau ca a ramas si sotul fara munca, dar sigur gaseste ceva in doua luni, dupa cum spui tu
iar cu beneficiile, eu zic sa te duci linistita cat mai sunt in vigoare, in mod normal ar trebui sa primeasca orice claim facut pana in ultima zi 'activa'
ktrinel, cum e Julia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Try-mersi da nu vreau din 2 motive- e in Woodbridge- nu pierd atata timp pe drum doar pt 1 facial- caci 2 sedinte de par, nu vad ce sa imi faca, daca eu is happy cu stilista mea- stiu ca e pretul bun, dar pt mine e departe sa bat drumul- in ultimul timp,sunt f. atenta cum pierd timpul, dupa cum ai vazut nici la intalnirile dine stul toronto-lui nu merg pt ca nu face sens.Dc era aici la tzara la Miss si avea si altceva in pachet, ma legam la cap,in asa-sorry.
Cu beneficiile asa e, si poate reusesti sa iei pt speech si naturiste chitantele sau dovezile pt suma totala- in final esti happy pt Adrian cu tartamentul de la naturopata-is curioasa in martie cand merg dc exsita vreo solutie pt tiroida mea- dar tu cu tiroida ai rezolvat?

Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimitete spune:

try, imi pare tare rau de veste, mult succes va doresc.

Daca are beneficii pina la sfirsitul lui martie atunci inseamna ca poti face linistita tratamentul pina atunci. Bineinteles ca cel mai safe este sa ceri si sa vezi si cit iti returneaza din ei.

Eu as lua pachetul dar e cam departe

Adaf, mare ghinion cu casa. La fel a patit si vecina mea si nu e deloc casa noua...deocamdata doar cu fotografii trimise pe la asigurari si ei.

Pucku, eu nu pot pe 6 martie ca sint la caldurica.

Nelia, gradinitele respective au aparut deoarece era cerere si ma indoiesc ca cererea venea de la parinti denaturati care isi lasau copiii cu orele acolo, mai degraba de la parinti care lucreaza in shifturi sau unul e la scoala si celalalt are o meserie cu program unrealiable (de exemplu medic in spital).

Dana, tinem pumnii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

Fetelor, multumesc mult pentru ajutor...
Mikiion am gasit cate ceva, trebuie sa le vizitam si sa ne hotaram asupra unei garderii...
Nelia,nici pe mine nu m-a incantat ideea sa vina cineva de la CLSC in fiecare saptamana, mereu alta persoana
Try...imi pare rau. eu am fost o optimista in legatura cu criza asta dar vad ca situatia e din ce in ce mai grea peste tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Denisa, sunt multumita, pt ca dupa tratamentu lnaturopat, adrian a inregistrat schimbari pe toate planurile, nu numai pe problema de imunitate cum m-am dus eu initial. In martie ma duc a treia oara la tipa (ti-o recomand daca vrei). La el s-au vazut inca din priam sapt. schimbari in bine i natitudine ,cooperare, evolutie la speech/comunicare etc. Speech terapista la vazut pe adrian anul trecut undeva pe la jumatatea lui dec. Si apoi l-a mai vazut la sfarsitul lui ian. Ei, in timpul asta el a facut progrese foarte importante. Apoi l-a vazut si dupa 2 sapt. (duminica ce tocmai a trecut) si iar a fost uimita de progrese.
E adevarat ca o parte din aceste progrese se datoreaza si faptului ca lucrez diferit cu adiran acasa pe latura de comunicare/speech, am invatat multe in ultiemle luni de zile, insa tratamentu lasta naturopat parca mi l-a pregatit pt progres, l-a deschis in multe directii si asta a facut posibila si evolutia lui mai rapida pe toate liniile. Plus ca dupa o luna dupa tratamentul naturopat am inceput sa vad si beneficiile la nivel de imunitate. In ian. am luat cu totii un virus (adus de alex de la gradi), iar adrian a fost singurul din noi patru care nu l-a luat (iar eu nu-s genul precaut si nu izolez copiii, nu incetez sa-i pup etc. daca-s racita sau ei sunt raciti).
Eu am fost foarte incantata per total, asta-i concluzia. Si o sa continui cat pot cu ea.

Mergi la inceput