Mamici si Gravidute de Italia (48)
Raspunsuri - Pagina 13
katiapam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui neliaCris seara fete... m-am inselat cu dintisorul....am vazut gresit,inca nu i-au spart dar se vedea asa de bine.... -eu in continuare cu regimul de slabit...tara arde si baba se piaptana!!!! timpul trece fr greu pt mine...toata ziua fac aceleasi lucruri....m-am decis si eu sa merg la un tuns....sa vad daca sta cris cu taso...parca vad ca iar ma enervez si nu mai plec nicaieri,,, -ralu eu lapte i-am dat copilului de la 7 luni de vaca...deci...tu stii ca eu sunt democrata si fac cum consider ca e mai bine...imi bea litrul pe zi..inainte poate 500 ml si dintre care 300 in somn.. -cris e bine,voios,merge vreo 7 pasi...dar cade..nu e stabil..acum cand mi-e lumea mai draga il vad ca se desprinde si fuge dupa mine... bionda:mie mi-a venit ciclul dupa 4 sapt...nici epiziotomia nu era vindecata,,,si frichi dupa 3 luni...eu cred ca sunt rea de carne...ca de felul me usunt tare ca leul... -asteptam poze noi cu albert,si cu tine... restul va pup,katia.iri mersi pt mesaj...ralu...fete va dor nb.. pentru tine mi-as da si viatza.... |
Nelia-allora ti-ai facut un nou look?
pe mine ma apuca ca schimb brusc
din blond bruntet sau invers:) sau ma tund radical schimb repede
ma apuca cam des dar asa sint eu,sotul meu deja e obisnuit cu schimbarile mele
_
ticker

de
Giulia (20/06/07)
katiapam spune:
| citat din mesajul lui Ginger00 Aici sunt! Nu mai am timp chiar deloc sa intru in saptamana,iar acum doar in graba...azi e ziua de spalat,calcat,facut curat,mancare s.a.m.d ca e aduna toata saptamana iar maine de plimbarit cu ![]() .Au trecut 2 saptamani de candam inceput serviciul,e ok,ce sa zic,invat contabilitate acum ![]() Nu am citit chiar nimic,nu stiu ce s-a ma intamplat,poate o sa intru mai tarziu sa recuperez.VA pup dulce si pe voi si pe copilasii vostrii ![]() .Mamica de gemenasi smecherasi ![]() ![]() |
Ginger-super ca te descurci bine si poti sta linistita
super servici ai
_
ticker

de
Giulia (20/06/07)
katiapam spune:
| citat din mesajul lui bionda Salut!Tocmai azi de ziua indragostitlor s-a gasit depresia sa vina la mine nu mai pot m-a ajuns oboseala bb e asa d galagioas canu am timp nici sa mapieptam d'apoi sa ma epilez,arajez,machiez...nici gand;am iesit azi la plimbare si cd am vazut toate babele aranjate iar eu aratam ca naiba imi venea sa plang o fi asta celebra depresie de dupa nastere?!!![]() ![]() si Iubiti-va mult!!! Polia ![]() bebele meu39+ http://s403.photobucket.com/albums/pp115/bionda_photos/ |
Bionda-hai sus cu moralul
depinde de zile cum te simti
pe mine inca ma mai apuca asta e chestie de durata dar nu te stresa
toate am trecut prin asta
nu le putem face pe toate fara nici un ajutor,hai fi tare si mergi inainte
cind ni-l mai arati pe Albert?
_
ticker

de
Giulia (20/06/07)
katiapam spune:
| citat din mesajul lui Ela_silvia NeliaCris, promisiunea-i promisiune asa ca iata-ma! Salut toate mamicile de pe meleaguri italiene si ma alatur si eu voua! Cateceva despre mine: sunt mamica din octombrie 2008, am o fetita tare mancacioasa si cuminte, Iulia Maria.Deocamdata suntem inca pe lapte si se pare ca o vom tine tot asa pana la 6 luni caci ne place tare mult si crestem foarte bine! In rest locuim intr-o zona de munte in apropierea Modenei, este cam izolat pt gusturile noastre, ca deh venim de la Brasov si suntem obisnuiti cu multa lume pe strada... Dar e aer curat si racoare in timpul verii si asta ne place! Deocamdata timpul meu se consuma cu activitati casnice, care asa cum bine spuneti, nu se termina niciodata! Parca ar fi cooperativa "munca in zadar" Si bine-nteles cura de slabire, care cred ca e o etapa obligatorie in viata fiecarei mamici Ah si era sa uit,1nu permiteti babelor de pe strada sa arate mai bine decat voi! |
Bine ai venit Ela si din partea mea
sa va traisca fetita,sa fie sanatoasa
eu am o fetita de un an si 8 luni
Raluca locuieste la modena,poate va intilniti
_
ticker

de
Giulia (20/06/07)
katiapam spune:
| citat din mesajul lui Berarpiri Ce bine stau eu aici e prima poza,apoi continua cele noi. ely-stai linistita,ca instinctul matern te va ajuta,sunt sigura ca vei fi o mamica f. buna! Ma bucur ca macar voi sarbatoriti!Si eu sunt de acord ca e mai frumos acasa,macar de ziua indragostitilor. ela_silvia-pai nu cred ca se va schimba,mai incolo Iulia.Nu are dc,cand ii vor iesidintyisorii v fi mai greu,dar in rest eu zic ca va fi tot asa de linistita. andreea , Ambracand implineste sufletelul nostru 2 ani ![]() cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.'' |
Andreea-chiar ca sta bine Ambra:))
e tare scumpa a crescut mult
si parul deja e mare
la a mea ii creste incetuc si in plus e cret ca nu pare foarte lung
mi dispiace pt cazatura,se intimpla din pacate,cred ca te-ai speriat groaznic
_
ticker

de
Giulia (20/06/07)
katiapam spune:
Irina-sa se faca bine repde Fabi
e rau cind sint asa ca nu stau la curatat nasul
a mea deloc nu sta are rana la nasuc ca nu sta la curatat
in rest e mai bine nu tuseste dar putin harcaie si ii mai pun seara supozitor inainte de somnic
macar a trecut tusea dar are inca mucuti si nu sta deloc la aspirat
Kemsy-chiar ca ai program incarcat
Raluca-la voi cum mai e?
Roxali-servici usor
cum e acum cu munca mai bine?
acum va las va pup si ma retrag la treburi ca de ma lipesc aici numai fac nimic
Kemsy-lasa datele nasterii si completam listuta
Ela-silvia-lasa si tu datele tale de nastere si a fetitei si te trecem si pe tine in listuta
ciao ragazze
_
ticker 
de
Giulia (20/06/07)
Irina20 spune:
Neatza
Kati

ce mai faci?Giulia cum e?
Ely,la mine era invers,cand se foia prea tare si punea sotul mana pe burta se linistea si asa reuseam sa dorm si eu cate un pic pe noapte,a tinut putin timp ca dupa na mai functionat.Fabi e bine,se scartzaie toata ziua si ne chinuim sa papam.Am citit ca ai mai luat hainute la fetita,sincer cand e sa raman din nou insarcinata nam sa mai cumpar decat badyuri deantregul,sunt foarte comode,si in plus nul mai mototolesc atata,mai ales cat is mici varsa usor![]()
Roxali multumesc mult
Pe mine ma cam chinuie de ceva timp visele,daunazi am visat ca culegeam cu mama lalele,dar asa de frumoase,roze pe margini albe,azi noapte ca ma insela sotul,imi zicea ca trebuie sa o consoleze ca sotul ei nu are grija de ea,si ca e perfect normal ce face el si ca nu trebuie sa ma supar,nici acum nu miam revenit de cand mam trezit.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;
www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo
Berarpiri spune:
ely-eu le-am spalat cat a fost Ambra mica,mica,
dupa ce a crescut umpic nu.
Adevarul e ca difera calitatea,se vede ca cele de firma sunt mai
bune,dar nici eu nu ma indur sa dau multi bani pe ele.De obicei
iau de la Original Marines,cand sunt in oferta,imi plac f mult.
roxali-
katia-multumesc!
Mie mi se pare ca ii creste incet parul,poate din cauza ca sunt
tot timpul cu ea...
irina-asa m-am gandit si eu,daca vom mai avea
un bb,voi cumpara putine hainite,le-am tinut de la Ambra.In
cazul in care va fi baietel,voi cumpara ceva hainite de iesit,
ca prin casa sunt bune si de fetita.![]()
Si mie mi se intampla sa raman cu gandul la vis,mai ales cand e
f. real.Se zice de obicei ca e invers in realitate,inseamna ca
nu te inseala sotul.Tot asa se comporta?
Mergem pe la ceva magazine,sa treaca vremea,ca la plimbare n-avem
nici o sansa sa mergem,ploua iar...
andreea
,
Ambra
cand implineste sufletelul nostru 2 ani 
cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
Irina20 spune:
Andreea e asa si asa cu el.
Sa ai spor la cumparaturi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;
www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo
katiapam spune:
am venit de pe coclauri ![]()
m-am ususrat de 850 de euro asigurarea la masina dar macar e platita pe un an si ma scot in august
de nu era o spesa in plus cu concediu si etc....
Andreea-eu hainitele de la piti le-am dat o gramada
alea de bb mic mic care se potrivesc la baiat si fetita sint la prietena mea i-am zis sa le pastreze ca avem de gind sa o punem de-un bb 2 amindoua in viitor
poate poate vine si pastram hainitele :)
prevad un baietel da si fetita nu mi-ar displacea ![]()
am o perioada acum ca chiar mi-l doresc....dar nu e cazul no way
Irina-tu nu prea iesi din casa?
la noi e soare si frumos azi
sa vedem ce mai combinam
gagici va intereseaza un link misto de filme,seriale tot ce vreti si ce e pe sky
noi am inchis acum la 1 feb abonamentul sky acum avem pe net toate astea si am legat pc la tv
_
ticker 
de
Giulia (20/06/07)

nu mai pot m-a ajuns oboseala bb e asa d galagioas canu am timp nici sa mapieptam d'apoi sa ma epilez,arajez,machiez...nici gand;am iesit azi la plimbare si cd am vazut toate babele aranjate iar eu aratam ca naiba imi venea sa plang o fi asta celebra depresie de dupa nastere?!!
Polia
bebele meu
toate mamicile de pe meleaguri italiene si ma alatur si eu voua! Cateceva despre mine: sunt mamica din octombrie 2008, am o fetita tare mancacioasa si cuminte, Iulia Maria.