Juniori de iunie-iulie 2003 (8)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

cornelia - sa-ti traiasca baiatul furmusel!

revin si eu ca m-am mai revigorat un pic, dat fiind faptul ca mi-am gasit de lucru. incep de maine. e project based pana la sf lui noiembrie dar e ok.

pe de alta parte s-ar putea sa plecam din bucuresti, si eu sa fac naveta. o sa vedem. e destul de complicata viata noastra la ora asta. noroc ca andi e bine sanatos, vesel si voios.

va pup!

b

"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floric_ea spune:

buna,

bobi, felicitari pt job, good luck!!!

dana, as fi vrut si eu lisabona, ne mai gandim dat fiind faptul ca de-abia prin august se intrezareste un concediu in doi.

pana atunci am reusit sa facem rezervarile pt concediu cu copiii, turcia a picat pt ca nu mai erau locuri la aqua fantasy cand vroiam noi si plecam la duni. sper sa fie bine.

cornelia, ati ales un nume f frumos. cand vine bb?

mai se inscrie cineva la ? (eu nu ).

la depeche veniti? eu ma duc cu niste prietene si chiar ma distram ca de fel nu sunt fan, habar n-am piese de pe albumul nou, in general fredonez vag vreo 5 insa ma duc. sper ca va fi atmosfera ok si sa ma distrez un pic. asta ar fi si ideea.

in rest trece timpul f repede. prea repede pt cate as vrea sa fac si nici nu imi dau seama dc dat fiind faptul ca lucrez efectiv intre 3-5 ore pe zi. drumul ar fi problema. ma si gandeam daca as fi obligata sa lucrez full, 8-10 ore, cred ca m-as sui pe pereti pt ca de 1 an si ceva numai max 6 ore lucrez. ma rog, sper sa nu plec pe nicaieri, nu pe criza asta si nu pt a munci inca o data pt altcineva...

oare mai ne intalnim la inceputul lui iunie sa serbam copiii? inainte de vacante??

pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

ziua buna tuturor.
gio - sa stii ca si eu m-am gandit...sa ne vedem...nu de alta, dar am serbat din 2 in ani..la 2, 4....acum urmeaza 6!
cornelia - tizului.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/mai%202009/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catale spune:

Bobi,ma bucur ca ti-ai gasit si un job, chiar daca e project-based.

Anamaria, nasuc intreg cat mai repede !

Magda, fa tot ce vrei in lunile astea doua...

Despre timp... ce sa zic, parca ieri a fost Craciunul. Nu mai zic cand ma gandesc ce copil mare am...

Gata, back to work. Pupici si duminica placuta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Citat:
citat din mesajul lui floric_ea
la depeche veniti? eu ma duc cu niste prietene si chiar ma distram ca de fel nu sunt fan, habar n-am piese de pe albumul nou, in general fredonez vag vreo 5 insa ma duc. sper ca va fi atmosfera ok si sa ma distrez un pic. asta ar fi si ideea.

Unde-i Duni?

Noi mergem la Depeche. Nici eu nu-s fan dar sotzului i-a placut mult primul concert si el vrea si la asta. Eu una preferam sa plec din Bucuresti . Noroc ca au adus astia Star Trek in oras si macar mergem si la film .

Bobi, felicitari, e bine si asa!

What if this is as good as it gets?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Buna,

Bobi - Felicitari pentru job.

Anamaria - pe nasuc. Sa treaca cat mai repede.

Duni nu este in Bulgaria?

Noi am inceput saptamana foarte bine. Calin cu un cucui iar eu cu o masina busita si cu o incheietura umflata, deoarece un nene nu mi-a acordat prioritate de dreapta.

Dar sper ca asta sa fie tot.

O saptamana frumoasa si fara incidente va doresc.

Maadi si Calin (19.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Haideti la cap urmator

Magda, cu Razvan (5 ani) si Olivia (10 luni)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput