Mamici si Gravidute de Italia (48)
Raspunsuri - Pagina 19
neliaCris spune:
neatza..multu de cafea..
noi ne-am culcat aseara la miezul noptii si ne-am trezit la 8 de dimi.....
referitor la vopsit ,eu m-am vopsit la 2 luni si bb nu a avut nimik....doar aveaM NUNTA....cu alaptatu....aici nu stiu daca, as alapta,probabil mi-as face suvitze sau as folosi crema fara amoniac de la casting...dar in nici un caz nu as sta ca lelea....m-as deprima rau de tot...si asa eu sufar cu depresile rau...dar cine are par frumos natural e mai bine sa il lase asa...al emu acum e pruna...dar decolorata...mai astept pana de pasti...il vreau blond....si mai astept
va pup...
pentru tine mi-as da si viatza....
http://www.onetruemedia.com/shared?p=80eb5a5a871cffcb491dc4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url
Irina20 spune:
Inainte si eu eram asa,nici nu ieseam din casa daca nu eram machiata,dar de cand am baiatul daca am timp bine ,daca nu asta e,el e pe primul loc acum.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;
www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo
Berarpiri spune:
Noi am fost azi in vizita la nasii lui Ambra,s-a jucat cu fetita
lor(e mai mare cu 3 luni decat Ambra),apoi am venit acasuca,papica
si acum doarme.
iriroxy-bine ai venit!
ely-ce bine ca ai ocazia sa pove' cu o mamica,
si sa tii bb in brate.Sper ca mai mergi in vizita la ea...nu?..
irina-asa si eu,nu ma mai stresez,de cand e Ambra.
Cand reusesc sa ma aranjez bine,cand nu,iar bine...
Fabian ce face?Mananca mai bine?Dintisorii?...
neliacris-la Cris i-au iesit dintisori?
andreea
,
Ambra
cand implineste sufletelul nostru 2 ani 
cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
Ela_silvia spune:
salutam fetele si bebeii. noi azi am facut vaccinul de 4 luni. a durut un pic dar a trecut repede.
Raluca, dai repede de dealuri in Modena, important e sa tii directia Abetone.de la mine se vede bine Cimone - 2165m alt, mai ales acum cu gerul asta e atat de senin...
ziua mea de nastere 04.11.1977 iar a Iuliei 13.10.2008
ely2304 spune:
ANDREEA-SPER sa se indrepte vremea k sa mai pot merge la 9mamik
macar asa iesuim si la plimbare,ieri am tremurat k un catel la vaccin
era soare cu dinti
am petrecut ziua mai mult in casa!
despre vopsit,ma batea gandul sa ma vopsesc dar nush dk voi trece la atac,am 3nuante si nu ma vad bn deloc,voi vedea!in rest nu-mi bat capul k inca mai reusesc sa ma arnjez,incet-incet dar reusesc!
ELA- sa-ti traiasca bblina,multa sanatate si
,esti datoare cu foto...tre sa-ti vedem comoara!![]()
![]()
ely 29 sapt
....MARINA-DENISE
http://photobucket.com/ely2304
Berarpiri spune:
ely-chiar ca e f. frig,am iesit si noi ieri la
plimbare,si mi-au inghetat urechile.Dar macar bine ca nu ploua,
ca e soare,tot e mi bine decat sa stam cu zilele inchise in casa.
Ai grija sa u racesti,imbraca-te bine,la tine e muuult mai frig
decat aici.
Briciola ce mai face?
ela_silvia-si eu astept poze cu printesa
voastra...
Nopte buna la mamici,pitici si burtici!
andreea
,
Ambra
cand implineste sufletelul nostru 2 ani 
cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
danangie spune:
Buna ziua fete dragi,

Ca nu am mai intrat. Multumesc tuturor ptr urarile facute de ziua mea. Ce sa va spun...eu ca de obicei..nu dorm noptile, Alessio tot se trezeste...am inceput sa-i dau Nopron dar nu e ca face cine stie ce......dar mergem avanti asa.....vestea cea mare e ca sunt din nou
. Sunt fericita...dupa numai o luna de incarcari am ramas. Sa dea D-zeu sa fie totul bine....Am sa incerc sa prind un moment mai linistit si ams a va maio povestesc.....pup la toateee
.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....
Ela_silvia spune:
Felicitari Danagie si sarcina usoara!
vreti pozeee....pai inca nu prea stiu cum functioneaza pe aici. o sa caut sa vad cum trebe sa fac si poate intre timp se indura cineva sa-mi explice, asa scurt!
ely2304 spune:
NEATZA..FETELE..
CALDA PT VOI...
ANDREEA-AICI in ultima saptamana am ajuns la -7gr cateva zile consecutiv(dimineata)apoi dupa-amiaza soare cu dinti,brrrrr..seara nu-ti mai spun cat de tare batea vantul asa k nu prea m-am bucurat de saptamana asta!sa speram k va trece k m-am plictisit de frig.
nasii ambrei sunt romani?cati anisori au copii nasilor?
DANA-felicitari pt sarcina,sper sa-ti fie bn...sa ai un bb sanatos si nascut la termen!
ELA-DK imi aduc bine aminte adresa este www.photobucket.com
intri te inregistrezi si adaugi fotografiile!sper sa reusesti,iti tin pumnii

ely 29 sapt
....MARINA-DENISE
http://bd.lilypie.com/Yf15p1.png
ely2304 spune:
la noi este inourat..sa speram k nu ploua,k azi aveam in program o mik plimareala cu BRICIOLA si sotiorul apoi tre sa mergem sa ne facem cumparaturile,ufff ce stresss....urasc sa merg sambata la cumparaturi simt k ma sufoc!
IRINUCA,NELIA.RALUK,ROXALI,BIONDA,KATIA,GEORGYANA...pe unde umblati?veniti la cafea...valabil si pt ELA,DANA..SCZ FETELE pana ma obijnuiesc!
ely 29 sapt
....MARINA-DENISE
http://bd.lilypie.com/Yf15p1.png

fericita de
ALESSIO , 07.06.2008