Juniori de iunie-iulie 2003 (8)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Claudya, felictari! Sarcina usoara!

Am trecut cu bine peste raceala. Suntem ok, dar eu rupta de oboseala. Am fost in formatie completa si la inviere. Copiii au rezistat eroic .

Rolele au avut un succes extraordinar. Maria mi-a declarat ca e cea mai frumoasa zi din viata ei. Si cu toate ca nu am facut deloc tam-tam cu iepurasul (de fapt nu i-am spus niciodata despre el ), mi-a spus ca ea crede in iepuras si e fericita ca i-a facut asa cadou. Spre surprinderea tuturor, se tine cat de cat pe ele, adica din prima zi a mers singura prin casa, iar ieri a mers usurel-usurel si prin parc.

Partea buna e ca Stefan a primit niste jucarele din seria Bob the builder si cu toate ca initail a spus ca el vroia skateboard , si-a facut trei zile de lucru cu ele, de am spus ca mi-a schimbat cineva copilul. Nu a fost niciodata interesat atata timp de ceva. Asa ca am avut succes pe toata linia cu iepurasul.

Amik, am 29 de sapt., deci sunt in luna a 7-a. Habar nu am daca antibioticul a avut un efect miraculos sau de fapt nu aveam nevoie , dar dupa doua zile am fost pe picioare si acum nu mai am nimic.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floric_ea spune:

buna fetele,

Claudya, in primul rand felicitari si sarcina usoara, stiu cat de mult va doreati!

In al doilea rand, Cornelia nu m-am abtinut sa nu arunc un ochi pe pozele voastre si arati superb ca mamica x 3 in devenire. iar poza de la eco, bestiala (e un program care va arata cum va fi bb?)

Oricum, se pare ca toti copiii tai seamana cu tine :))).

vroiam sa va mai intreb, unde ati fost la all inclusive, puteti da referinte - tara/hotel/agentie - exclus bulgaria?

ms

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madishor spune:

Felicitari Claudya! Noi ne-am tot gandit anul asta daca ne bagam la numero 3, dar am decis sa nu. Eu nu m-am impacat cu ideea ca am inchis subiectul, insa.

A venit primavara - copiii mei s-au indragostit. L-am luat pe Matei de la scoala si cand sa plecam, prietena lui, Sonia, a iesit special din clasa sa ne spuna pa, iar Matei i-a raspuns "Pa Sonia, te iubesc". In aceeasi zi Ana si-a lasat jurnalul deschis (si eu cu nesimtire l-am citit) asa ca am aflat ca se da in vant dupa celalat brainiac al clasei.

Matei in monolog: pe cartea asta de la Iepuras scrie ca a costat 4 dolari. Deci Iepurasul cumpara cartile. Hmmm, de unde o avea atatia bani sa cumpere cadouri la toti copiii. Eu cred ca Iepruasul e foarte bogat. Sau poate primeste bani de la oameni pentru cadouri. Dar oare cum le cumpara. Ca nu am vazut niciodata un Iepuras la cumparaturi in magazin. Cred ca se transforma in om si merge la cumparaturi.Sau cumpara pe Internet.

pe curand,
Madishor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Flori-cea - "La multi ani!" Sanatate multa, impliniri pe toate planurile si sa va bucurati de printesele voastre.

"La multi ani!" tuturor Georgetelor, Georgianelor, Georgeilor!

Cornelia - Fffff frumoase pozele. Ca de obicei. Iar de cea de la eco super.

Madishor - Mi-a placut mult monologul. Foarte dulce Matei.

Noi sper sa putem iesi afara saptaman viitoare. Deja bubitele au facut cojite si au inceput sa pice. Dar mai avem. Cel mai nasol este ca trebuie sa-l tin ocupat tot timpul.
Si duminica avea concurs la canto la Palatul copiilor si nu va putea participa, si imi pare asa de rau. Dar mai avem si in iunie.

O zi frumoasa si pupici,
Maadi si Calin (19.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catale spune:

La multi ani sarbatoritelor/sarbatoritilor !

Claudya, felicitari !

Amik, as pofti si eu, dar n-am cu cine. Si parca singura e cam greu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi!!

