Mamici si Gravidute de Italia (48)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

nelia-si eu am vazut filmatul atunci cand
l-ai pus,dar uitam de fiacare data cand scriam sa-ti zic.
Imi aduceam aminte dupa...a crescut Cris,ce bine seamana cu tine
cred ca la ochisori seamana cu tati..nu?.
Mie imi place cum iti sta si asa,dar daca iti place mai mult blonda
atunci vopseste-te...important e tu sa fii multumita,in primul rand.
...figura mai esti,cu expresiile tale...dar
bine macar ca esti bine dispusa.Eu,daca ar trebui sa ma trezesc la
8,nu as fi asa...am noroc ca Ambra doarme pana pe la 10.e adevarat
ca adoarme pe la 23.

katia-f. scumpica Giulia!!!
Iti vine s-o pupi toata!
Nu prea sta la poze?In ultima perioada ma chinui sa-i fac poze
laAmbra,nu sta nicicum,nu mai e ca si cand era micuta,unde o puneam
acolo statea...

andreea, Ambra
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

KATIA-ASA AM FACUT NUMAI K LINK-UL ALA SCURT NU MI-L ACCEPTA DIN PACATE!L-AM ADAUGAT SI LA SEMNATURA DK TE UITI LA CATEVA PAGINI INAPOI O SA VZ,DAR IMI DA EROARE,NU STIU PE SA FAC!

NELIA-AI NISTE OCHII FF FRUMOSI

KATIA-ADEVARAT K FETITA SEAMANA CU TINE,PARCA SUNTETI 2PICATURI DE APA...

ely 29 sapt ....MARINA-DENISE

http://photobucket.com/ely2304

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Salutare,fetele,pana mai apuc,ca-mi face netul figuri

V-am vazut ba in pozici,ba in montaje..
Nelia,zambeste mai cu suflet,ca esti tare frumusicaKatia,mie imi place cum arati si acum,te-a implinit "piti"..am vazut bine,are carlionti minunea cu ochi albastri??Si am citit bine,te gadesti la bb 2?
Andreea,Ambra e o frumoasa,dar asta stii deja

Ce mai era???
A,da,Ela,bine ai venit!Pe langa ce munte stai,mama draga,pe langa Modena?!Sa-ti traiasca cumintica!

In rest,nu mai stiu ce am citit,va pup pe toate si va doresc zile senine!

PS Noi suntem bine,in asteptarea dintilor

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

cum a venit pe lume Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Vizionat printese dragalase micuta Ambra care se vede ca e curatica , trage mai mult in baie si Giulieta ochioasa

Berarpiri si eu tot cu Original M sant ok adica calitate pret

Katia se vede ca vine primavara vrei inca un puiut
Cu munca e mai bine,dar nu ptr toti 5 stau acasica...sper sa tina putinul care e

Ginger ce bine ca dupa maternitate ai dat de mai mult bine , la munca...baga si un curs ceva cand mai cresc prichindei, poate te va ajuta sa faci cariera...e buna contabilitatea

Ely poate ai sa razi ,dar bb aud tot si recunosc voci...drept sa-ti spun nu aveam curaj sa vorbesc cu ai mei cand erau in burtica ma vedeam truli

Irina trebuie sa-l curet de multe ori cu apa de mare Narlisim si sai tragi mucisori cu aspiratorul

Nelia o schimbare radicala vreau si eu...mai intai nasesc in august , dupa bag un cacao meraviglioso

Raluk ai ramas surprinsa de Katia ca mai vrea bb...off cat te inteleg ...eu jurasem ca nu mai fac

o zi buna fetelor ...fug la nanica ca acusi imi suna ceasul

Ali , Sonia 1 si 4 luni an si Enrico 9 ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Buna dimineata !Dau eu cafeaua in dimneata asta ca nu am mai savurat-o de mult impreuna!

Am vazut pozele voastre, Katia si Nelia, aveti niste ochi foarte frumosi....si niste copilasi dragalasi foc.
Socrela mea are ochii albastri...pot sa sper ca bebelina mea o poate mosteni?

Ely: eu luni si marti m-am delectat cu spalatul si calcatul lucrusoarelor bebelinei.Am luat detergent special pt bebe si am spalat tot...macar acum la inceput ca e mititica si sensibila!Stiu ca e foarte bine sa calci lucrurile pt ca se dezinfecteaza prin abur!

Din pacate nu am poze cu burta ca nu stiu de ce dar nu-mi mai recunoaste calc. aparatul foto asa ca nu pot sa descarc si ma tot chinui sa fac cu telefonul dar inca nu am reusit.Poate in week-end conving iubitelul sa ne " imortalizeze"!

Ieri am fost si la control...cica toate bune si frumoase! Urmatoarea vizita e pe 10 martie ( daca ajung pana acolo, desi eu sper sa ajung pe 18).

