Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(130)
Raspunsuri - Pagina 4
alinuk spune:
Aalina pentru scrisoarea catre Dorian si pentru povestea nasterii
Felicitari si iti doresc o experienta la felde frumoasa....
stiti fetelor...frumusetea si profunzimea lucrurilor e in ochii si in sufletul celui care priveste/judeca
..in propriile noastre maini stau multe din rezolvarile pb
Alinuk, Teo si minunea mica
nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
alinuk spune:
fetele am primit raspuns de la Doamna Musat
vi-l dau copy/paste aici:
Buna seara ALINUK,
Eu iti multumesc si ma bucur sincer pentru toate realizarile tale! Poti veni cu Andu mik - in caz ca vrea laptik sa aiba sursa pe aproape:).
Cel mai nou curs ATTCT face referinta la Intelegerea Dezvoltarii Emotionale a Bebelusului si cuprinde 2 Module.
Pruncul nou-nascut este un BRAND nou UNIC - cateodata greu de descifrat si de proprii parinti?!...
Daca am confirmarile pana Luni, Cursul/Modul 1 va avea loc Duminica 15. o2.09 ora 10, in Carol Knappe 65 A, sector 1 (office-ul meu) http://www.ghidul.ro/harta.php?x=596&y=645.
Psiholog: AURA ISAC, tanara mamica, cel mai proaspat membru al echipei ATTCT. Impreuna planuim cursul de vreo 6 luni.
Durata modul: 90 min /10 min pauza.
Consta intr-o parte de - TEORIE, una de - PRACTICA / INTERACTIVITATE (intrebari, exercitii/rol playing, dezbateri pe probleme) si o PAUZA -10"
Trimit intrega OFERTA de Cursuri ATTCT cu rugamintea s-o recomanzi mai departe, cand vei putea.
Multumesc!
Cu drag,
GM
ATTCT
CURSURI NOI
www.attct.ro
Cati dintre noi, in calitate de parinti sau viitori parinti nu ne-am dori sa avem copii model? Sa fie inteligenti, cuminti, educati, echilibrati emotional. Si daca s-ar putea sa se nasca asa, ar fi minunat.
Dar de cate ori ne-am intrebat daca si copii la randul lor nu si-ar dori sa fie crescuti de parinti model, care sa-i inteleaga, sa-i sprijine, sa faca din cearta o poveste cu zane si printi, sa le fie cei mai buni prieteni?
In aceasta societate in care majoritatea parintilor sunt dispusi sa faca orice pentru binele copilului lor, credeti ca este momentul sa alocati o parte din resursele dumneavostra, cunoasterii si intelegerii UNIVERSULUI micutului omulet ?
In cazul in care raspunsul este DA, Asociatia TOTUL PENTRU TINE SI COPILUL TAU va astepta cu drag la
CURSUL
EVOLUTIA PSIHOLOGICA A COPILULUI
Indrumar pentru parinti responsabili
Modul 1: - Perioada o -1 an
Modul 2: - Perioada 1-3 ani
Modul 1. - EVOLUTIA PSIHOLOGICA A BEBELUSILOR - Perioada 0 - 1an
Cele trei achizitii fundamentale caracteristice primului an de viata
Atasamentul baza relatiei parinte-copil
Rolul parintilor in educatia copiilor
Tipuri de parinti tipuri de copii
Rasfat si/sau mani****re
Somnul bebelusului
Dezvoltarea planului senzorial (tactul, gustul si mirosul, auzul,vazul)
Dezvoltarea planului intelectual (memoria, limbajul, inteligenta)
Constiinta de sine/constiinta de altul/constiinta de lume
Diversificarea - formarea comportamentului alimentar
Complexele copiilor
Nevoile psihologice ale copilului
Modul 2. - EVOLUTIA PSIHOLOGICA A COPIILOR - Perioada 0 - 3 ani
Dezvoltarea motricitatii, a limbajului, manuirea obiectelor si rationamentul intuitiv
Dezvoltarea planului senzorial (tactul, gustul si mirosul, auzul, vazul)
Formarea reprezentarilor
Dezvoltarea planului intelectual (memoria, imaginatia, limbajul, gandirea)
Dezvoltarea constiintei de sine
Atentia
Afectivitatea
Jocul activitatea fundamentala a varstei
Sexualitatea la copii - stadiul oral, anal, falic
Semnificatia muscaturii
Deprinderea de folosire a olitei
Complexul Oedip la baietei si la fetite
Complexul Oedip la baieti
Complexul Oedip la fete
Copiii hiperactivi / ADHD
La sfarsitul fiecarui modul participantii vor primi un SUPORT DE CURS:
INDRUMAR PENTRU PARINTI - Principalele tipuri de activitati pe care familia le poate initia in scopul stimularii intelectuale a copilului
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
Nimic nu-i intamplator!
alinuk spune:
eu cred ca ma bag...
daca mai vrea cineva pls da-ti un PM la mine sau la Alina1976
sper ca acolo sa vina mamici cu copilutzi sanatosi
ca in 15 febr bble meu nu are nici primul vaccin facut
Irina e periculos sa il scot intr-o asa comunitate??
Eu cred ca odata ce suge la san ..are imunitate de la mine si ca mamicile sunt si ele persoane responsabile
Nimic nu-i intamplator!
flowerbee spune:
Buna fetelor,
In primul rand, as vrea sa o felicit pe Bebelusi pentru minunea pe care a adus-o pe lume! Sa fiti fericiti si sanatosi!
Apoi vreau sa le felicit pe toate proaspetele mamici care au nascut in ultimele zile de cand eu nu am mai intrat pe forum. Aflu eu cine sunt si le felicit si individual!
Eu nu am mai intrat pt ca sa nu va stresez cu problemele mele. Oricum, le-am stresat la telefon pe Naty, Alina si Irina. Le multumesc mult pt sfaturi si incurajarile pe care le-am primit. Mi-au fost de mare ajutor.
Am trecut si noi pragul critic si am depasit greutatea de la nastere. De doua zile plang de teama ca este ceva in neregula cu bebe. Ba chiar am trecut-o pe NAN 1 completare si a fost si mai rau pt ca vomita tot ce manca, inclusiv laptele de san. Doua zile i-am facut proba suptului si am observat ca bebe nu papa destul la toate mesele, este inconstanta.
Ideea e ca azi am fost la doctor si m-am linistit, bebe e sanatoasa, a luat in greutate in grafic (235 g in 2 sapt si ceva) insa e lenesica si trebuie stimulata. Mi-a zis sa nu ii mai dau completare pt ca am f mult lapte, dar sa o pun mai des la san, sa o tin mai mult la san, sa o intrerup din supt si sa o eructez si sa o mao dezmortesc si sa o trezesc noaptea, oricat de greu ar fi.
Incerc sa ma pun la punct cu ce ati mai scris.
Va pup pe toate!
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
lisa79 spune:
sunt disperata, de la ora 1 nu doarmeee,cere de mancare,ii dau san...papa,si se uita pe pereti...acum e 5,a stat treaza 4 ore,sunt ruptaaaaaaa,ce sa ii fac??? oare nu se satura??? nici nu stiu ce sa ii mai fac,ooofff
am schimbat-o,i-am dat sa manance,dar nu vrea nici cum sa doarma.eu nu am mancat cioco sau cafea sau cine stii ce...ahhh de as intelge ce vrea
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
miereamara spune:
Am facut un montaj cu pozicile noastre, daca aveti timp si chef sa le vizionati. Enjoy! www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">An amazing journey
Lisa calmeaza-te, bebelusii au zile mai bune si mai proaste!
Si Aidan azi a stat numai in bratele mele, nu a dormit de la 12 si uite, e ora sase, pur si simplu cand il puneam jos incepea sa planga, asa ca l-am tinut numai in brate, ma doare spatele de mor....dar dc asta l-a calmat pe el, asta i-am dat. Incearca sa o tii in brate, sa-ti simta caldura, uneori e de ajuns...nu putem avea pretentia de la un bebe de doua saptamani sa se comporte ca un adult, iar de un "program" nici nu poate fi vorba. Asigura-te ca e schimbata, mancata si rasfatata!
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
lisa79 spune:
incerc Irina, am vazut montajul,e foarte frumos.
Ana in brate,la san se liniste-te imediat. o sa treaca si perioada asta.
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
IRINA.C spune:
Doamne Miere am plans la montajul tau, impresionant
Alinuk nu vreau sa te descurajez, o mama in general simte dc e de rau ceva...aglomeratiile teoretic sunt de evitat
Cami da wend d c nu a ramas sotul tau?io stiu cum sunt d dependenta de Radu...
noi scriem cu stanga, Andrei e p dreapta, trezit si ioc somn...zii mersi Lisa k nu doarme ziua, poate ai noroc noaptea k uite l noi
POZE ANDREI
mami cea mai fericita
Daiopri spune:
Anculet, bun venit licuriciului tau.
Miere si pe mine m-ai facut sa plang. Foarte frumos.
Lisa asa cum zicea si miere, incet incet.
Ma tot gandesc in urma daca am uitat eu momentele grele, dar ma cam speriati cu ceea ce spuneti de bbeii vostri:)
La noi tot nimic. Mi s-au lungit urechile. Am oleaca de scurgere maronie si la un mom dat era nitel rosiatica, dar cred ca e de la control. Sper sa apara pana marti daca nu cand ma duc la teste le zic ca eu nu plec de acolo fara bb:))
Aveti grija de voi si bbei. Wk linistit.
Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png
cristi_2003 spune:
ioam insomnii
is treaza de la 3
Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)
http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png
http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wJzzMkE/weight.png