Sezatoarea canadiana (129)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Eu va scriu din partea cealalta a frontierei, sint undeva pe linga Milauwakee pentru 3 zile...Am lipsit motivat, simbata am fost la ski (de aceea am plecat mai repede vineri, ca sa fiu sigura ca ma pot scula simbata dimineata la o ora rezonabila ), simbata seara am avut musafiri, duminica am dus copilul la o aniversare si seara m-am pregatit de calatorie...Azi am plecat la ora 11 dimineata de acasa si am ajuns in hotel la ora 7 seara ...
Tare frumoase sint intilnirile noastre, pacat ca mereu se termina prea repede si nu am timp sa vorbesc cu toata lumea...Cred ca poate doar un weekend intreg ne-ar lasa timp sa stam la taclale in liniste.
Vazut si pozele de la vecinele din Ontario, frumoase mamici si copii (care se vedeau) .

Daca nu mai ajung pe aici, va urez o saptamina buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ritah spune:

Multumesc mult pentru intalnire. M-am bucurat mult sa va cunosc.Mi-a placut mult. Trebuia sa vin cu inca o prietena, a venit pe la 6:30 la noi, i-am povestit asa de multe ca mi-a spus ca data viitoare o sa vina si ea. Trebuie sa-i arat si unde sa scrie, ca habar nu avea de voi,desi mai intra pe forum din cand in cand.
Denisam ti-am trimis un PM,sorry, n-am avut cum sa ajung a doua zi.
Laurajr, aventura o sa inceapa in mai, va tin la curent.:o)Sper sa iasa actele saptamana asta, am emotii mari,iti scriu dupa.
Maru, abia acum ti-am descoperit blogul, esti talentata la scris, nu te-ai gandit niciodata la asta in mod serios(organizat)?
mQQm, Denisa e o scumpa, a fost asa cuminte si ne-a tolerat, mai rar asa copil. :o)

Rita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adaf7 spune:

Foarte frumoase pozele si de la Toronto si Montreal. sa va pun si eu poze cu inundatia :)?. Am rams surprinsa pt ca de dimineata m-au contactat cei de la Daniels. V-am spus ca le-am lasat mesaj Simbata. Le-am trimis pozele pe e-mail si le-am descris situatia. Acum ramine sa ma re-contacteze cei care vor veni sa estimeze. Am fost calma cind am vorbit pt ca eu tot cred ca vorbind frumos rezolv mai multe. Daca vad ca incep sa taraganeze si sa amine, atunci schimb atitudinea, dar pina atunci, imi ramine doar sa astept. Ritah, multumesc inca o data de sfaturi. Fetelor, Ritah este o enciclopedie in ale materialelor de constructii si datelor technice. Cu atita precizie poate explica totul, incit am putut jura ca este inginer constructor. Sunt speriata pt ca nu stiu cit de grav este, pe dinafara pare ca este uscat, dar nu stiu cit e de afectata izolatia. Am trimis citeva poze pe cont. Sunt curioasa daca miine ploua sa vad daca apar infiltratii. Si totul s-a scurs in casa, nimic in garaj cu toate ca e perete comun cu garajul. Cu cit stau mai mult sa ma gindesc, calmul incepe sa dispara, pt ca daca vin sa repare, eu trebuie sa imi folosesc o parte din concediu sa supraveghez muncitorii, in loc sa plec la relaxare, ceea ce ma enerveaza cumplit. Si ca tot a mai fost vorba de casa noua si mai veche - NU as mai lua casa noua. As merge pe ceva 2-3 ani vechime pt ca as stii ca problemele inerente ale unei case noi au fost deja rezolvate. Sau poate oi fi fost eu ghinionista!!!
Try, Mqqm, Magdone, ma bucur sa va revad in poze :). Am dedus Ritah, Mi-ro, InCanada, Laura (dupa maci) stiam pe Denisam din alte poze. Nu stiu pe Maru :(.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inacanada2005 spune:

Fetelor, merci de aprecieri referitoare la..."tineretea" mea... As vrea eu sa fiu cu 10 ani mai tanara...dar in suflet ...sigur sunt
Eu sunt racita tare, nici nu stiu daca m-a tras vreun curent sau am luat un virus, dar imi curge nasul...ceva de speriat. Si, mai sunt si tare obosita. Sambata am fost la vecinii nostri si sotul meu a facut ciorba de burta ( da,laurajr, a iesit super buna ) plus ciulama de ciuperci, pe langa...altele...Am venit acasa pe la 12 si apoi, duminica ne-am dus din nou ...ca sa terminam ciorba (cica ). Ne-am intors pe la 8 si,tocmai cand ne pregateam sa-i facem baie Theei, a apucat-o dansul si a facut o miscare aiurea si cred ca a facut o intindere la un muschi la gat ...Tipete si urlete de era sa mergem la urgente. Toata noaptea a plans , cum se misca putin cum urla...iar eu...sunt "chiauna" ca si azi tot cam asa a tinut-o. N-am dus-o la gradi, normal, dar nici nu m-am putut odihni cu ea , asa, 'avariata". acum e putin mai bine ca i-am facut masaj cu o crema Icy-Hot parca-i zice. sper sa doarma in noaptea asta ca sa...pot sa dorm si eu (daca m-o lasa nasul curgator...)
In legatura cu intalnirea, ma bucur mult ca v-am cunoscut, chiar si asa, pe graba si astept sa ne mai vedem si sa stam mai pe indelete, de vorba.
O saptamana minunata va doresc!( ca doar sambata e Valentine's Day )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Salutare!
Ma bucur pentru ambele echipe ca ati reusit sa va vedeti si sa povestiti. Eu nu am ajuns la nici una din intalniri, copii bolnavi, servici, iar de data asta a fost ziua consoartei mele nu am putu sa-i fac cadou sa stea singur cu copiii. Daca va rog imi dati si mie adresa de mail si parola sa ma bucur si eu macar virtual de voi.
Fetele din Ontario stiti ceva de Bolton? Eu m-am uitat pe harta si pare tare izolat, mai la nord de Bramton. A gasit sotul ceva pe meseria lui si acum studiez hartile. Deocamdata doar a trimis CV nici macar nu l-au sunat, dar eu sunt cu studiul pietei.
Va pup.

si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

Fetele, stiti daca exista cumva garderii de seara in Montreal?
eu locuiesc in Cote St Luc si am nevoie de cineva sa stea cu bebele meu lunea de la 17-21, in lunile martie si aprilie. Copilul are 8 luni.
Puteti sa-mi recomandati pe cineva sau vreun loc unde as putea sa-l duc?
Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

mai Adaf, da tocmai pe mine nu m-ai recunoscut? Sunt cea mai rubiconda din poza cu try

neata!

Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Stefany_p, eu nu stiu sa existe gradinite de seara, stiu ca sint halt garderii (in special in centrele de activitati pentru mamici si copii sau in centrele comunitare din cartiere), care ajuta mamicile si tin copiii citeva ore, dar nu cred ca seara. In schimb, stiu ca, daca suni la CLSC, ai putea gasi o gardiana pentru copil, totul este sa ai incredere in ea, copilul fiind destul de mic. Cind m-am interesat eu la CLSC-ul de linga mine, pretul era de 5$ pe ora, dar nu mi-a placut ca nu era aceeasi persoana, adica sa mi-o dea lunea doua luni, eu o platesc si gata, ci de fiecare data era persoana care ii venea rindul... si mi s-a parut riscant. Cel mai bine este daca ai putea gasi printre vecini pe cineva, printre prieteni, cunoscuti... chiar daca contra cost. Daca vorbesti cit de cit cu vecinii, intreaba, ca nu se stie niciodata, poate nu pot ei, dar au si ei cunoscuti etc. Pune intrebari in stinga si in dreapta, ai mai multe sanse sa gasesti pe cineva.
Copiii mei stau martea si joia cu vecina de deasupra noastra, cind la noi, cind la ei, dintr-o intimplare, pentru ca, intr-o discutie, am intrebat-o daca nu cunoaste pe cineva, de incredere, care ar putea sa stea cu ei o zi sau doua pe saptamina, seara. Nici nu m-am gindit ca ar sti neaparat pe cineva, la ea cu atit mai putin, dar am zis hai sa incerc... Si atunci ea mi-a spus ca ar putea sta ea, daca imi convine... Ei, na, cum sa nu-mi convina, numai ca eu nu as fi avut curaj sa o intreb direct pe ea, iti dai seama.

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Stefany exista. De vreun an au dat acordul si exista de seara la 7 cad. Recunoscute de guvern. In zona mea exista multe , de fapt singurele care apar cu locuri pe magarderie sunt de tipul asta. Iar fiul meu a fost in mediu familial inscris anul trecut pe locuri de seara, insa el mergea ziua in locul copiilor care lipseau. Dar oficial el era seara.....
De existat exista, dar nu stiu daca sunt si bune. Vezi care e mai bine vazuta in cartier, pentru ca de obicei am observat ca cele care sunt bune au primit si locuri de seara. Si poate in timp ti-l trece la zi, ca esti deja cu un picior in interior.

Solutia Neliei e buna, dar trebuie sa gasesti si vreo bunica . Tu parca ai multi romani prin zona, poate e vreo bunica care sta mai mult si nu are ce face, sa castige un ban....
Eu sincer decat sa las la un necunoscut mai bine as lasa la cineva care are acordul de la guvern sa aiba gradinita seara. Macar ai unde sa te plngi la nevoie...

Monicutza
nu spun decat, TI-AM ZIS EU CA ASTA ERA INTENTIA EI Am mirosit-o de la inceput. Nu uita ca pentru multi gradinita e o afacere si atat. Putine fac de placere si cu suflet, cum e Ange....

La mine la gradinita a mai venit o fetita romanca.... Acum sunt 3 romani. Se pare ca Marc a plans dupa mamica fetitei, ciudata treaba. Educatoarea spune ca seamana cu mine si de aia a plans MarcSau o fi plans din solidaritate cu fetita?

By ca am treaba....

Editez sa sterg semnatura. le-am scris si la moderatori ( nu m-au bagat in seama)si tot nu reusesc sa trec peste eroarea pe care mi-o da forumul cand incerc sa schimb.
Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Monictza, cautand pt. stephany am dat peste asta: http://www.magarderie.com/garderie/4525-garderie-les-premiers-pas.html
Se cheama garderie-les-premiers-pas si e la 25 cad.. Dar nu stiu nimic despre ea. Mie mi s-a parut aproape de tine, dar sa nu spun prostii....

Stephany, eu zic sa iei legatura cu biroul coordonator, si o sa-ti ofere ei ceva. Nu prea stiu care sunt orele de disponibilitate seara.

Virsta Marc

Mergi la inceput