Sezatoarea canadiana (129)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Mikiion, nu stiam ca exista gradinite de seara. Dar ma gindesc ca exista o limita de ore cit poate petrece un copil in gradinita, in afara familiei, nu? Adica locurile de seara sper ca nu sint si pentru copiii care stau ziua la gradinita. Bineinteles ca gradinita de seara este ideala pentru situatii in care parintii lucreaza dupa-amiaza sau cum sint fetele cu scoala seara si au nevoie de cineva sa stea cu copiii, nu-i duc ziua si ii duca dupa-amiaza-seara. Dar sper din tot sufletul sa fie si o limita de ore totusi, sa zicem 10 maxim, caci altfel vad posibil sa se ajunga la situatii, mai ales cu criza economica de acum, sa stea copilul de la 7 la 10 seara in gradinita, de luni pina vineri... asta daca nu au facut si gradinite de weekend! Si eu sint de parere ca mai bine cu persoane specializate si platite pentru ca imi supravegheaza copiii, decit cu cineva pe care il vad, ii dau copilul si plec. Sau cu cunoscuti, numai ca aici e mai greu de gasit acei cunoscuti.

V-am spus ca sint racita cobza? Si eu si Agata, si noi sintem alea rezistente... sa vedeti ce sfirsit de saptamina minunat ne asteapta, cind vor lua si piticii! Dar de ce mai mir, ca doar se apropie examenele, ar fi fost si culmea sa fim sanatosi si totul in regula la noi in casa.

Ana, ai fost la medic, ce ai facut?

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofronica spune:

Buna dimineata si o cafea maaare.
Laurajr, noi am vandut casa din Activa anul trecut, a fost o miscare f insipirata.Acum ne uitam in zona Chicopee si Doon, dar am vazut si in zona noua de la Victoria cu Trussler locuri interesante. O sa vedem. Ne-am propus sa ne mutam in casa pana in iarna ( care vine).
La Thomas am fost la Centre in the Square, dar a fost in Noiembrie parca.Tot acolo am fost si la Bob the Builder, se pare ca acolo vin spectacolele pentru copii. Daca vrei te anunt cand mai apare ceva.
Codritu, noi am locuit in Bolton acu' vreo 8 ani. Este micut intr-adevar, e comunitate de italieni acolo, si este f aproape de Brampton, probabil acum e lipit de Brampton , sau invers. Vreti sa va mutati acolo sau va face naveta sotul tau?
Am vazut ca ati deschis subiectul cu sponsorizarea. Stiti cumva daca se pot depune actele la Bucuresti dupa ce primesti confirmarea ca te accepta de sponsor? Cat dureaza acum pana iti confirma ca totul e ok si poti sponsora parintii? A, si m-am uitat on line sa vad cat dureaza si am vazut ca lucreaza la dosarele din 2006. Asta inseamna ca se intinde la 5 ani tot procesul?

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Pentru cele nereglementate de stat, cine stie.
Insa pentru cele de stat( adica si mediu familial la 7 cad), exista regula de maximum de 10 ore pe zi. Scrie in regulament. Tu l-ai semnat, dar cred ca ai semnat ca directorul

Am descoperit ca pot sa fac automat sa fiu fara semnatura. Era in partea de jos un loc unde trebuia sa deselectionez pentru fiecare mesaj. Of idiota mai sunt. Nu s-a reglat problema, dar macar o elimin pe toata si gata, daca nu sunt in stare sa o schimb.

Gata plec la scoala, s-a terminat singura mea jumate dezi libera de pe saptamana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Mikiion,regula cu max. 10 ore pe zi se aplica daca vrei tarif de 7 cad/zi. Nu inseamna ca gradinita este deschisa doar 10 ore pe zi. exista gradinite care ofera program prelungit (peste astea 10 ore) si care percep diverse tarife.Nelia, da, exista gradinite de seara si chiar de noapte si sincer mi se pare exagerat sa se impuna un nr. max. de ore pt. a-ti lasa copiii acolo. Imagineaza-ti ca sunt mame singure care n-au ajutor si care trebuie sa intretina 1,2,3 copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

miki, la profilul tau ai acolo un camp (in partea dreapta jos) unde ai semnatura introdusa. Trebuie doar sa-ti stergi de acolo textul si scapi asa de semnatura si nu trebuie samai tot deselectezi mereu casuta cu pricina ori de cate ori trimiti un email. Eu am vrut sa-ti spun de casuta, dar nelai deja iti spusese cum sa scapi de semnatura, dar probabil ca n-ai vazut mesajul ei din moment ce n-ai reusit sa scapi de semantura.

Mey, cand e sa vina una, vin toate, frate. Azi a ramas si sotul fara servici. Cum de se poate naibii o asa coincidenta? In nici o luna de zile. Partea buna e ca l-au dat cu pachet salarial si cateva luni poate sa caute linistit ca are salariul asigurat, insa numai de stresul asta nu aveam nevoie acum. Unde pui ca din martie pierdem si beneficiile (noi prin el aveam beneficii bune), iar pt noi beneficiile sunt foarte importante (speech therapy, naturopata etc.).
Si cand ma gandesc ca acum vreo luna jumate eu eram aia "inteleapta si modesta" care ziceam legat de rezolutiile pe 2009 ca atat timp cat ne pastram serviciile, totul e ok cu criza asta. Si uite ca ne plezni in moale pe amandoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Mihaela, Nelia, mersi mult - n-am ajuns, joi ajung la medic; intre timp am trecut la maieuri si am pus un pansament, nu s-a mai schimbat la culoare dar e tot inflamata rau;

Try, uof! tin pumnii strinsi sa gasiti ceva amindoi pina-n martie;

la mine bate vintu...de doua saptamini n-am mai vazut nici o oferta de job viabila in zona, si nici apeluri de vreo trei; bine ca s-au descoperit pilulele antistres :((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

try, imi pare atat de rau, nu poti sa iti imaginezi zi-mi daca te pot ajuta cu ceva (daca e pe IT, Open Text angajeaza in draci)

Ana, ai grija, stau cu inima stransa cand aud de bube pe piele

Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Try, tinem pumnii sa treceti repede de faza asta.

Interesant subiectul cu gradinite de seara.

Si eu vroiam sa va intreb cum faceti sa gasiti pe cineva de incredere care sa stea cu copiii cateva ore la nevoie.
De ex., ai sedinta la scoala la un copil, si vrei sa il lasi pe celalat undeva.

Oana, sa treaca timpul repede pana ajungi inapoi acasa.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Try-imi pare rau, dar parca Florin e bilingv asa-i? E pe customer service ca m-a lasat memoria..Sa-mi spui ca poate aud ceva,oricum la lista aia cu firme mari,eu as incera,plus la Hydro-cica ar face si acolo ceva angajari.El cred ca poate cauta si la banci si institutii finaciare si in telecomunicatii.

Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Hello,
sa semnez si eu pezent si sa spun ca sintem bine, da' m-am frustrat de m-am indoit ca am scris vineri pe la prinz un cirnat, simbata altul si duminica altul si le-am pierdut, ca-n bancul cu vulturul pe care nu-l pot spune aici ca nu-i frumos.

Try, imi pare tare rau de joburile voastre, mai mult decit sa continuati sa cautati nu-s ce sa zic. Va tin pumnii.

Simi, ramine pe vineri, ne auzim joi seara, ok?

Mesdames, mie imi plac teribil intilnirile noastre, f bine fac la cap. Pacat ca ne-am uitat la ceas, ca eu stateam cum nu se poate mai bine de povesti cu Ktrinel cind s-a trezit capatul celelalt al mesei ca e tirziu si tre sa mergem...

Ktirnel da-ne vesti depstre Julia... si-ai tit spus tu ca ai impresia ca se imbolnaveste...

Pucku, pt. mine e prea devreme sa spun ce fac in 6 martie... Idee e de retinut, dar problabil confirmari vom avea mai incolo.

Diropi... vesti?

mQQm, ma duc sa te vad "implinita punct", ca n-am avut vreme sa ma uit la poze. (E maninc intr-una si numa' garbage. Azi mi-a trebuit McDo. SI aveam chestii santé cu mine, genul brinza si piine cu seminte si ardei... eu am mincat double cheeseburger :(

Done pe ziua de azi...

Pupici,
Simonna

Mergi la inceput