Juniori de iunie-iulie 2003 (8)
Raspunsuri - Pagina 3
nma spune:
Ne mai tineti minte? Eu recunosc ca citesc, dar raman in umbra.
Pitzinuca imi pare rau ca ai ramas fara job. bafta sa iti gasesti ceva repede. Super declaratia lui Andi.
Magda exact ca Razvan se comporta si Alex. schimbarea a aparut cam de un an. motivul e ca nu ma mai ocup de el ca inainte cand nu era Andra. Azi de ex a trebuit sa ii dau eu ciorbita cu lingura ca la bebelus. la pranz nu mai pot sa ii citesc poveste ca o deranjez pe domnisoara.
Sincer sper sa reusim sa ne mutam la 3-4 camere, sa ii separ. O iubeste mult pe Andra dar sufera ca nu mai e ca inainte.
Criza s-a facut simtita si la noi. Avem o firma micuta si de la 1 martie o sa trebuiasca sa concediem doi oameni. Avem o parte din lucrari blocate. beneficiarii nu mai au bani sa faca plati. Sper sa treca repede situatia asta.
Nico, mami de Andra si Alex
poze
floric_ea spune:
buna fetele,
bobi, imi pare rau pt job. se pare ca intr-o masura mai mare sau mai mica ne-a afectat pe toti.
maadi, sa ne spui cum a fost la ski - taisia a fost anul trecut si a fost anti taaaalent. azi am dus-o la calarie si a parut ca-i place dar ma rog, n-au facut altceva decat sa se invarta o ora in cerc. am fost undeva in voluntari si era taaare paraginit. am zis ca mai cautam, poate ceva mai...inspirat.
mai nou facem cumparaturi in plus si am redus bonul la jumatate. cred ca de la mancare si "dixtractii" reducem in principal si asteptam si noi sa treaca, criza bineinteles.
va pup
Maadi spune:
Neata fetele,
Calin s-a intors de la ski super incantat, cu diploma de merit si cu medalie. Se pare ca s-a descurcat foarte bine si culmea i-a si placut. Azi dimineata cand a vazut ca ninge era foarte fericit deoarece spera ca diseara sa iesim cu skiurile afara.
In rest totul ok. Vad ca au trecut aproape 3 saptamani de cand nu mai fumez, ceea ce este ptr. mine o mare realizare, avand in vedere ca eram o fumatoare inraita. Noroc ca si Gabi s-a lasat odata cu mine, ca altfel cred ca era mai greu.
O saptamana frumoasa va doresc.
Maadi si Calin (19.07.2003)
anamaria spune:
salutare fetelor !
gata, am scapat si eu de 'plimbari' si inainte sa ma apuc de treaba (trebuie sa scriu un raport din toate cele 7 sedinte judetene ...) am intrat repede sa vad ce mai ziceti/ faceti - asta bineinteles in timp ce-mi beau cafeaua
magda, parca tu ma intrebai: am tratat giardia cu Flagyl si Liv 52, cate 5 ml din fiecare de 2 ori/zi, 7 zile in total. parca sa zic ca e mai bine, nu s-a mai vaitat de mancarime deloc si pare sa aiba un pic mai mult elan cand sta la masa desi zau nu stiu ce s-a intamplat cu bebelushu grasun si mancacios care a fost tudor... acum abia-abia de il conving sa manance cate ceva, dar imi e destul de greu.
madi - felicitari ca ai reusit sa te lasi de fumat, mai ales in vremurile astea tulburi si crizante este un real succes!
il tot amenint si eu pe al meu stz ca-l trec pe nicorette, de cand am auzit ce scumpiri se prevad la tutun... dar nu prea se lasa el convins asa de usor
pitzinuca - se pare ca pe tine te-a afectat cel mai serios criza asta, imi pare rau dar stii cum zice romanu: 'tot raul spre bine' - poate vei gasi ceva mult mai atractiv si mai convenabil din toate punctele de vedere!
Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:
Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!
catale spune:
Maadi, bravo ! Si eu am o saptamana de cand incerc sa ma las de fumat. Amincercat sa renunt brusc, dar nu am reusit, dupa vreo patru ore ma apucau crizele de nervi. Asa ca reduc treptat doza de nicotina. Sper sa reusesc. De la doua pachete pe zi, acum fumez opt tigari... si urmatoarea etapa e sa le reduc la 4. Mai greu e ca si la birou foarte multa lume fumeaza.
gabitz78 spune:
maadi - felicitari tie pentru fumat si lui calin pentru premii!asa ma oftic ca s-a anulat tabara.
ioana - tine-o tot asa.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
gabitz78 spune:
gata, l-am inscris pe stef.din toamna luam taurul de coarne....
