Juniori de iunie-iulie 2003 (8)
Raspunsuri - Pagina 21
pitzinuca spune:
cornelia - sa-ti traiasca baiatul furmusel!
revin si eu ca m-am mai revigorat un pic, dat fiind faptul ca mi-am gasit de lucru. incep de maine. e project based pana la sf lui noiembrie dar e ok.
pe de alta parte s-ar putea sa plecam din bucuresti, si eu sa fac naveta. o sa vedem. e destul de complicata viata noastra la ora asta. noroc ca andi e bine sanatos, vesel si voios.
va pup!
b
"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."
floric_ea spune:
buna,
bobi, felicitari pt job, good luck!!!
dana, as fi vrut si eu lisabona, ne mai gandim dat fiind faptul ca de-abia prin august se intrezareste un concediu in doi.
pana atunci am reusit sa facem rezervarile pt concediu cu copiii, turcia a picat pt ca nu mai erau locuri la aqua fantasy cand vroiam noi si plecam la duni. sper sa fie bine.
cornelia, ati ales un nume f frumos. cand vine bb?
mai se inscrie cineva la ? (eu nu ).
la depeche veniti? eu ma duc cu niste prietene si chiar ma distram ca de fel nu sunt fan, habar n-am piese de pe albumul nou, in general fredonez vag vreo 5 insa ma duc. sper ca va fi atmosfera ok si sa ma distrez un pic. asta ar fi si ideea.
in rest trece timpul f repede. prea repede pt cate as vrea sa fac si nici nu imi dau seama dc dat fiind faptul ca lucrez efectiv intre 3-5 ore pe zi. drumul ar fi problema. ma si gandeam daca as fi obligata sa lucrez full, 8-10 ore, cred ca m-as sui pe pereti pt ca de 1 an si ceva numai max 6 ore lucrez. ma rog, sper sa nu plec pe nicaieri, nu pe criza asta si nu pt a munci inca o data pt altcineva...
oare mai ne intalnim la inceputul lui iunie sa serbam copiii? inainte de vacante??
pup
gabitz78 spune:
ziua buna tuturor.
gio - sa stii ca si eu m-am gandit...sa ne vedem...nu de alta, dar am serbat din 2 in ani..la 2, 4....acum urmeaza 6!
cornelia - tizului.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/mai%202009/
catale spune:
Bobi,ma bucur ca ti-ai gasit si un job, chiar daca e project-based.
Anamaria, nasuc intreg cat mai repede !
Magda, fa tot ce vrei in lunile astea doua...
Despre timp... ce sa zic, parca ieri a fost Craciunul. Nu mai zic cand ma gandesc ce copil mare am...
Gata, back to work. Pupici si duminica placuta !
Kehleyr spune:
Citat: |
citat din mesajul lui floric_ea la depeche veniti? eu ma duc cu niste prietene si chiar ma distram ca de fel nu sunt fan, habar n-am piese de pe albumul nou, in general fredonez vag vreo 5 insa ma duc. sper ca va fi atmosfera ok si sa ma distrez un pic. asta ar fi si ideea. |
Unde-i Duni?
Noi mergem la Depeche. Nici eu nu-s fan dar sotzului i-a placut mult primul concert si el vrea si la asta. Eu una preferam sa plec din Bucuresti . Noroc ca au adus astia Star Trek in oras si macar mergem si la film .
Bobi, felicitari, e bine si asa!
What if this is as good as it gets?
Maadi spune:
Buna,
Bobi - Felicitari pentru job.
Anamaria - pe nasuc. Sa treaca cat mai repede.
Duni nu este in Bulgaria?
Noi am inceput saptamana foarte bine. Calin cu un cucui iar eu cu o masina busita si cu o incheietura umflata, deoarece un nene nu mi-a acordat prioritate de dreapta.
Dar sper ca asta sa fie tot.
O saptamana frumoasa si fara incidente va doresc.
Maadi si Calin (19.07.2003)
Magdone spune:
Haideti la cap urmator
Magda, cu Razvan (5 ani) si Olivia (10 luni)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."