Juniori de iunie-iulie 2003 (8)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Buna fetele,

Noi avem o mare problema. Ne-am indragostit de o fetita din tabara. Problema mare este ca ea e in grupa pregatitoare si nu se prea intalnesc, mai mult doar la cor. Ieri mi-a zis ca luna aceasta este ziua indragostitilor si ca trebuie sa-i faca un cadou si ca trebuie sa-i mai cumpere si un martisor. Dar in forma de inima, ca daca ii ofera o inimioara vor fi "indragostiti pentru eternitate". Ma bufnit rasul. De unde o fi auzit el chestia cu eternitatea, ca restul banuiesc ca de pe la tv, iar martisoare la fetite oricum oferim in fiecare an.

Catale - Bravo si tie. Le-ai redus nu gluma. Si eu tot cam atat fumam. Partea nasoala este ca la noi se fumeaza peste tot.

Madic - Tinem pumnii pentru inscriere.

Cornelia - ce faceti, sunteti bine sanatosi? Pupici la burtici.

Anamaria - Tot pe drumuri? Ce-ti fac frumosi, ati terminat tratamentul? Tudor cum mai sta cu pofta de mancare?

O saptamana frumoasa in continuare.
Maadi si Calin (19.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Buna fetelor,

Felicitari noilor scolari in celor care se lasa de fumat :). Sa stiti ca devine mai usor cu timpul, eu am deja aproape 5 luni de cand m-am lasat. Recunosc insa (numai fata de voi :) ) ca am mai fumat cca 5 tigari in acest timp, dar e vina sotzului care fumeaza din an in paste si isi lasa pachetul in masina, si daca il vad acolo nu rezist tentatiei, mai ales cand stau la semafor :D. Iar el care da vina pe baietii de la spalatorie ca i-au terminat tigarile :)).
Oricum, cheia este sa nu va mai cumparati. Daca le cumparati, le fumati. daca trebuie sa imorumuti ti-e mai jena :).

Magdone, eu daca as sta in Canada sigur m-as lasa usor de fumat, la gerurile de acolo numai in frig afara cu tigara sa nu stai :).

Bobi, mult succes sa gasesti altceva. Tu esti o luptatoare si esti optimista asa ca sunt convinsa ca vei fi OK.

Madic, 5 dimineata? Eu abia ma trezesc la 8 :).

Noi stam bine momentan cu criza, la mine la birou se mai pun pe liber, dar destul de putini, si in general oricum nu la vechimea mea... (care cred ca voi iesi la pensie de aici...)

Stefania vrea sa invete sa scrie, desi eu nu insist. Ca urmare a inceput sa faca singura incercari care se soldeaza cu fraze de genul "mos catun te iubesc pentu ca ne aduti caduri" (mos craciun te iubesc pentru ca ne aduci cadouri). E de milioane :).

A devenit mult mai intelegatoare si mai responsabila, ma ajuta prin casa, e chiar deosebit de cuminte. Bine, mai are momentele ei de "glorie" cand o chinuie pe sora-sa sau plange inutil, dar sunt foarte putine, nu imi vine sa cred ca t de mult s-a maturizat si s-a schimbat in bine in ultima vreme. O fi caracterul, o fi si faptul ca vrea sa ne impresioneze fiind in competitie cu sora-sa, nu stiu...

Apropo de indragosteala, Maadi - am mai auzit de un baietel exact de varsta ei care s-a indragostit de o colega de gradinita, si a facut cam la fel ca si Calin. Cred ca baieteii sunt mult mai sensibili in aceasta perioada. Succes, nu stiu cum se provedeaza in astfel de cazuri :)

Ce e cu Andra? Stie cineva ceva? Sper ca nu a patit nimic. Mi-e dor si de madishor, aditzu si alinuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madic spune:

Dana - da, la 5 dimineata, ca la 7:30 incepe programul in Otopeni, iar colegul care ma ia/m-aduce cu masina e foarte punctual.
Cand nu merg cu el pot pleca mai tarziu, dar nu prea-mi convine sa conduc zilnic peste 60 km.
De-aia si zic ca sint inca intr-un fel de transa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catale spune:

Si Cata e indragostita de un coleg de grupa... Il cheama Alexandru. Copchila imi cere seara sau in weekend s-o sun pe mama lui, s-o intreb ce face Alexandru. E jale mare cand lipseste unul din ei de la gradi, isi duc dorul.

Gabi, felicitari pentru bobocel !

Madic, cunosc senzatia... Ma trezesc la 5:30 ca sa ajung la gradi in timp util. Cand o incepe scoala, va fi si mai greu, ca acolo nu prea poti sa intarzii cum ai chef. Cu cei 65-70 km zilnic m-am obisnuit, desi uneori taaare mult imi doresc sa conduca altcineva.

