Juniori de iunie-iulie 2003 (8)
Raspunsuri - Pagina 20
floric_ea spune:
Revenim si noi, sa mai animam subiectul :P
multumesc celor care mi-au dat idei, sper ca maine sa avem aranjata o varianta de concediu cu copiii, optam pt varianta adventure . mare/turcia/cu masina si 2 copii. va fi f interesant, pariez!
printre altele, am fost si la inot cu aia mare, prima sedinta super ok la a doua si-a primit o portie de baldabac de la instructor si de cateva zile declara sus si tare ca ea nu mai merge la inot daca mai trebuie sa sara in piscina. nici cu batul nici cu colacul (instructorul are o chestie de plastic cu care-i pacaleste sa sara, in ideea in care le-o arata, ei sar dupa ea sa se prinda si pana la urma ajung sa sara singuri). sper s-o mituiesc cu cate un cal din horseland/weekend pana dam faliment sau pana invata ea sa inoate. sa vedem cine cedeaza prima :P. de altfel instructorul este f dur, mie imi place de el insa ei se pare ca nu. cert e ca duminica toti copiii sareau in apa fara colac, fara nimic, mai putin a mea care de altfel e si f fricoasa.
asa ca maadi, in caz ca ma lasa nervii poate imi recomanzi si instructorul vostru te rog (mai ales pt prietenul fie-mii care din primele 5 minute a inceput sa planga si a refuzat sa mai intre in piscina). tot unde mergeti si voi mergem insa la un instructor din afara clubului (dnul mircea).
ca extra-activitati ne limitam la desen/pictura si inot/dans sportiv, mai caut in particular poate vine si o profesoara de engleza, daca nu nu-i bai. mai mult nu ma tin puterile. oricum am impresia ca trece timpul prea repede...
mai dati si voi un semn:)
pup
Cornelia spune:
Gio, de unde luati "horseland-urile"? Ca mi-a facut Maria capul patrat si eu nu am prea vazut. Doar grajdul la Selgros si la Carrefour un cal cu una din fetele alea (habar nu am cum le cheama).
Noi plecam de maine dimineata pana duminica in delta. Am ceva emotii, ca eu nu am simt tocmai bine plus ca o sa ploua.
Pupici!
Cornelia
Cornelia spune:
Vroiam sa va mai spun, de fapt mai mult lui Amik : pana la urma bb va ramane Vladimir. S-au obisnuit toti cu numele. Pana si:
1. Stefan, care vroia orice nume, numai asta nu
2. tata, care mi-a zis ca daca tot ii punem nume rusesc, de ce nu ii spunem macar Andrei
3. mama care vroia Dragos sau altele de acelasi gen
4. Doru care a renuntat la Robert (preferatul lui) ca e prea sec
Asa ca Maria jubileaza si Stefan deja ii spune pe nume.
Cornelia
Maadi spune:
Buna fetele,
Sper ca ati avut un 1 Mai frumos. Noi am stat acasa, nu ne-am aventurat nicaieri.
In schimb a venit Zana Maselutza si ne-a luat primul dintisor. Calin era super fericit. I-a lasat banuti cu care si-a luat ceea ce isi dorea mult - masinutele si soferii din "Roary".
Am fost la dentist (ca nu ne-am incumetat sa-i scoatem noi dintisorul) si a stat foarte cuminte. A mai primit si acolo un premiu - o masinuta mica de curse.
Azi am inceput si noi gradi dupa 3 saptamani de absenta. Am inceput bine, cu teatrul de papusi, miercuri petrecere si la sf. de saptamana circ.
O saptamana frumoasa sa aveti.
