Sezatoarea canadiana (129)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

ce aiurea merge forumul astazi

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13

Monica & printesa Aylin Nicole (27 iulie 2007) & nazdravan de Alex (18 iunie 2006) & tati

"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

cred ca am facut lumina in poze

Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

maru, ti-am facut un serviciu si-am removed o poza in care cineva era cu deshtiu foarte aproape de nas, zic io ca oricum nu avea valoare... Tu ai negativele oricum.

Denisam, mersi, ineteresant, vorbim mai incolo, ca inca nu ma prinde subiectul cu astea, cum spuneam...

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mom me  www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
#1     #2     #3  [-0.22]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_ro spune:

Dragute pozele de la intalneala.
Maru- m-ai amuzat cu caracterizarea ta ca am asa un aer de lady(de unde oi fi scos-o!)...ya Lady Big Moon.....tre sa dau jos kilele ca sunt de groaza lumii. Am venit in Canada cu 57 de kile si acu m-am stabilizat la 70 dupa nastere si nici sus nici jos nu mai e. Si am iesit cu o fata...cred ca mi se dilatase unicul neuron de atata durere de cap in ziua aia.
Adaf - imi pare rau pentru pocinogul cu casa. Acu citii si eu mai tot.
Try - buna ideea cu intalneala la un loc de joaca numai ca pe 21 trebuie sa vina fintul la mine sa-i tai motul. Face in aceeasi zi 1 an si dupa aia pleaca in Romania cu maica-sa. Nu pot sa ratez ziua. Poate daca ar fi prin martie de ziua mamei ar fi super. Nici eu nu pot sa vin la masa cu al meu copkil ca asta ar insemna sa ma tin numai de el . E prea atomic. De fapt si tu ziceai de al tau ca este destul de energic.
Sa aveti toate o seara placuta si un inceput de saptamana super!

http://www.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=119318750&ownerId=166574282

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Ktrinel, multa sanatate Juliei!! Am vorbit cu prietenii mei cei recenti veniti in Canada, inca sunt in zona si sunt chiar incantati. Au zis ca vor lua legatura cu voi

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Buna fetelor, am ajuns si eu sa-mi scriu impresiile dupa intalnirea de sambata…
Modesta cum sunt, va spun eu ca daca va intrebati care eram sunt fata cu macii rosii ca focul ! Si acum am si parul de foc ca l-am colorat in rosu…( la intalnire mi-am luat o bluza ca sa ma vedeti de departe, ca gura oricum se aude )!
Ma tin de sot sa puna foto pe site, sa vedeti ce dame faine suntem toate !
So :

Adaf, imi pare rau ca nu ai putut ajunge, dar mai rau imi pare de acoperisul casei voastre… ce ati rezolvat ? Ce a zis builderul ?
Mi-ro, mare placere sa te cunosc si sa impartim salata-cartofii…sper din tot sufletul ca sefa sa-ti dea o recomandare beton pt noul job !

Magdone, esti atat de tonica si de vesela de nu-I adevarat, iar baiatul tau m-a umplut de invidie cum te tot pupa el asa dragastos…keep in touch cu sponsorizarea, trebuie sa ne apucam si noi neaparat !
Khristin, sa stii ca m-am mai uitat asa prin amintirile mele si raman la concluzia ca fetita iti seamana. De baietel e prematur sa spun, dar fetita e copia ta …si fa bine si nu mai veni cu haina de blana asa faina, ca eu am intrat acum in pasiunea blanurilor…nu ca mi-as cumpara, dar admir !!!
Simona73, eu tot zic ca te stiu de undeva, ori semeni tare bine cu o cunostinta de-a mea…fetita ta e o minge de puf iar baiat asa cuminte si bine crescut, eu n-am mai vazut….
InaCanada, bine ca ai venit la intalnire si ai facut si mai bine ca n-ai venit singura…ca la cat de tanara arati, n-as fi crezut in ruptul capului ca dulceata aia mica nu e surioara ta ! Pana la urma tot am prins-o tare bine intr-o foto…si-I multumesc sotului de imbunatatirea la reteta, o incerc in long we…le-a placut vecinilor ciorba de burta ?
Ritah, cred ca nu am avut timp destul sa discutam, mi s-a parut ca ai fi vrut sa comunici mai multe, asa ca te asteptam si data viitoare.
Mqqm, cum poti sa zici ca te-a calarit fetita ta ? A stat cuminte ca un soarece, la un moment dat s-a prelins afara si a disparut vreo ora si a reaparut la fel de cuminte…pai ce-ai fi vrut, sa fie tablou, nu erau destule pe pereti ? Si e asa de bine crescuta si frumoasa, si tare-ti mai seamana ! Si eu acum imi caut Henna, ca m-ai umplut de invidie cu claia aia de par !
Try, pacat ca ai plecat asa repede, tocmai cand am inceput rotatiile pe locuri ( mai ceva ca la blitz-date) ai plecat tu acasa…dar las ca recuperam data viitoare !
Denisam, niciodata nu e prea tarziu sa apari, ma bucur ca te-am cunoscut si mai ales ma bucur ca Emma a avut grija sa te scape de grija certurilor, ca la cata sare a presarat, m-a scos din belele pe un an intreg.
Maru, ti-e ce sa-ti spun ? Mai mult decat ca ne vedem ( stii tu unde ) sambata seara ( stii tu de ce ) ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimitete spune:

monicutza_bb, cum adica tanti aia ti-a zis ca "a dat pe altii afara ca sa faca loc la doi bebei"? Decind functioneaza principiul asta? Daca nu mai ai loc nu mai primesti alti copii, fie ei puponi sau nu, nu dai afara ca sa faci loc.

Ana, ai fost la doctor, te-ai linistit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

servus fetele

mai aveti o rapiditate la scris ca abea ma tzin cu cititul

savurat poze de la ambele intalniri, tare mi-ar fii placut si mie sa ma teleportez macar la una dintre ele

si cum se pare ca vom face o vizita la Montreal bientot va incit la inca o intalnire 6 Martie vinerea
e cineva disponibil? sarbatorim si ziua femei si profit si eu de o terapie de grup

ce ziceti? e cineva disponibil?

La multi ani ISA

noi am fost ieri la carnaval, ne-am distrat copios, am venit ketchup acasa cu copilul, nu am poze dar cred ca ne mai ducem sambata si facem atunci

ma duc sa culc pitica si apoi sa ma pun pe citit ca am mult de recuperat

atat am citit ca nici nu mai stiu ce voiam sa zic

Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Denisa, ai dreptate, m-am gandit si eu ceva mai bine, cum nici fiu-meu nu prea sta pe loc afara si daca nici vremea nu e cum spuneai, votez si eu pentru indoors. O sa fie fun oricum:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimitete

monicutza_bb, cum adica tanti aia ti-a zis ca "a dat pe altii afara ca sa faca loc la doi bebei"? Decind functioneaza principiul asta? Daca nu mai ai loc nu mai primesti alti copii, fie ei puponi sau nu, nu dai afara ca sa faci loc.

Ana, ai fost la doctor, te-ai linistit?

Mihaela

"Never argue with idiots cause they'll drag you down to their level and beat you with experience."

Mihaela chiar asa mi-a zis: ca trebuie sa dea afara doi copii (mai mari de 18 luni) si sa ia doi bebei in schimb, ca guvernul da subventie mai mare pt pouponi si altfel nu isi permite sa plateasca asistenta. Ce este real si ce este minciuna eu nu stiu. Ce se ascunde de fapt in spatele cuvintelor ei iarasi nu stiu. Dar spiu ca vreau sa plec cat mai repede de la ea. Cami daca ne mutam in Laval
ne primesti

Ana si eu am o alunita pe spate exact langa breteaua de la sutien. Ca sa nu ma deranjeze iau sutiene cu bretele mai departate sau (rar, daca nu gasesc altele) unul din ala cu bretele incrucisate. Da bine, eu nici nu am mare lucru sa bag in sutiene, e asa mai mult de fitze Daca te ingrijoreaza vezi un medic, cred ca poti merge la orice clinica fara rendez-vous si exagerezi putin ca sa fii sigura ca te trimite la analiza. Bafta si sa ne tii la curent.

Podeanu te pregatesti sufleteste pt vineri? Curaj ca noi te sustinem. Si daca ai nevoie de ajutor stii unde sa ceri

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13

Monica & printesa Aylin Nicole (27 iulie 2007) & nazdravan de Alex (18 iunie 2006) & tati

"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body."

Mergi la inceput