Mamici si Gravidute de Italia (48)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

neatza....
noi aseara ne-am culcat la 23 30....si am zis ce bine....ca maine dorma pana la 10..!!!!iupii1!!dar teapa iar...ori la ce ora s-ar culca tot la 8 max e treaz....doamne ajuta....
eu visez numai daca sunt prea stresata in timpul zilei...seara incerc sa ma destin..beau o canutza cu lapte....si adorm....cum atipesc..pok...ma trezesc cu un cap in cap....e cris....cant nani nani si il pun inapoi la el in cosmelie....pe la 2 iar un cap...si tot asa pana de dimi....dinti nu...se apropie anul...in picioare mergem dar dinti nu...tot ca babutza...
katia....sa ai spor cand vrei bb doi.....si eu ma gandesc tot mai des sa mai fac unul-...cum stau cu unul acasa mai bine stau cu doi si apoi sunt libera la mare....sper...
NU INCA NU M-AM TUNS....aveti ceva poze in montajul de jos pe care nu l-ati observat niciuna....am vrut sa nu ma laud!!!!!

pentru tine mi-as da si viatza....
http://www.onetruemedia.com/shared?p=80eb5a5a871cffcb491dc4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina20 spune:

Nelia am vazut de mult montajul,cred ca atunci cand lai si pus,e frumos.

Katia nu prea ies afara,e soare de e frig tare ca iti ingheatta si mucii in nasscuze de explicatie,si fabi cum are rosu in gat mii cam teama sa ies cu el ca nu sta cu fular la gura.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;

www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Nelia-am vazut si eu montajul
te-ai aranjat,mamica la moda
ce tot zici ca nu esti bine?
cum vrei sa te tunzi?
Irina-asa era si la noi dar azi e mai caldut la soare e chiar fain

_

ticker
deGiulia (20/06/07)

Mergi la inceput

vreau sa ma tund drept....si filat...si cu breton...si sa trec la pasiunea mea ...BLONDUL...MAface sa par mai angelica...eu de fel am o moaca cand o fac de iti vine sa imi dai pumni....si daca imi bag si eu o tunsura mai de fete cuminti si la casa lor...poate doarme fiumeo mai mult...ca asa daca se trezeste de la 8..se uita la fata mea...se sperie si nu se mai culca....mie imi plac fetele cu ochelari dreptunghiulari cu rama rosie croasa sau in culori...dar problema e ca eu nu am problema la ochi...asta da nebuna ce m-am facut...sau eramm...nu am bagati in seama...sunt in toane bune...stai sa se trezeasca cris si sa ma auziti atunci am un glas de soprana...si nu zbier...asa am eu glasul...
pup fabi bolnaviut...si giulia pitica....katia,,,esti slaba lap ozat...ca nu te mai vede omul...baga niste poze noi ceva...

http://www.onetruemedia.com/shared?p=80eb5a5a871cffcb491dc4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput

Nelia-si pasiunea mea e blondul
am fost aproape tot timpul blonda
mai schimb apoi iar revin
hai sa vad ce poze pot sa pun ca imi zici demult
eu nu prea imi fac ca nu imi vine ii fac doar fetei
pun si cu mine dar nu am recente
hai nelia odata cu primvara sa ne facem blonde
eu acum sint tunsa in scari
sotul lui Mamii e paruchier si m-a tuns fffffffff bine sint incintata de cum m-a tuns si chiar daca a mai crescut de atunci inca sta f bine asezat
hai ca va pup din partea lui Mamii

_

ticker
deGiulia (20/06/07)

Mergi la inceput

hai ca astept...curand se va trezi cris....apoi bagam o supica amandoi...apoi ne uitam la shrek 3 ....vreo 10 min apoi se plicti...apoi cantam ,dansam,mergem dupa laptic.....aspiratorul ca ma inebuneste tapetul asta mereu sunt biscuiti pe el(stiu de unde)astept sa mearga cris bine sa scot afurisitele de mochete .
da o sa vina primavara..pe aici se anuntza ninsoare...e soare dar cu dinti...fac dimineatza mereu plimbare la 10 jumate si cand ma intorc ma doare capul...sa trezit.pup

Mergi la inceput

sint citeva recente celelalte cred ca le-ati vazut

_

ticker
deGiulia (20/06/07)

Mergi la inceput

frumoase foc...giulia e leita tu...acum astept unele cand erai blonda...sa fac comparatia

Mergi la inceput

Nelia-mersi
am mai adugat citeva,am scris la fiecare cam de cind sint

_

ticker
deGiulia (20/06/07)

Mergi la inceput

mare diferenta de la poza dinanite de piti si acum

_

ticker