Cu fumatul, greu, greu, dar fac eforturi... Cum e o chestie care ma da peste cap, de genul mi s-a bushit PC-ul acasa si aveam un proiect cu deadline a doua zi dimineata, cum depasesc norma stabilita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Buna fetele,

Andra e bine, doar munceste ca la nebuni si e puturoasa cind are 10 minute libere, mai mult citeste decit scrie :)

In alta ordine de idei, saptamina trecuta am fost in Zambia , si inca incerc sa-mi revin cu somnul si treba la birou. A fost minunat, o sa va arat si poze cind m-oi invrednici sa le pun pe net undeva, am stat 3 zile jumate acolo si am venit spunindu-i sotului sa o lasam incolo cu casa si de banii aia sa ne mutam in Africa, ca e mai interesant - asta ca sa intelegeti cam cit mi-a placut.

In rest - pe la noi criza ne vegheaza de multe luni deja, uneori atit ma ameninta ba sefii la job, ba sotul acasa, ca-mi dau senzatia ca ar trebui sa incrucisez bratele pe piept si sa astept sa mor de criza , dar apoi imi trece si imi propun sa vad totusi care din noi cedeaza prima

Luca merge in tabara, il ducem noi la Predeal duminica (sper, ca de 2 zile stranuta - dupa ce toata iarna n-a fost bolnav deloc) - abia astept sa vad cum ii va placea. In rest, e la fel de cuminte si copil, iar eu sint fr. multumita asa, ptr. ca tot aud povesti cu copii de virsta lui care sint obraznici/ indragostiti/ maturi etc. si ma sperie perspectiva. Fredu a inceput sa vorbeasca si el, e in faza in care repeta tot ce aude, si parca sa zic ca se straduie sa puna citeva cuvinte in propozitii, dar in general emite doar cite un cuvind ptr o idee - nu se complica . In rest e fr. frumos cu ochii lui albastri, are o fata de mare pisicher, face tot soiul de dracovenii chiar daca stie ca n-are voie si se tine dupa "Aca" (aka Luca)

Fetele va admir cu lasatul de fumat, eu as always ma chinui sa ma las de mincat, dar e tare greu - mai ma las, mai recidivez - oricum nu reusesc sa devin anorexica deloc, desi imi tot propun nu-mi iese deloc , nu stiu de ce....

pup u si w-e placut,
Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

Fetelor,
multam de incurajari.

oricum se cunoaste ca e criza. altadata in 2 saptamani imi gaseam de lucru sau aveam interviuri doldora. acum... nimic. inca nu ma panichez, barbata-miu m-a asigurat ca avem bani de trait pana la sfarsitul anului.

dar nu va spun ce vise mai am noptile...

azi am venit de la Harghita Bai. A fost minunat. o partie de copii/ncepatori minunata, instructor ff bun, cazare super, a nins mai mereu, zapada era numai buna, partie de sanius, a fost ca in povesti! va recomand din toata inima!

lui andi i-a placut la nebunie cu schiurile. baga si cate 2 h pe zi. acum este, citez, "mare, super schior"

mama lui a incercat, dar s-a delasat conform obiceiului. dar nu mi-a displacut. mai incerc la anul.

eu nu vreau sa ma las de fumat.

vreau sa slabesc!!!

trimiteti-mi si mie neshte cure ceva pe pemeu.

in schimb eu va trimit cv-ul meu daca vreti, poate il pasati mai departe

pup!

b

"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madic spune:

Fetele, n-am stare la ora asta, noroc ca s-a culcat copilu'.
Am si eu o intrebare arzatoare pentru cele care mai aveti bone: cat le mai dati si pe cate ore/ce program?
Va intreb deoarece eu am discutat vineri cu fosta bona si am convenit pe 7 mil, pt un program de 6/7 ore maxim (din care dimineata Mariuca e la gradi pana la 13). Problema mea e ca trebuie ca bona sa fie la mine la 6:30 (dimineata ), asa ca e cam greu de gasit.
Tot auzeam povesti cum ca ar fi scazut preturile la bone, dar eu gasesc numai care le-au crescut .
Va povestesc eu mai multe cand am timp, cert este ca experienta cu bona de acum n-a fost una prea fericita - a fost singura care "a reusit" sa nu se inteleaga cu fie-mea, spre deosebire de celelalte, care cu mine aveau probleme. Asa ca de la 1 mar am vorbit in principiu cu fosta sa se intoarca.
Va pup si multumesc de raspunsuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Neatza fetelor,

Pitzinuca, uite www.gradinamea.ro/Dieta_pentru_schimbarea_metabolismului_2545_538_1.html" target="_blank">aici un regim foarte bun dar e foarte greu de tinut.