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Maadi spune:
Gabitza, felicitari scolarului! Numai FB ii doresc pe toata linia si coronite. Doamne, nu-mi vine sa cred ca incep scoala. Ce a trecut timpul.
Magdone spune:
Buna fetele,
Gabi, felicitari scolarului, numai note mari sa aveti pe toata linia!
Maadi, felicitari ca ai reusit cu fumatul, si eu ma tin de al meu sot sa se lase, dar merge f greu, in fiecare weekend se lasa si cand incepe lunea serviciul iar se apuca
Catale, mamaaa da ce mult fumai, bine ca ai reusit sa le reduci. Asta e si la Gabi la servici, sunt muklti cu care iese la fumat afara si de asta e si mai greu.
Anamaria, merci
Noi am avut weekend lung, de obicei e lunea libera, dar acum Razvan a avut si vineri liber la gradi, asa ca a huzurit 4 zile pe acasa, am iesit si noi ieri intr-un parc si ne-am mai dezmortit oasele, dar tot frig, dupa o juma de ora gata acasa. Imi place ca toata lumea cum s-a oprit un pic ninsoarea gata a venit primavara si incepe distractia ieri daca a fost Family Day au fost reduceri pe la Gradina zoologica, la diverse muzee, moamaaaa ce cozi pe la intrare, sa vede ca ne-am saturat de iarna.
Magda, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
madic spune:
Buna fetelor,
Tare greu reusesc si eu sa ma mobilizez sa mai scriu, inca nu m-am acomodat complet cu noul program, mai ales trezirea in jur de 5 dimineata ma doboara . Nu ca inainte as fi dormit mult mai mult, dar o ora dimineata se simte. Seara e adevarat ca ajung mai devreme ca inainte acasa, dar nu prea stiu ce sa fac in timpul ala, parca nu-mi gasesc locul. Sper sa-mi revin in cel mai scurt timp, ca acum sint cam aeriana.
Despre criza si job, ce sa zic, deocamdata la mine e OK, dar stam cu sabia deasupra capului si ne tot ameninta ca daca nu facem si dregem nu-stiu-ce, insa la al meu sot, bugetar fiind, s-a redus salariul, cu cat vom vedea in martie.
B- imi pare rau ca treci prin asta, mai ales in perioada tulbure pe care-o traversam, care numai buna pentru astfel de schimbari nu e. Dar, asa cum te stiu eu, o scoti tu la capat .
Gabi - felicitari pentru inscrierea la scoala, maine ma duc si eu s-o "cunosc" pe doamna invatatoare, ca la noi trebuie sa te prezinti cu cca 2 ani inainte, si nici asa nu e sigur ca intram la ea. Tineti-mi pumnii.
Despre fumat, nu ma bag deocamdata, ca zice ca nu e bine sa-ti propui lucruri marete intr-o perioada agitata cum e asta pe care-o traversez eu, asa ca nu mi-am propus (inca) sa ma las de tot . Mie-mi iese faza cu redusul tigarilor, imi fixez intervale la care sa fumez si, daca nu intervin factori perturbatori prea mari, ma tin de program. Plus ca la noi se fumeaza afara, in foisor, asa ca tre' sa ma imbrac/dezbrac pt fiecare tigara, asa ca oricum le raresc.
Altfel, mie bona tocmai mi-a cerut marire de salariu, ca zice ea ca toate salariile au crescut - cred ca traieste in alta tara, nu in Romania, dar asta e. I-am explicat ca salariul meu n-a crescut, iar al sotului tocmai a scazut, dar n-a parut prea impresionata. Voi vedea, caut o alta rezolvare, va spun daca-mi iese ceva.
Mariuca (sa zic si de copil ceva ) a trecut cu bine peste iarna pana acum, tot ne propunem sa mergem un w-e la munte si zapada, dar pana acum nu ne-a iesit. Inca mai sper sa ne dam iarna asta cu saniuta, ca de schiuri si-alte alea nu prea ne pricepem.
Eu am inceput sa caut oferte pt concediul de vara, ca fie-mea ma bate la cap si ma pune in fiecare seara sa-i promit ca mergem tot in Turcia. Om vedea ce-om face pana la urma, desi ma tenteaza si pe mine o saptamana de leneveala...
Va pup si stau pe-aproape.