Mamici si Gravidute de Italia (48)
Raspunsuri - Pagina 17
neliaCris spune:
ely,ce spun doctorul...e posibil sa fcai ceza din cauza vederii slabe?
gemsy....o sa te treaca katia in listutza...ma bucur ca te simti bine....arata niste poze sa vedem si noi burtica mica
fete...v-as da cafelutza dar e prea tarziu..pe undee umblati?
pentru tine mi-as da si viatza....
http://www.onetruemedia.com/shared?p=80eb5a5a871cffcb491dc4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url
katiapam spune:
buon giorno
Nelia-hai ca prinde bine cafeaua si acum :)
fetele le-am trecut ieri in listuta
azi tre sa vad ce combin ca nu am chef de stat pe acasa,de am o zi mai libera o luam din loc
Berarpiri-cu masina s-a rezolvat cu asigurarea lui facem masina
acum o sa dureze ceva timp ca trebuie comandata usa noua (cred ca doar carcasa) plus sa mute gemurile si motorasele de la geamuri panou etc......plus sa dea o sfumata de culoare pe aripa si partea din spate ca e usa noua sclipicioasa
apoi se vede diferenta
si nu o sa ma mai pot deplasa la lucru si piti la gradi
cu masina fac 15-20 min cu autobuzul dublu plus asteptat si nu fac naveta cu piti,ne luam vacanta pina e gata masina
azi duce actele la carozziere si o sa comande usa cind ajunge ne spune cite zile tine masina
chestii care se intimpla
in rest pe unde umblati?
_
ticker 
de
Giulia (20/06/07)
Irina20 spune:
Salut fetelor!
Scuzati ca ieri nam reusit sa intru,dar a fost sotul acasa si nam reusit sa pun mana pe maus de loc cat am stat in casa.
Azi am fost cu Faby la doctor,si mia dat un spray si sirop pt el,in rest toate bune.Azi la pranz iam facut niste paste sa vada daca mananca,a papat un pic si apoi ca sai dau supa sa facut ca se ineaca si gata cu pasta,mai incercam.
Kemsy din cate mi-a duc aminte parca la dublu test iti masoara bb si il verifica pe toate partile ca sa vada daca din p.d.v. mwdical e dezvoltat normal si sa nu aiba probleme cu ceva,parca asa imi aduc aminte,oricum e ceva pe acolo.
Ely eu port ochelari din clasa a 9a,cu -1 la ambii ochi,in sarcina nam avut probleme si nici dupa,abia acum observ ca ar fi ceva ceva dar nu sunt prea sigura.Cunosc si eu o mamica care avea probleme cu vederea dar si cu inima si din cauza asta a facut ceza,bine ca ea a ramas insarcinata in urma unor tratamente cu hormoni si pe toata perioada sarcinii a avut probleme.Deci acum depinde.
Ieri am reusit sa dau si de gineco. meu si mia dat reteta cu pilulele care trebuie sa le iau,si dupa ce am terminat stateam si ma gandeam ca parca prea usor a fost sa dau de el si sami dea si reteta,si ma gandeam dupa ce am iesit din spital ca acum ar fi frumos sa fiu insarcinata ca ar fi culmea.
Kati si acum stai acasa cu fata?Ti-am vazut pozele si sa stii ca imi place cum arati.Si ce ziceai ca vrei bb2?
Am vazut ca se scria ceva de Danangie dar nam apucat sa ma duc mai in urma si sa citesc,ma duc acum sa citesc si sa vad si eu despre ce e vorba
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;
www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo
Irina20 spune:
Gata,am citit ca e iar gravi.ce frumos.Felicitari Danangie,si poate mai dai si pe aici sa ne mai spui vesti
Roxali ii pun ser fiziologic permanent,ca nu prea sta la scos,oricum azi a plans la doctor si iau iesit singuri
asta e.
Ely si eu inainte sa nasc iam spalat toate hainutele si i leam calcat,o perioada dupa ce sa nascut i le spalam cu napisan si i le calacam,acum nu mai folosesc ,dar le calc,bine dupa ce se aduna un morman mare de haine
si incepe Faby sa mi le imprastie ca a descoperit unde le tin si cand am un pic de treaba si nu pot sa stau dupa fundul lui mi le imprastie prin toata casa,probabil vrea sa ma faca mai harnica si cred ca va functiona.
Aseara si tras iar suportul de haine in cap,asta e poate se invata sa nu mai traga de el.
Georgi mai ai un pic,cred ca esti tare nerabdatoare.
Ginger e foarte ocupata cu munca,oare mai are timp de cate ceva?saraca si cu munca si cu copii,noroc ca are cine sa o ajute
Bionda imi imaginez ca e super obosita,mai ales ca ea tine asa zisa "cura"de slabire,asa va fi in continuare,ca daca micutul nu se satura fa fi foarte agitat si va manca de una,stiu ce inseamna asta.Ei o va scoate ea la capat.
Asa cine mai era...nu mai stiu,oricum multi 