Va pup si va doresc o zi nemaipomenita!

georgiana

35+ Giulia

http://s359.photobucket.com/albums/oo40/gogoasha27_2008/georgiana/
http://s431.photobucket.com/albums/qq32/gogoasha27/sarbatori%202008/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

Georgy vin si eu la .Ma bucur ca sunteti
bine.Incet,incet se apropie momentul mult asteptat.E posibil sa
aiba bb-ina voastra ochii albastrii.Nepoata sotiorului i-a mostenit
de la buni,ca parintii ii au caprui.La noi nu a fost asa,Ambra are
ochii mei.

katia-pai daca iti doresti inca un bb,dc nu-l
faceti?Momentul potrivit nu va fi niciodata.Asta incerc sa-i explic
si sotiorului...niciodata nu vom avea siguranta zilei de maine...

Ma duc sa ma fac frumoasa,ca ai mei sunt jos,spala tapiteria din
masina...

pe toate!

andreea, Ambra
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Georgy cum sa nu-ti recunoscul pc aparatul foto...mai descarca odata programul ptr aparat
Nu tie de ajuns ca seamana la sex , mai vrei si ochi

Ali , Sonia 1 si 4 luni an si Enrico 9 ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

apropos de culoarea ochilor:mama ii are verzi albastrii.
-eu verzi
tusica dumnezeu sao ierte avea ochii albastrii ca cerul.
-bunica verzi
-bunicu albastrii
toti din partea mamei...
din partea tatalui toti au ochii caprui...
eu am grupa sanguina a tatalui..A2 pozitiv(cici grupa de betivi zicea tata)dar eu urasc bautura si oamenii care beau mai mult de 2pahare de vin...si cei care beau in fiecare zi...si toti care vb cam mult la un pahar...deci betivii in genere
:-asa ca bebe al meu a iesit cu ochii lui tati...desi bunicul lui cris de la valcea are ochii albastrii...mie ciuda...si eu as fii vrut ochisori ca cerul sa ma oglindesc in ei...dar mie de ajuns sa stiu ca e baiat si baietii sunt mamosi si tot la mame trag...si mie imi place...si al 2 bb obligat sa fie cu ochii verzi sau albastrii....daca nu il las lui tati sa aibe grija...glumeam..
merci de complimente
-ochii mei sunt frumosi sa zicem dar doar daca ii pun in evidenta....creion,sprancene..daca nu...sunt spalacita...
si rasul...eu nu prea rad.....eu cand rad imi dau lacrimile...cand face bb ceva ce nu a mai facut dac o voce pitigaiata si icep sa plang un pic ...
katia:fata ta a luat si sexul si frumusetea si ochii...altceva ce mai vrei?
referitor la olitza...voi cum dtati...am avut o per de 3 zile cand l-am prins si am crezut ca scap de pampers curand...acum vad ca face caca la 2 zile...si asta e...

pentru tine mi-as da si viatza....
http://www.onetruemedia.com/shared?p=80eb5a5a871cffcb491dc4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

fete am citi la mamici de sept-oct si am gasito pe dana mamica de alessio e din nou gravii...sarcina usoar ii dorim

pentru tine mi-as da si viatza....
http://www.onetruemedia.com/shared?p=80eb5a5a871cffcb491dc4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

ciao fetelor
cum mai sinteti?
Irina-pe unde esti?
Giorgy-multam de cafea
ce bine ca mai dai vesti
daca vrei lasa un nr de tel la careva din noi sa stim cind nasti
abia astept sa va vad micuta printesa
ai facut dosarul pt epidurala?
Ralu-asai m-a implinit destul :))
fetelor in legatura cu bb 2 vorbeam cu prietena mea sa pastram hainitele ca poate poate ne decidem
duminica seara au fost la noi un cuplu de prieteni care au o fetita de apr 11 ani dar din prima ei casatoruie acum isi doresc ca anul acesta sa le iasa proiectul
sotul meu ii spunea lui ce frumos e sa ai copil,cite senzatii minunate....etc la care le mai zice abia astept sa schimbam casa si atunci cred ca mai facem si noi unul
la noi nu e inchis suiectul bb 2 ca am vrea amindoi dar cum se spune mereu fiecare isi cunoaste starea
poate gasim alta casa si cel mai bine poate facem mutuo
mie mi-ar placea sa nasc tot vara ca si pe Giulia daca e dupa noi ca la primul
in rest cam atit va anunt eu daca lucram la bb 2 daca vine
pina atunci mai este
va doresc si voua sa va iasa planurile in tot ce va propuneti
stamattina m-a busit unu cu masina de tre sa schimbam usa sa puna una noua,sa vedem cum iesim din asta ala are torto tre sa rezolve sotul meu ca l-am si sunat si a venit la locul cu pricina
am iniziat la giornata bine...
Oana-mai da un semn
Danangie-ma bucur pt voi
sarcina usoara si poate ne mai ti la curent si pe noi cum esti
va pup
va multumesc tuturor pt complimente

_

ticker
deGiulia (20/06/07)

Mergi la inceput