Sezatoarea canadiana (129)
Raspunsuri - Pagina 17
Mona_B spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mQQm Mona, stii cum e? Daca au avut probleme in vara inseamna ca sunt cei mai siguri de consumat acum. Too late oricum, deja m-am dat cu angus burgerii lor once a week (vinerea) de o vreme. Mai degraba stau deoparte de deli de la ailalti, ca nici macar nu iese abur din ei. Asta-s eu: tu Simonna, stay away de toti burgerii si deli, serios acum! Common sense is not so common...[Voltaire] Mom me www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank"> |
De fast food ce sa zic din cand in cand mai luam burgeri de la Licks, dar nu insarcinata, si in prezent mai dau o raita pe la un resto recomandat de colega mea de libaneza, pentru shawarma din miel si vita ori falafel
De ieri ma gandesc la carne de bison...se gaseste mai rar dar am auzit ca e super buna, bogata in proteine si saraca in grasimi.
romanitza spune:
Hai ca mi-am facut si eu curaj sa scriu la topicul asta, la indemnul unei doamne de aici care este in aceeasi situatie cu mine momentan
Am mai intrat eu pe aici si anul trecut, dar cu scrisul... sunt mai lenesa. Prefer sa citesc mai mult. Am citit ca s-a lasat cu intalniri, poate vin si eu sa va cunosc data viitoare. By the way, eu sunt din Toronto...
Imi pare rau sa aud de fetele care si-au pierdut joburile, este intr-adevar o perioada dificila, n-avem ce face. Referitor la beneficii, eu stiu sigur ca poti beneficia de ele exact pana in ultima zi lucrata, dar cel mai bine este sa suni si sa intrebi la compania de asigurari.
Try - Pe mine m-ar interesa pachetul ala la cosmetica, dar unde anume este locatia? Eu sunt din North York, daca este in Toronto as merge, ca si-asa, de cand am ramas insarcinata, tot aman sa ma duc... ba greturi, ba migrene, ba frigul de afara.
Dragaica - eu ti-am scris anul trecut referitor la tincturile alea de Branca Ursului, eu tot le mai am si expira in iunie 2009 parca, daca mai esti interesata si cunosti pe cineva care vine din Toronto, eu ti le pot trimite.
Foarte multe discutii interesante aici, ma apuc sa citesc din urma, sa va " cunosc "putin....
16+
maru spune:
romanitza, bine ai venit, ori revenit
Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/
Denisam spune:
Romanitza-welcome! F. bine te-a sfatuit mQQm-si tu esti cu moralul down azi, Cristina?
Spa-ul ala de care vb Try e in woodbridge, deci de tine nu e f. departe.Sarcina usoara si relaxare totala!Ai aflat ce culoare e caruciorul,poate faci pereche cu "pepit" al Cristine-btw fii-mea imi zice sa iti spun ca pe linga Eric ii place Teo-banuiesc ca Theodor si Mathew-are ea un baietzel superb la Montessori-paca e o fetita ala-are un par blond si niste ochi albastri de te topesti
Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani
CriPOD spune:
Romanitza, welcome, ma bucur ca ti-ai facut timp!
Denisam, down, down, down... Si ma-nerveaza si astia aici de crap (a se citi in engleza ultimul cuvant ).
Mom me www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
try spune:
romanitza, uita-te pe site-ul lor www.scrupulessalon.com
Da-mi un email unde sa-ti trimit copie scanata cu descrierea detaliata acelor 3 sedinte/servicii. (maine ti-o trimit ca diseara n-o sa am timp acasa.
ritah spune:
Try, ai primit email-urile? ca am trimis vre-o trei. Ti-am trimis cellul, suna-ma in seara asta daca va hotarati sa mai vorbim, noi o sa fim plecati la niste prieteni.
Rita
Daiopri spune:
Am venit acum de la spital, toate sunt bune si frumoase, pisoiul topaie fericit in burta, lichidul amniotic e bun, deci nici un motiv sa ma induca
Concluzia, asteptam sa se mai concentreze puiul si daca nu si nu vineri ma prezint sa incepem procedura de inducere
Si dupa cum ma simt, presupun ca vineri. Am tot incercat eu sa zic cate ceva, da degeaba, ca deja sunt aranjate treburile.
Motanul cred ca o sa ramana masca at cand o sa vina de la scoala si tot nu e bb.
Acuma sa vad daca ii e destinata data de 13 sau nu. Ca daca nu ii place ar tb sa se grabeasca
Nu am citit din urma, dar sper ca toata lumea e bine. Mai revin.
Numai bine tuturor,
41s
Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png
mamaana spune:
Daiopri m-am tot uitat dupa tine azi, chiar incepusem sa ma gandesc ca a iesit pisoiul, de nu ne mai dai vesti
nu mai e mult pana vineri
Magdone spune:
Try, imi pare tare rau de situatia in care sunteti. Sper sa va gasiti repede amandoi. sa stii ca avem si noi niste prieteni care au patit la fel anul trecut. Prima data si-a pierdut el jobul iar la 2 saptamani si ea, dar si-au gasit cam intr-o luna amandoi.
Laura, da sigur suna-ma si vorbim.
Daiopri, mai sa fie, ii place tare la caldurica:) nastere usoara pe vineri!
Sofronica, in legatura cu sponsorizarea, eu stiu ca se poate sa depuneti acatele si din Bucuresti pentru dosarul al doilea, numai ca dureaza mai mult. Din cate am auzit daca depui la Buffalo dureaza in jur de 6 luni, dar parintii trebuie sa fie in Canada.
Mona_B, ziceai ca ma suni eu n-am numarul tau ca te-as suna.
Romanizta, bine ai venit! Unde stai in north york ca si eu tot pe acolo.
Nelia, m-a data gata Agata, un mare pentru ea.
Cge, ca sa raspund la intrebarea ta, noi cand stateam la bloc erau mai multe familii de romani si am gasit o fata de 18 ani, care a venit la inceput pentru o juma de ora, apoi o ora, pana s-a mai obisnuit cu copilul si apoi am lasat-o si mai mult. Si acum o mai chem cand am nevoie ca suntem destul de aproape de blocul unde am stat. Nu mai zic ce ii place lui Razvan ca deh e mai aproape de varsta lui si se coboara la mintea lui, insa n-am lasat-o inca cu amandoi copiii.
Magda, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."