la toate
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;
www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo
Berarpiri spune:
Noi am fost la plimbare,e un soare minunat afara.
nelia-eu o pun pe Ambra in olita de cand avea 6
luni.Kk mi-a facut de putine ori in pampers,de atunci,pt. ca s-a
obisnuit pe olita,dar cu pipi e mai greu.Vad ca incepe sa inteleaga
incet,incet...zilele trecute mi-a adus singura olita pt. kk.Si pt.
pipi,dar l-a scapat pe drum...Deci,noi mai avm pana sa scapam de
pampers.
ely-eu nu am avut probleme de genul,imi pare rau
ca le ai...nu stiu ce sa zic despre asta.
irina-asa se invata,tragandu-l pe el,ca daca ii
zici sa nu faca,face contrariul.Important e ca nu s-a lovit.
sa nu faca
andreea
,
Ambra
cand implineste sufletelul nostru 2 ani 
cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
bionda spune:
Buna si de la mine!Am reusit si eu sa merg la coafor,m-am tuns filat si am vrut sa-mi fac si niste suvite dar mi-a fost teama ca se trezeste Albert si face scandal.In privinta parului eu sunt blonda naturala si de mica mi-am dorit sa fiu bruneta,am ochii albastri si ii vroiam negrii. In liceu ma vopseam bruneta si ma dadeam cu mult negru la ochi,toti imi spuneu ca nu-mi sta bine dar mie imi placea, acum de vreo trei ani il tin natural pt ca asa ii place sotului ![]()
Eli eu am probleme cu ochii, port ochelari de mica si nu am patit nimic dupa nastere,am intrebat oftalmologul daca trebuie sa fac ceza si mi_a is ca nu, numai in caz de miopie am inteles ca ar fi cazul![]()
Nelia,Berapiri vazut pozici!
Nu va scriu la toate pt ca nu am timp![]()
Albert s-a mai linistit,ma bucur ca i-a in greutate destul de bine
avem cantar acasa si cred ca am facut o obsesie pt el![]()
in rest leganat,papat,baita,plimbat si somn cam asta e programul nostru
Va pup
!
Polia 
bebele meu
39+
http://s403.photobucket.com/albums/pp115/bionda_photos/
bionda spune:
Venim si noi la raport
bebe Albert e bine parca s_a mai linistit,vad ca i-a si in greutate destul de bine
avem cantar acasa si cred ca am facut o obsesie pt el
imi doresc atat de mult sa fie dolofanel
!
Eli eu port de mica ochelari si nu am patit nimic dupa nastere,am inteles ca numai in caz de miopie se face ceza in rest nu-i nici o problema![]()
Nelia,Berapiri vazut pozici!
Am reusit si eu sa merg la coafor m-am filat iar in apropierea Pastelui vreau sa-mi fac suvite putin mai blonde![]()
Va pupacesc si aveti grija de voi!

Polia 
bebele meu
39+
bionda spune:
ahhh am crezut ca s-a sters primul mesaj

Polia 
bebele meu
39+
katiapam spune:
Ely-nici eu nu te pot sfati cu nimic in legatura cu ochii
Berarpiri-sper sa intre pe fasaul normal lucrurile la voi
se intimpla daca stati asa mult impreuna sa va certati din orice cauza stresului
cert e ca ne ajuta f mult si romanii pe aici la cite fac
sint primii la violuri omor si ce naiba mai combina
Irina-si azi am stat pe acasa ![]()
thanks
_
ticker 
de
Giulia (20/06/07)