Anamaria, bine i-ai zis Claudiei cu ocazia asta trebuie sa mai intre si ea pana naste

Madishor, super mortal Matei, pupici

Cornelia, super poza de la eco, ce mai zic copiii de viitorul fratior?

Noi de Paste am petrecut acasa, cu soramea, am stat la masa, am mancat (mai putin eu, ca mi-am facut niste operatii la dinti, un implant, etc o placere ) si cam atat.

Vremea e mai frumoasa acum, sper sa iesim si sa stam si noi mai mult afara.

Magda, cu Razvan (5 ani) si Olivia (10 luni)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

claudya - felicitari si bb sanatos si voios.
noi am tot fost pe la tara zilele astea ca stef a avut vacanta....a fost fain...
in rest,n-avem noutati...la noi sigur nu va veni nr 3.
cornelia - wow...mai ai nitel...sa pregatim majoretele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

salutare fetelor !

hai sa mai scriu si eu cateva randuri ca saptamana asta mai am timp sa citesc pe DC - din 4 mai intru in evaluare si n-o sa mai stiu nici cum ma cheama

we care a truct a avut tudor agenda plic: in fiecare zi, alta petrecere de copii (2 colegi de gradinita, vineri si sambata, plus o verisoara de-a lor care s-a serbat in aer liber, ieri).

ieri a fost o zi de-a dreptul superba, am stat afara mai mult sau mai putin la maneca scurta (cand intra soarele in nori era cam racoare... asaaa, brrrr ) si ne-a cam plouat pe tort
noroc ca dupa ce am mancat pe "repede-inainte" tortul, a iesit din nou soarele: copiii au facut o drumetie pe deal, au alergat si au tipat de nu stiu cum de n-au ragusit. chiar si tudor a fost foarte activ, a zis el ca a obosit - dar cum nu era vreun adult care sa-l ia in brate a tinut pasul cu nazdravanii

cornelia - sa-ti fie de bine uite ce repede a trecut timpul... acush-acush te auzim ca ai un bebe cuminte si frumos!
are sa semene cu tine daca e baietel - iti dai seama ca m-ai facut curioasa, asa ca am vazut si eu pozele! iti sta tareee bine si vad ca maria si stefan sunt lipiciosi de burtik; tare drag imi e de ei!
am vazut in poze ca doru invata pe stefan cu bicicleta pe 2 roti - sa inteleg ca maria merge deja pe 2 roti? tudor e afon complet, cu toate spinarile cocosate ale parintilor el plange dupa rotile ajutatoare si cade cand la stanga cand la dramba

ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )

Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Multumesc pentru complimente. Realitatea nu e ca in poze .

Gio, da copilasii sunt creati cu un programel: incarci pozele parintilor si afli rezultatul . M-am juca tsi eu cu trei variante de poze.

Magdone, Maria nu e prea impresionata de bb, dar Stefan imi pupa burtica intr-una, il mangaie pe bb, vorbeste cu el, ma intreaba daca ma loveste etc. Sunt curioasa daca dupa ce se va naste se vor comporta la fel.

Anamaria, am zis eu ca realitatea e diferita . Maria e tare fricoasa si i-a rupt spatele lui Doru cu bicicleta, asa ca s-a reorientat spre Stefan care e mai usurel si mai curajos. El "merge" singur cu bicicleta mica pe doua roti. Se urca pe ea, si pedaleaza un picut, cade, se ridica. Probabil va invata primul, dar mai e pana atunci.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Cornelia, ce simpatic Stefan, asa facea si Razvan. La noi a fost foarte bine dupa nastere, nici nu ma asteptam sa fie asa bine, acum incepe sa fie mai gelos, nu-i lasa nici o jucarie, o imita, s-a transformat intr-un bebelus mare cateodata uita ca e pe afara prin parc si ceilalti copii se uita mirati la el de ce face asa. le-am explicat eu ca se preface bebelus.

Noi am cumparat alta bicicleta, mai mare, celalalta era prea mica pentru inaltimea lui, dar acum i s-a facut teama sa mai mearga fara roti ajutatoare, asa ca i le-am pus din nou. Pana s-o obisnui si cu asta.

a venit primavara si pe aici, dar e cam ciudata, cand o zi f calda cand una mai rece, trebuie sa fim atenti sa nu racim.

Pupici

Magda, cu Razvan (5 ani) si Olivia (10 luni)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput