Mamici si Gravidute de Italia (48)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

Ce bine stau eu aici e prima poza,apoi continua cele noi.

ely-stai linistita,ca instinctul matern te va
ajuta,sunt sigura ca vei fi o mamica f. buna!
Ma bucur ca macar voi sarbatoriti!Si eu sunt de acord ca e mai
frumos acasa,macar de ziua indragostitilor.

ela_silvia-pai nu cred ca se va schimba,mai incolo
Iulia.Nu are dc,cand ii vor iesidintyisorii v fi mai greu,dar in
rest eu zic ca va fi tot asa de linistita.

andreea, Ambra
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

ely-plimbare placuta!Si aici e f. frumos
afara.

andreea, Ambra
cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

sal..fetele..

ANDREEA-m vz fotografiile...ce minunata e AMBRA e atat de dulceeee...as pupaci-o pe falcute non-stop...fotografia cu bide-ul e superbaimi place ff mult si nu glumesc,nu stiu dc dar e cea mai frumoasa!

noi ne-am plimbat putin ...asa k sa mai treaca tp-ul...in rest toate frumoase!acum bantui pe aici pana vine mos ene ..pe la gene...

ely 29 sapt ....MARINA-DENISE

http://photobucket.com/ely2304

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina20 spune:

Salut fetelor!

Faby al meu e racit cobza,respira greu,nu reusesc sai scot mucisorii,si parca da semne ca ar incepe sa tuseasca.Azi noapte sa trezit de nu stiu cate ori mititelul.

Andreea ai o fetita superb de frumusica,as mancao toata,Faby cred cai plictisit de mine,ca toata ziua il musc sil pup,imi vine tare greu cand ma dau cu cate ceva pe buze,de cele mai multe ori nu rezist si ma sterg.Si cat despre cazatura asta e se mai intampla.

Ginger chiar ai un servici fain,si eu tot asta vreau sa fac,dar tre sa mai astept,fff bine cati cresc baietii

Ely sar putea sa fie contractii ,dar stai linistita,si eu am patit la fel,tot ce trebuie sa faci e sa stai linistita,eu lam inebunit pe doctor si mia repetat saracul de nu stiu cate ori ca sunt contractii pregatitoare,cele care te pregatesc de travaliu cica

Ela_silvia bine ai venit printre noi,speram sa ramai in continuare,sati traiasca fetita,poate pui niste poze sati vedem comoara

Fetele cat costa curelele alea care sa tii copilul sa mearga?ca nam reusit sa ajung la magazin,dar asa ca sami fac o parere,sa stiu daca trebuie sami pregatesc argumente puternice ca sami conving sotul la cemi trebuieca asa merge la noi

Kati,Roxali,Raluk,Nelia,si nu mai stiu cine mai este multi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;

www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Da,fetelor,chiar e un servici fain...in tara nu voi gasi asa ceva niciodata.Am avut noroc de prima data ,am fost angajata (la negrupt inceput) in 2001 martie la centrallina,apoi au vazut ca ma descurc mi-au dat ufficio vendite e contatti estero pe mana ,acolo am lucrat din 2001 septembrie pana in 2007 pana am intrat in maternitate anticipata iar acum m-au pus cu fetele sefilor la conta...nu fac nimic greu,doar la calculator si la telefon .Asa pot iesi si la pesie de aici .
Am si io cateva minute libere,fac ciorbita la prichindei si pui la rotisor pentru toti cu cartof natur iar pana e gata ma mai delectz putin ca gazele imi dorm
V-am pupilit...

Mergi la inceput

ely,irina-multumesc!

irina-multa,multa sanatate lui Fabian!

Am fost in vizita la prieteni aseara,ce s-a mai distrat Ambra.

Azi noapte iar am stat de paza,oare cand or iesi de tot maselele
astea?!Ca de 5 luni tot cu tzaraita ies.

Ce frig e afara,ca mi-e si groaza sa ies la plimbare cu Ambra.

andreea, Ambra

Mergi la inceput
Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

buna fete...tot mai rarutz ca e mai dragutz...
merci irina de cafea...sper ca fabi e bine...
andreea,frumusica ambra....parca ti-am mai spus ca tatal ei seamana cu mircea radu de la "din dragoste"sau ce emis era?
silvia bine ai venit
gemsy...pe unde sunteti fetele?

pentru tine mi-as da si viatza....
http://www.onetruemedia.com/shared?p=80eb5a5a871cffcb491dc4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput

Nimic nou...pe-acasa,plictisita si n-am chef sa fac nimic.

neliacris-multumesc!
Nu mi-ai mai zis ca seamana sotiorul cu Mircea Radu,oricum
multumesc pt. compliment!

irina-ai reusit sa afli cam cat costa curelele?
Eu nu am folosit,dar imi aduc aminte ca am vazut la Io Bimbo,mai
demult,si nu erau scumpe.

Chiar asa,fetelor,pe unde sunteti?

andreea, Ambra

Mergi la inceput