Trebuie respectat cu foarte multa rigurozitate, cea mai mica abatere il face sa nu mai fie eficient. Eu cu asta am slabit 5 kg in doua saptamani.

Madic, la mine nu stiu daca e relevant ca am doi copii, dar eu ii dau 1400 RON pe opt ore (9.30 - 17.30), timp in care sta cu Sofia si gateste de doua ori pe saptamana. Pe Stefania nu o socotesc decat in vacante...

Andra, nici macar nu stiu unde vine Zambia pe harta. Pls, pune poze. Cum ai ajuns acolo? Oportunitati de afaceri? :)

What if this is as good as it gets?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

salutare fetelor!

tot pe fuga tot pe fuga... zau ca regret perioada premergatoare crizei asteia (mama ei de criza ) - cand aveam timp de bananait pe net la discretie!
cum m-o fi vazut dl vice-prim-ministru ca plimb cafele parol ca nu-mi dau seama, in primul rand because prefer NESSul, si secondly pt ca atata alergatura si hartoage si 1 mie de sarcini urgente de rezolvat in cel mai scurt timp ma retin sa ajung macar in biroul vecin la o barfa sanatoasa...

ca sa revin la topic, nazdravanii mei sunt ok, ieri s-au distrat de minune la saniush: am fost la o matusa langa pitesti, s-au dat cu farashul pe un derdelus improvizat pe dealul din spatele casei. ca sa va faceti o imgine completa a halului in care aratau, e suficient cred sa spun ca zapada a fost pret de 2 alunecari la vale, dupa care 'distractia' s-ar fi putut numi f bine 'pe partia cu noroi' - nu va pot spune cat de fericiti au fost, in final oricum aveau noroi si-n bocanci si-n chilotzi
le-am tolerat aceasta 'escapada' pt ca la munte oricum nu ne da bilet de voie INGul sa plecam... si pt ca azi au amandoi cerc (adik mai clar zi libera) asa ca avem timp berechet sa splam, carpim samd la geci si pantaloni

cu pofta de mancare a lui tudor nu pot sa observ vreo schimbare relevanta , mananca dar numai cand ii pici pe meniul preferat (carne sub diferite forme, cu piure si castraveti murati sau rosii, mamaliga cu branza, ou si smantana, sarmale si atat!)

dar ca sa nu zic numa rele de piticu' meu preferat , este un invatzacel premiant, face probleme la mate cot-la cot cu frate-sau si e orgolios, mi-e drag rau cand il vad ca-si ascunde manutele la spate sa nu vezi ca socoteste pe degete

Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!

ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna fetelor!

Pitzinuca, bafta in gasirea unui loc de munca! Imi pare rau ca te-a lovit in plin celebra "criza".

Andra, Zambia?? Pai macar poze sa vedem si noi.

Madic, succes cu bona!

Anamaria, pupici matematicianului! Si pe Maria o vad descurcandu-se mai bine la cap. matematica, doar ca nu prea am cu cine sa o compar, decat cu Stefan si e la ani lumina de el. Inca nu ma ingrijorez, dar e tare aerian si incapatanat copilul asta. In mai face 4 ani si nu numara nici pana la 5 , nu deseneaza nimic, de fapt nu are rabdare pentru nici o activitate de genul asta, doar surubareste toata ziua . Ce ma linisteste e ca daca sunt dulciuri de impartit se descurca perfect. Atunci stie si sa numere, si cate bomboane ii raman daca ii da nu stiu cate Mariei...dar doar la cap. asta reactioneaza cumva. A, incurca si culorile si nici nu s-a hotarat inca ce mana sa foloseasca (cred ca e ambidextru). Educatoarea imi spune ca nu e ingrijorator ca nu are rabdare, ca nu deseneaza etc., ca e istet, participa la alte tipuri de activitati,e f. glumet si ii face tot timpul sa rada (sper ca nu de el ).

Hai ca m-am intins cu Stefanu .

Eu sunt binisor. Totul decurge bine cu sarcina, doar ca sunt foarte obosita si ma dor toate alea (dar doar de la batranete mi se trage ).

Felicitari celor care s-au lasat de fumat si succes celor care intentioneaza sa se lase! Bafta la slabit celor care au nevoie si ambitie . Asta e subiect sensibil la mine ca sunt deja cat o balena. Dana, o fi bun regimul, dar trebuie sa te tii bine . Eu am incercat sa il tin de doua ori (prin facultate si un pic mai incoace) si in a treia zi ma lua cu lesin .

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput