Mamici si Gravidute de Italia (48)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Roxali,ma mir pt ca zicea ca Giulia va fi probabil fiica unica

Danangie,sarcina usoara! Multe mamici curajoase..eu si acum ma intreb cum m-as descurca cu inca unul

Georgiana,Anais a luat culoarea ochilor de la socrela.Sotul meu ii are verzi.Deci e posibil

O zi buna,gagici!

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

cum a venit pe lume Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Katia,daca-ti ziceam ca e ca si cum ai fi o alta persoana,o luai si mai in tragicAdevarul e ca esti schimbata,dar in bine,s-au imblanzit trasaturile

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

cum a venit pe lume Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Raluca-ce figura esti
acum arat mai calma asa? adica mai la locul meu? sa zic asa
hai ca nu ma supar stiu ca un copil te schimba f mult din toate punctele de vedere
silueta nu mi-ar displacea in rest va bene cosi

_

ticker
deGiulia (20/06/07)

Mergi la inceput

Nelia-ai mai vazut pozele si blonda? ca eu ti-am zis
la noi sintem amindoi cu ochi albastrii
Berarpiri-tu cum mai esti?
cum e cu serviciul sotul?
la tine bb 2?
Raluca-asa ziceam intr-o vrme ca ramine fiica unica dar vezi cum e trece timpul si ne schimbam ideile si cind vedem cit sint de dulci si scumpi si cite fac iti mai vine sa faci
cred ca de ce ma apropii incet de 35 imi schim ideile,va be ca pina atunci mai am dar imediat Giulia face 2 anisori au zburat asa mai creste unul,am luat-o razna

_

ticker
deGiulia (20/06/07)

Mergi la inceput

Ely-da clic la ickerul meu si vezi adresa pune linkul care seamana poate reusesti

_

ticker
deGiulia (20/06/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Buna fetelor!!Azi am avut prima intalnire cu bebe, are 1.5 cm si multa personalitate .Dr mi-a zis sa fac dublu test. A facut cineva aici, ce anomalii cromozomiale verifica?
Si acum dau si datele mele ca sa fiu trecuta in lista:
DN 21.11.1980
UM 23.12.2008
DPN 29.09.2009

O zi bunaaaa!!!!

8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

Ma bucur pt. Danangie!Sper sa aiba sarcina
usoara,si sa fie totul bine!

katia-naspa cu masina...eu n-am avut nici
un accident,nu vreau sa ma gandesc cat m-as stresa..Bine
macar ca plateste ala...
Sotul acum e acasa,fara servici...suntem cam stresati amandoi...
Dar asta e,tre' sa trecem si prin asta,incerc s nu fiu suparata,
ca apoi sufera si Ambra,ma iau durerile de stomac,ma mananc in
gura cu sotul din orice...Speram sa fie bine,e o perioada cam
moarta in constructii...

raluca-eu sunt constienta ca daca am mai avea
un bb imi va fi foarte gru,dar prefer cuma,decat dupa cativa ani,
din mai multe motive.In primul rand pt. organismul meu,apoi pt. ca
nu as mai avea rabdarea pe care o am acum(si trebuie enorm de multa
pana copilul incepe sa inteleaga),pt. Ambra,ca ar fi diferenta mai
mica intre ei...pt. sevici,ca daca as incepe sa lucrez,nu m-as mai
opri...mai multe...

kemsy-ce bine ca e totul in regula!

andreea, Ambra
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

ROXALI-eu vb cu bblina atunci cand sunt singura sau cu sotul,k in rest nu am curaj,desi e o chestie normala!uneori si sotiorul rade,k ma aude vorbind dar nu intelege dk vb cu el cu bblina sau cu catelusha

GEORGYANA-MULT A FOST PUTIN A MAI RAMAS!MA BUCUR K SUNTETI BINE...din cate stiu eu fetitele se nasc in jur de sapt 38..nu este o regula,depinde si de cum este pozitionata!acum am spalat numai cateva dintre hainute dar pana la termen cred k le voi rezolva pe toateai terminat cu shoppingul pt BEBELINA?

KEMSY-nu stiu sa-ti raspund pt k eu prima vizita am facut-o in jur de 12saptamani cand bblina mea avea 4.5cm..imi pare rau,incearca sa citesti pe net despre acest dublu-test!
din cate observ esti la inceput de drum...hmm o sa prinzi toata arsita veri pana la termen,iti doresc sarcina usoara...in continuare!

ely 29 sapt ....MARINA-DENISE

http://photobucket.com/ely2304

Mergi la inceput

KATIA-sper sa-ti rezolvi pbl cu masina,important este k nu te-ai ranit k fiarele se reparao sa incerc sa fac asa cum spui tu...sa speram k va merge!

IRINUCA-pe unde javascript:insertsmilie('')esti??ne lipsesti
pt nasucul lui FABI,fol ser fiziologic,sau apa marina..eu am luat de la FISSAN nu stiu cat de bun este ...si aspiratorul nazal iti usureaza munca,iar bb nu va suferi!

ANDEEA-nu-ti face griji k va veni si bb2,atunci cand te astepti mai putinfi increzatoare...cat despre criza asta care ne omoara pe toti ce sa spunse simte k nu merg treburile,nici la sot nu merge ff bine,sa speram k nu va fi nevoit sa stea acasa!

Mergi la inceput

despre noi ce sa va spun,azi am fost in giro..m-am dus sa ma inscriu pt cursurile inainte de nastere,dar din pacate tre sa mai astept pana pe 2MARTIE cand se vor face listele cu noile mamici care vor naste in aprili-mai...iar eu eram atat de narabdatoare sa mergmacar asa mai invatam cate ceva...apoi am fost si mi-am masurat vederea,am constatat k s-a inrautatit putinpartea proasta este k ink nu se termina aici,dupa nastere se va mai schimba un pic la fel si atunci cand voi alapta!ufffffff...voi ati avut asemenea problemute??
maine voi fi in vizite,merg sa vad un bbdin partea unui varabia asteptsa-l tin in brate,sigur dk nu va fi greut k are aproape 2luni..

Mergi la inceput