Mamici si Gravidute de Italia (48)
Raspunsuri - Pagina 18
katiapam spune:
[red]Bionda[/red]-bine ai revenit
ma bucur ca s-a mai linistit Albert
esti datoare cu poze
_
ticker 
de
Giulia (20/06/07)
Berarpiri spune:
katia-deocamdata suntem calmi,nu ne certam,
ziceam ca ne-am certa din orice daca m-as stresa si eu,ca
sotiorul nici noaptea nu poate dormi,cu atatea ganduri...
Multumesc oricum!
bionda-ma bucur ca sunteti bine...cred ca te
simti mai bine acum,ca te-ai aranjat.
Mai alaptezi?Stiam ca nu e bine in timp ce alaptezi sa te vopsesti.
Cel putin asa mi-a zis o vanzatoare,ca ea nu stie ce sa-mi zica.
andreea
,
Ambra
cand implineste sufletelul nostru 2 ani 
cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
Irina20 spune:
Andreea si eu tot asa stiam ca nu te poti vopsi atata timp cat alaptezi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;
www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo
ely2304 spune:
sal fetele..gata plimbareala si azi,am stat cu bb in brate aproape toata ziua,e un scump
are aproape 2luni,cantareste 5.200kg si e lung aproape 60cm..rade si papa tot tp-ul...cand e umed scanceste,macar de ar fi asa toti copii...l-am tinut in brate si ma foxa cu ochisorii lui albastri..mi-a facut cu ochiul
atat de dulce era![]()
...ce sa va mai spun azi am luat ceva lectii de la mami lui,mi-a povestit ce si cum se face(la nastere,cu bb)in fine m-am simtit bn la fel si bblina mea k simteam cum facea tumbe prin garsoniera

![]()
fetelor tare frig e la mine pe deal...-7gr de dimineata,am intins rufele mi-au inghetat mainile,iar acum seara cand m-am intors acasa batea vantul ca nebunul,l-am pus pe sot sa-mi stranga rufele k eu nu ma simteam in stare!
ely 29 sapt
....MARINA-DENISE
http://photobucket.com/ely2304
ely2304 spune:
NELIA-din cate mi-a povestit medicul nu o sa ma pbl..pana in prezent...sa speram k asa va fi pana la sfarsit,pt k nu as vrea cezariana!
BIONDA-esti datoare cu foto,tre sa te vdm cu bb ALBERT cat si cu 9freze
sunt convinsa k iti sta bine,dar tre sa te vad cat esti de mumoasa
e ok dk nu ai avut pbl cu vederea la nastere,am auzit k dk alaptezi se mai schimba un pic vederea,asa este?am vrut sa-mi schimb lentilele si m-au sfatuit sa mai astept k in 4-5luni se schimba destul de mult,isi revine numai dupa 6luni cand ai terminat cu alaptatul...nush ce sa zic,om trai si om vedea...
IRINA-asa este..pana in prezent nu am pbl asa mari cu vederea!![]()

ely 29 sapt
....MARINA-DENISE
ely2304 spune:
ANDREEA-trebuie sa fiti mai uniti ca niciodata mai ales acum cu situatia asta care ne afecteaza pe toti!fiti calmi si increzatori si ve-ti trece cu brio peste ele si noi avem perioade cand ne lasam dusi de val mai ales acum k sunt atatea de cumparat dar ne sprijnim si ne facem curaj,k sunt altii care nu au nici unde pune capul cand le este somn dapai sa aiba ceva de mancare!
sanatatea este cea mai de pret!

ely 29 sapt
....MARINA-DENISE
Roxali spune:
Danagie sarcina usoara si bb sanatos!
Iriroxy bine ai venit povestestene despre tine...incearca sa scri 14 mesaje repede ptr a nu fi moderata
Ali , Sonia 1 si 4 luni an si Enrico 9 ani
poze
ely2304 spune:
IRIROXI-bine ai venit in
nostru...sper sa te simti bine!![]()
ROXALI-cum de "bantui"pe net asa tarziu?eu nu reusesc sa dorm deloc...is plina de energie
poate,poate il pacalesc pe mos ene sa vina si pe la mine!
NOAPTE BUNA!
ely 29 sapt
....MARINA-DENISE
Irina20 spune:
Neatza

Iriroxy
sper sa mai intri pe aici si sa ne mai spui cate ceva despre tine
Fetelor

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;
www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo