Juniori de iunie-iulie 2003 (8)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nma spune:

PASTE FERICIT SI LINISTIT ALATURI DE CEI DRAGI, MULTA IUBIRE SI PACE IN SUFLETE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

paste fericit, multa sanatate si bucurie tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Paste fericit si din partea noastra!

Mi-a facut si mie cu ochiul roata olarului, dar am mai amanat-o, ca prevedeam ca in afara de scandal si mizerie, copiii mei nu ar fi facut mare lucru cu ea. Pana la urma i-am luat role Mariei, dupa ce m-am certat a nu stiu cata oara cu Doru in magazin, ca isi va rupe picioarele . Ca fata noastra abia sta in picioare si in loc sa o duc la un sport, eu ii iau role . I-am luat si casca si urmeaza si cotiere, genunchiere, ca sa fiu macar impacata ca mi-am luat ceva masuri de precautie .

Eu sunt in convalescenta, dupa vreo trei zile de viroza urata tare, ca nu puteam sta in picioare si nu stiam ce m-a lovit . Dupa o repriza de tuse de doua ore, cu scandal mare ca nu merg la doctor, Doru a chemat salvarea , asa ca m-am linistit de tot. Acum iau antibiotic si paracetamol (care ma face functionala pentru vreo doua ore). Nu sunt foarte impacata, mai ales ca eu in general nu iau medicamente , dar chiar ma simt mult mai bine de cand am inceput tratamentul.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

of, cornelia, ai mare griija de voi! in cate luni esti?
am fost si eu racita rau in luna a 6a, cu tuse nasoala, ma dureau coastele si burta ingrozitor! taaaare m-am mai chinuit, de-abia am scapat si cu antibioticul...

noi suntem bine! copiii mei sunt absolut adorabili! eu sunt foarte incantata ca am facut cozonaci cu manutele astea doua ale mele si mi-au iesit deliciosi!

ma duc ca am transa a doua de cozonac plus pasca la crescut!

paste fericit va doresc si multa, multa sanatate sa va aduca Iepurasul, ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Liniste sufleteasca, belsug, sanatate si lumina sa va aduca Sarbatoarea Invierii Domnului! Paste fericit!
Pupici,
Maadi si Calin (19.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Paste fericit si sarbatori pline de bucurii!

Magda, cu Razvan (5 ani) si Olivia (10 luni)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudya spune:

Hristos a Inviat!

Paste Fericit si multa sanatate!Sa petreceti cu bucurie alaturi de cei dragi!

Noi suntem sanatosi si cum in ultimii ani am intrat doar din Craciun in Pate,recunosc,nu puteam sa nu intru sa va spun doua vorbe.

Suntem si noi insarcinati!!!Avem 12 saptamani si asteptam bebe cam pe la sfarsitul lui octombrie.Emma e destul de mare acum si-mi pune o multime de intrebari la care nu ma astept si clar trebuie sa-mi iau un manual sa ma documentez.Cea mai tare intrebare a fost :"Mami, are we going to have a white baby or a black baby?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

claudia, felicitari!!!! ce veste minunata!
credeam ca sunt ultima cu al doilea bebe, ca nu vom mai avea gravidute printre noi. si surpriza: avem deja doua(cornelia e mama eroina cu romana!)!!! cine mai doreste, cine mai pofteste?

un paste fericit va dorim si noi, cu multa lumina in suflet!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Buna fetele,

Cornelia - Sanatate multa! Aveti grija de voi.

Claudia - Ce veste buna! Sarcina usoara si un bb sanatos si mancacios.

In rest "cuminti" acasa. Iepurasul nu a avut ce face si printre altele ne-a adus si noua faimoasa roata a olarului. Nu vreti sa stiti cum arata camera lui Calin si Calin bineinteles. Mai rau este ca si sotu a dat in mintea copiilor si olareste la greu. Fiecare "opera de arta" presupune cate o cutie de lut, deci, vorba Aneimaria, daca nu vindem oalele, sigur ajungem la faliment.
Si ma gandesc cu groaza ca mai avem aproape 2 saptamani de stat in casa.

In rest dai cu drob, cozonac, miel la greu. De saptamana viitoare nu mai vreau decat salate.

Pupici si o zi frumoasa va doresc.

Maadi si Calin (19.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

salutare fetelor

de olarit a olarit numai bogdan, vreo 2 ore - parea destul de incantat pe tudor nu l-a interesat.
din fericire eram la tara, in curte. asa ca nu a 'decorat' decat o masa de plastic si pe sine insusi, evident
despre rezultat ce sa zic, a fost ceva intre farfurie si scrumiera - urmeaza s-o pictam we urmator

iepurele a fost generos pana la urma - le-a adus role si o gramada de alte diverse jocuri (prin sprijinul cumnatei mele, care scuteste de faliment orice magazin de jucarii ).
cu rolele se pare ca avem succese maxime, in sensul ca dupa ce duminica erau ca din desenul animat cu bambi, ieri nici tudor n-a mai cazut. rolele noastre sunt cu tot 'harnasamentu': casca, genunchiere, cotiere si 'palmiere' (sau cum le-o zice, dar e simpatic cum le spune tudor)

felicitari claudya - sa ai sarcina usoara si nasterea la fel, un bebe cuminte si sanatos!
(asta in caz ca mai intrii pana nasti... )

cornelia - ai grija de tine, noroc cu doru ca te-a obligat sa te tratezi! nici eu nu iau medicamente in general... dar cateodata chiar trebuie
si o mica glumitza... cand l-am nascut prematur pe bogdan (8 luni) neonatoloaga m-a intrebat de ce?! 'ai facut vreun efort, ai tusit, ai stranutat'?! e drept ca tusisem de vreo 2-3 ori si am si stranutat, dar asta era dupa ce pierdusem apa, as ca am impresia ca totusi cand am sarit de pe niste stabilopozi ca sa ajung la lac am 'comis-o'

ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!

Mergi la inceput