Maadi si Calin (19.07.2003)
anamaria spune:
cornelia, felicitari pentru vladimir! cum v-ati distrat in Delta?
apropos de de 1 mai - noi am petrecut separat, 2 cate 2 :
- adi s-a dus la tara cu numai tudor, pentru ca
- eu am ramas acasa cu bogdan - cel-cu-nasul-spart
cum anume s-a intamplat... pe scurt, a alunecat in clasa, pe parchet ud (doamna hranise florile) si a cazut fix in nas tac-sau a zis ca numai cu mine seamana, el unul nu-si poate imagina cat de tont poate fi cineva sa cada asa ei ute ca se poate!
la radiografie s-a vazut ca era fracturat si un pic deplasat nasul, asa ca doftoru l-a pus cu mana lui la loc (speram) si i-a recomandat maaare atentie timp de 1 saptamana.
tudor a fost foarte impresionat si aproape a plans cand a aflat ca 'fratele meu are nasul rupt'
acum e mai bine, contrar asteptarilor mele nici nu s-a facut foarte vanat!
(cine are chef, gaseste povestea in detaliu pe Blogul din semnatura)
va las cu pupici cu lipici!
Magdone spune:
Anamaria, imi rau de Bogdanel, pupici pe nasuc sa treaca repede!
Cornelia, felicitari pentru Vladimir, frumos nume.
Maadi, primul dintisor? la mai multi, la noi inca nu se intrevede nimic.
Floric_ea, dar faceti o gramada de activitati, ce vrei mai mult, mi se par destule.
Noi ne petrecem timpul prin parcuri, stam cate 2 - 3 ore, dupa ce il iau pe Razvan de la gradi, ramanem uitati prin parcuri, in fiecare zi mergem in altul, cand ajungem acasa suntem rupti. Eu nu mai am timp de nimic, abia mai fac cate putina mancare si curatenie si gata ziua.
Dar profit si eu ca mai 2 luni si ma intorc la servici.
va pup
Magda, cu Razvan (5 ani) si Olivia (10 luni)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
Cornelia spune:
Maadi, felicitari pentru dintisor!
Anamaria, pupici in vant pe nasucul lui Bogdan. Brrr, ce dureros trebuie sa fi fost.
Am pus poze recente de la Paste si de la 1 mai aici: http://picasaweb.google.ro/cornelianis/2009Paste1Mai# si de la petrecerea lui Stefan (am baiat mare de 4 ani ) aici: http://picasaweb.google.ro/cornelianis/20094MaiPetrecereStefan#
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2
Kehleyr spune:
Buna fetelor,
Cornelia, chiar ca baiat mare ai . E tare frumusel, o sa rup amulte inimi, Seamana cu tine mai putin culoarea ochilor!
Magdone, profita, profita, e rau la birou, mai ales dupa asa o pauza . Bine ca poti sa stai acasa asa mult, nu ca in SUA.
Noi am fost plecati de 1 mai la Lisabona, fara copii. A fost frumos, desi orasul era cam ponosit, mi-a adus aminte de Romania - lumea arata cam la fel, soferii erau la fel de agresivi . Insa o clima de nota 10, erau 25 de grade zilnic si soare, iar zona de langa ocean era foarte spectaculoasa, cu faleze mari, stancoase, valuri uriase, si plaje ca la Copacabana (sau cel putin cum apare in poze Copacabana ). Am mancat pe saturate peste si fructe de mare, ne-am plimbat cu decapotabila (in care bineinteles ca ne-am facut poze de neam prost de Dorobanti, ca de, odata are omu' decapotabila ).
Fetele sunt un pic virozate, cu tuse, dar nimic serios. Cred ca le-a infofolit soacra prea tare cat au stat la ea in vacanta. Pe mine m-a chinuit o sinuzita toata vacanta, am fost ieri la control si se pare ca totusi nu e grav, adica nu trebuie sa fac punctie sau alte minuni, doar ca sunt predispusa.
In rest, suntem agitati cu baletul - avem repetitii si de 3 ori pe saptamana in pregatirea spectacolului din iunie, eu mi-am facut timp o data pe saptamana sa ma duc la tenis (ceea ce nu am facut de ani de zile, dar taaare imi place), si in general viata curge muuult prea repede...
Va pup!
What if this is as good as it gets?