Mamici si Gravidute de Italia (48)
Raspunsuri - Pagina 12
Irina20 spune:
Andreea am fost sa vad cam cat costa,dar nu avea,am sa mai incerc si prin alte parti,daca ajung
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;
www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo
bionda spune:
Brrrrr...frig si pe la noi,saptamana trecuta a fost o caldura de am zis ca mergem curand la plajaam profitat la maxim si am iesit in fiecare zi la plimbarica pe faleza,acum stam in casa si ne uitam la tv.
Polia
bebele meu
39+
http://s403.photobucket.com/albums/pp115/bionda_photos/
Irina20 spune:
Salut bionda,ce mai face Albert?Apropo schimbati semnatura
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;
www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo
ely2304 spune:
sal fetele mele...
noi suntem bine sanatoase,ne miscam continuuparca tot mai muult!sa va povestesc ceva:tati o striga langa burtik si o..pt cateva minute am simtit k mor de ras,asa de fericita era bebelina mea k facea tumbe plus k i-a dat un pumn in fata sotului(tare)k si cum ar fi vrut sa spuna "pupa-ma mai des tati".Ieri am fost si am cumparat cate ceva,lucrusoare marunte...bluzite de corp,sosetele,caciulite,2-3costumase,pantalonasi,body-uri..si cam atat!mare stress sa aleg culorile,din pacate erau numai pe roz.alb,galben,verde pt fetite..asa k am luat pe aceste 4nuante...uitasem de paturik atat de frumoasaaaaaaaaaaaa.....cu trei ursuleti..si 1pt primavara-vara cu "hello kitty"la numai 19euro la reducere,este pe roz-violet!o sa fac pozici si o sa le postez sa vedeti si voi!restul au costat putin..2perechi pantaloni(exemplu)5.90euro..toate luate la preturi convenabile nu sunt ele de mare firma dar sunt bune,toate din bumbac frumoase foc!sunt multumita pt k in primele luni creste destul de mult si cu siguranta le voi folosi pt putin timp!m-am intins destul...ma duc sa pregatesc ceva pt sot k ii este fomik!
ely 29 sapt ....MARINA-DENISE
http://photobucket.com/ely2304
Berarpiri spune:
bionda-s-a mai linistit Albert?
Asa am facut si noi,am iesit mult sapt. trecuta.
ely-ce frumos ca ati cumparat lucrusoare pt.
Marina!Eu de cand am fost gravida,prima data merg sa vad
lucrusoarele pt. copii,cand intru in magazin,apoi fac cumparaturi.
De obicei la Carrefour,ca la Esselunga sunt putine lucruri pt. bb.
Se vede ca o iubeste f. mult sotul tau pe Marina...cred ca nu mai
aveti rabdare s-o vedeti...
andreea, Ambra
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
ely2304 spune:
gata treaba..papat,curat
ma intrebam:dk voi ati spalat rufele la bbii?k citind pe ici-pe-colo am observat k majoritatea le spala...sincera sa fiu eu am spalat doar camasutele de corp,body-urile, k sunt mai aproate de piele iar celelalte nu,pt k am citit pe eticheta k au un test contra toxicitatii,m-am gandit k nu e nevoie sa le spal voi ce credeti?
ely2304 spune:
IRINA-pe unde am umblat eu nu am vazut curele.dk vad te anunt..fabi cum se simte?tu?
ANDREEA-o iubeste mult pe MARINA,PBL este k uneori ii este rusine sa arate(e mai rusinos de fel)k si mine,cateodata!noi in preajma avem ff multe magazine pt bbii,dar din pacate sunt ff scumpe,stiti cum este platim firma e adevarat k sunt mai de calitate dar atunci cand nu dispui de ff multi bani cumperi dupa posibilitati!asa k nu am prea mult de ales,doar sa umblu prin magazine si sa vad preturile si apoi sa decid...s-a intamplat sa intru in magazin cu hainute ff scumpe si am gasit ceva-ceva si pe gustul meu dar tot nu mi-as permite sa cumpar tot de la A la Z!asta este..eu sunt multumita...cred k si sotul(desi el ar prefera hainute scumpe,uneori)ce sa mai zic??SANATOASA SA FIE K RESTUL NU CONTEAZA!
Roxali spune:
Pe fuga
GInger ce ma bucur ca esti linistita cu socrela
Berarpiri sai treaca cucuiul
Irina hamurile costa putin 10 -15
Ela -Silvia bine ai venit ma bucur ca ai o fetita asa cuminte...a mea tot in oct e nascuta ,dar 2007
pup toate feteleeeee fug la scarbici
Ali , Sonia 1 si 4 luni an si Enrico 9 ani
poze
katiapam spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ely2304 fetele care stiti sa-mi spuneti cum adaug chestia aia simpatica cu"vine bebe"..am incercat sa adaug adresa dar nu mere asa! ely 29 sapt ....MARINA-DENISE http://photobucket.com/ely2304 |
Ely-intri la www.lyllie.com si iti faci cont si creezi tickerul dai pe otiunea automat sa se mute sinsur zi de zi si dai salva apoi vezi ca e mostra url gasesti mai multe dar e unul scurt copiezi aici url
daca nu reusesti iti fac eu si iti pui linkul la semnatura
_
ticker
deGiulia (20/06/07)