Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(130)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

andreea ce bine a luat Ilinca in greutate!
Nadia avea ieri 3.310 gr. Mai avem mult pana sa ajungem la cele 3.700 gr. ale Ioanei la nastere!

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui Naty

Citat:
citat din mesajul lui Aalina

Fetelor cu bb 2 io am piticii mei...cum ati simtit sentimentele fata de prima nastere???

37+ cu Fabian si Dorian
AMR 3- saptamani

aalina si eu am avut aceeasi pitici si inca ii mai am. Nu e la fel. Eu nu am simtit la nastere la fel ca la Ioana. Nu a fost acel sentiment icredibil ca sunt mama, ca puiul ala e al meu, nici dragostea aceea netarmuita si inimaginabila pana atunci. Toata sarcina m-am temut ca asa se va intampla si ... de ce ti-e frica nu scapi. Poate si unde stiam cum e sa fi mama, nu a fost socul noutatii sau poate ca sentimentul ala il ai doar o data in viata, nu stiu. Chiar sunt si eu curioasa ce zic celelalte mamici de bebe 2. Sau bebe 3.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Eu cred/am crezut... ca nu e la fel si nu am simtit la fel, pentru ca nu am mai nascut natural ca prima data.

asta spuneam in povestea nasterii lui Andu ca este diferenta intre cele doua variante de nastere... ca la ceza nu simti acel sentiment de victorie deplina si profunda de a deveni mama... e ceva, dar altfel!
La ceza eu una am avut mai putine dureri, desi si nasterea nat a fost ok in 2 ore cu peridurala..

Naty tu prima data cum ai nascut?

Aalina, tu?

Alinuk, Teo si minunea mica
nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Ziua buna,proaspete mamici si viitoare!

Am intrat sa va mai scriu cate ceva despre pusyketa....a plecat ieri intr-o mica vacanta de o saptamana in Italia,recuperarea fizica merge bine,desi a revenit lactatia si e nevoita sa ia din nou Bromocriptina.

Din punct de vedere psihic.....a fost tare greu la inceput,mai bine nu va povestesc anumite aspecte,pentru ca nu vreau sa intristez....va trebui sa treaca mult timp,foarte mult timp,ca sa putem spune ca e bine,desi nu va mai fi niciodata ca inainte,o asemenea durere lasa urme,cel putin asta este parerea mea.

Noi suntem oricum langa ea,rude,prieteni,nu este niciodata singura,prietenii ii viziteaza des,incercam sa readucem totul la normal.Ii este dor de Andrei,desi nu l-a avut niciodata,asta spune mereu.

Alaltaieri au luat necropsia.....numai hematoame,creier,inima,cordon ombilical,pline de hematoame,presupun ca s-a chinuit micutul.....in rest,un copil perfect sanatos,drept pt care medicul legist i-a incurajat cu toata increderea pt un viitor bebe,caci fac copii sanatosi.

Cam astea sunt ultimele noutati,eu va multumesc in numele ei,al sotului ei,al meu,ca ati fost cu gandul alaturi de noi,sa va ajute Dumnezeu sa aveti copii sanatosi si sa va bucurati de fiecare clipa alaturi de ei!

Numai bine,tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Ia uite ce de nasteri cat am lipsit! Bravo fetelor, nu pierdeti vremea si bine faceti! Sa va traiasca bebe si sa fiti sanatosi!

Aalina, Naty, sa stiti ca si eu zic ca a doua nastere nu e la fel ca prima dpdv emotional. Eu am nascut natural ambii copii, dar prima oara eram bulversata total, ma napadeau lacrimile si cand primeam felicitari de la rude...plangeam necontrolat de fericire. Acum am fost mult mai rationala. Nu zic ca nu sunt fericita si acum, sunt chiar si mai si cand ma uit la amandoi copii si nu-mi vine sa cred ca i-am facut eu, ca am fost in stare de asa ceva . E altceva oricum. Si fizic a fost mai bine, in 2 zile eram deja acasa si faceam ordine si curatenie.

Anuc cu Ioana mica si BB Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Ahaaaa dragelor deci asa ziceti...
Ideea e ca eu mi-am dorit al doilea copil enorm si dupa o sarcina pierduta in toamna trecuta mi-am revenit greu. Desi am zis ca in sarcina asta o sa ma bucur de fiecare clipa, fiind ultima, ei bine nu am facut altceva decat sa numar zilele si saptamanile si sa imi blochez cat de mult sentimentele ca sa imi pastrez calmul.
Si de asta ...ma simt un pic altfel.
Prima data am nascut natural, mi-a fost frica evident, au fost si ceva dureri dar le-am uitat repede. Nici acum nu ma gandesc cu entuziasm la travaliu dar stiu ca trece si ma incurajez. Oricum is fixata pe nastere naturala, sper sa nu am vreo surpriza.
Insa la partea emotiva ma tot gandesc.
Si din cate spuneti voi...se pare ca e altfel.

37+ cu Fabian si Dorian
AMR 3- saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Aici e povestea nasterii lui Dorian
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=8456
Mama cat a trecut si ce flacau e acum.

37+ cu Fabian si Dorian
AMR 3- saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

Salutare!

micola, LA MULTI ANI!
Anculet, felicitari pt bebe Alexandra!

Multumesc fetelor pt galerie!
Azi am intrat in sapt 40, ieri am avut parte de un frumos control pe masa ( cu rezultat col scurtat ), in rest ceva dureri de burta noaptea si cam atat .. bebelica nu a coborat inca .. tot mica e .. vedem marti la urmatorul control ce se mai intampla ... pana una alta mi-e groaza de moooooooooooor

Aalina superba povestea nasterii!

Jasmi 39+ cu
way to go, BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Venerata spune:

Buna tuturor ,

Raspund si eu prezent la apelul (indirect) facut de IrinaC . N-am mai scris de mult, dar am intrat aproape in fiecare seara sa va citesc. M-am bucurat sa citesc cum au mai aparut licurici sanatosi si frumosi!

YASHI, BEBELUSI, OANAQ, ANCULET, felicitari pt bbei, sa fie sanatosi, si papaciosi, iar voi sa va refaceti repede!

Eu de luni de pe 9 feb intru in concediu, sunt deja destul de obosita, am avut o perioada cam grea la serv si marturisesc ca m-am cam agitat, chiar acum inainte de concediu. Tot luni ma duc din nou la dr la controlul saptamanal. Ultima data cand am fost pe 2, colul era inchis, bb nu dadea nici un semn ca s-ar grabi. Dr. a zis ca o sa ma programeze pt cezariana in per 16-20 Feb. Sa vedem ce o sa-mi mai spuna luni.

Deocamdata mi-a zis sa iau Fe ca mi-a iesit o anemie, dar am inteles ca e normal in perioada sta de sarcina.

Va pup pe toate si promit sa intru pe contul comun sa vad pozele cu bebeii frumosi.

Pupici si nastere usoara fetelor care se pregatesc!

Venera - mama de Vlad-Petru (25.06.2002) si 37s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Brenda multumim...ma inclin in fata durerii voastre si mai ales a Ralucai.Nu am alte cuvinte...

POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

SEARA BUNA FETELE

eu tot 2 in 1 ... dar suparici ca sotul a trebuit sa se intoarca acasa si eu am ramas la fini prin bucuresti ca sa nasc aici ... e tare greu printre straini dar sper totusi sa fie cu mine cand voi naste ...

azi am fost la giulesti .... domnul profesor e la o conferinta internationala in afara tarii si m-a vazut doctorita cu care colab el si mi-a dat acelasi verdicty ca cea de la medgidia ... col inchis ... copilul inca sus ... etc ....

deci mai e de asteptat ... urmeaza sa merg la camera de garda in caz de ceva ... sau la control la marinescu miercuri ...

asa ca de maine va voi scrie ca si pana acum pe net ...

irinac draga mea scuze ca nu am mai sunat dar am avut cateva vizite de facut cu sotul pana a plecat si uite cat de tarziu s-a facut ... multumesc mult de sms ....

in rest va pup ca ati inceput cu galeria pt mine ...

jasmi si tu se pare ca mi-o iei inainteeeeeeeeeee .... offfffffffff

raman singurica????? ahahahhah

39+
AMR 6 zile pana o vom cunoaste pe ANTONIA IOANA

Camelia

Mergi la inceput