Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(130)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Alinuk, 1300g zici!! OAUUUUU!! Mi se pare asa mult! Ce as fi vrut sa ia si Sabina mea macar 1kg...a luat numai 750g in prima luna insa Dr zice ca e foarte bine. Acum fiecare cu ritmul lui...important este sa fie sanatosi.

Bebelusi, bine ai venit draga mea! Poze SUPERBE evident. BEBE mortal...si mai EVIDENT

Ledi, bebe al tau papa acum fix la 3 ore? Si-a reglat programul asa? De cat timp? A mea inca nu...adica are zile cand papa la 3 ore si zile cand nu...

Bag si eu agitatele pt:

CAMIIIIII
JASMIIIII
ELAAAAAA
AALINAAAA
DAIOPRIII
DYAAAAAA

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Anculet, FELICITARIIIII! Sa-ti traiasca printesa si sa fie sanatoasa!!!

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Intru si eu sa nu ma dati disparuta!

In primul rand galerie fetelor care urmeaza sa nasca:
hai Daiopri
hai Dya!!
hai alina2700!!
hai Cami!
hai Jasmi!!
hai Ela!!

Cristi, sa va traiasca Carol! Am vazut pozele de la botez, foarte frumoase!

Noi suntem bine. Aidan creste, are vreo 5 kg, ceea ce inseamna ca a pus cam un kg de la nastere si joi facem o luna! Noaptea doarme destul de bine, cam de la 12 la 4:30, apoi pana la 7 apoi pana pe la 10.30. Il cam chinuie burtica, dar numai reprize scurte, seara, pana acum l-am calmat fara medicamente. El e foarte hulpav, mananca repede si inghite mult aer, ceea ce il deranjeaza evident dupa. A inceput sa reactioneze la ce este in jur, urmareste caruselul cu privirea, imi zambeste, recunoaste vocea (zic eu), rade la ventilatorsi la pisica, ....e un dulce!
Eu nu prea am timp de nimic, nici macare de mancare, incerc sa am o dieta cat de cat echilibrata, dar nu prea reusesc. De saptamana viitoare vreau sa incep sa ma duc la sala, asa, usurel, usurel...vad ca kilogramele se topesc in continuare, dar am ramas cu o burta urataaaa, creatza, oribila...

Am pus poze in contul de email (sunt aceleasi cu albumul de la semnatura - photo album).

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Bun,sa continui..:)
Alina,uneori papa la 3 ore,uneori la 2 jumate,depinde si daca la masa trecuta a papat tot sau nu,ca mai adoarme si el si nu termina si indiferent ce-i fac nu se trezeste :)))(sau de ex sambata l-am dus la soacra-mea si a dormit 5 ore de m-a sunat saraca sa ma intrebe ce are bb,ce sa-i faca,ca=i zisesem eu sa=i dea laptic la 3 ore si trecusera 5).Incerc sa-i dau laptic la 3 ore si intre daca mai vrea,apelam la ceiut sau la prietena lui suziDavid papa 130ml de laptic la o masa,iar sapt trecuta avea 4100 cand am fost cu el la dr.
In rest,gangurim de ceva vreme,zambim strengareste si vrem numai la mami sau tati in brate!Ne place masajul,ne place sa ne mangaie mami sau tati pe capsor,pe parut asa..ce mai ,suntem un alintat
Pana acum a zis mgggg,pffmaa,mghe,ghe ga,eeeeee,aiiiii..si nu mai stiu,ca le-am uitat..mama denaturata ce-s :))

Cristi,nu intra in depresii,ca bb are nevoie de tine,vesela si linistita.

stellutza,jasmi,cami_antonia,ela,dya_dy,edinutza,crysyana,ingrid,damiana,Crisspy,Venerata,Aalina,Daiopri,
nasteri usoare fetelor si bebei sanatosi.Sper ca n-am omis pe careva,daca da,imi cer scuze,David e cam agitat si mi-e greu sa ma concentrez.Bag niste majorete pt voi fetelor
Voiam sa mai scriu una alta,dar nu prea ma lasa piticul,asa ca mai revin cand am timp.
Aaa ,ca mi-am adus aminte..miere,superb montajul.Ne-a promis si noua tati ca o sa ne faca un filmulet cu poze,cu mesaje..frumos,cu o melodie faina..abia astept.Insa momentan nu prea dispune de timp liber,ca vine de la job si-l preia pe David sa mai stau si eu putin. :))
pup intreaga gasca.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaq spune:

Dragelor, nu mai am timp nici sa respir. Dar e asa de bine acasa cu Luca in brate. Am avut ceva probleme pana sa vina lapticul, am pierdut cam mult in greutate dar recuperam la greu acum. Am foarte mult lapte, curge in toate directiile. Problema mea e ca de ieri regurgiteaza cam mult. Oare ramane ceva laptic in burtica lui? Ii dau prea mult sa suga? Sa-i dau numai un san si atat? Restul sa-l mulg? Ajutati-ma va rog cu un sfat! Am pus pozilici cu Luca pe contul comun. Sunt asa de indragostita de el, cum nu se poate.Felicitari fetelor care au nascut intre timp. Haideti fetelor, curaj - pentru cele care asteptati zilele astea ! Mai e putin de tot! 40+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Is nervoasa nervoasa nervoasa ca am aflat de ce mi-au dat astia mai putinI bani. Mi-au oprit impozit desi eu stiam ca indemnizata de maternitate nu se impoziteaza. NU STITI BAZA LEGALA????
Naty te inteleg...la tine sumele sunt colosale. Nu e normal.

Hai ca am vazut poze de Aidan si de bebe de oanaq si m-am mai calmat

Anculet felicitari

Plec la medic si mai scriu dupa aia sa ma racoresc.

Aaaaaaaaaaa bei io ma mai tin asa ca mai usor cu agitatele alea

37+ cu Fabian si Dorian
AMR 3- saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Oanaq, bb regurgiteaza de obicei surplusul de laptic. ai grija ca dupa ce mananca sa il tii in pozitie verticala ca sa scoata aerul bine de tot. iar dupa aceea pune-l pe o parte ca sa nu se inece.
Aalina, asa este, concediul de maternitate nu se impoziteaza, cel putin asa stiam si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Fetelor multumesc de urari, dar... nu am nascut:)
E de rasul plansu, da bb asta mic nu vrea sa iasa. Asa ca eu mi-am pierdut speranta sa iasa de bunavoie.
Nu am nici un simptom, parca as fi in luna a 8. Chiar incep da ma indoiesc de calcule:)) Dar la cat ma lucrat la el stiu sigur cam cand am ramas.
Mai ramane sa vad maine ce si cum, cand merg la spital sa ne faca teste.
Acuma stau si ma intreb daca sa merg maine si sa ma vait pe acolo poate il scoate, sau sa las cum hotarasc ei. dr zicea ca maxim vineri, dar eu nu as vrea vineri ca e in 13
Intre timp "ne-am distrat" cu motanul, care credeam ca este spre bine, si cand colo sambata seara a zis ca il doare urechea, i-am dat ceva de durere ca am crezut ca fabuleaza si cand colo in timpul noptii iar tipete ca il doare urechea. Asa ca ieri ne-am petrecut timpul la dr si ne-am ales cu antibiotic.
Tati se lupta si el cu niste antibiotice ca i s-a complicat sinuzita.
Cam asa ne distram.
Multumim ca va ganditi la noi si mai aruncati asa cate o agitata doar ca o sa va doara mainile cu noi
Nici nu visam eu sa ma prinda asa vremuri. Cred ca o sa fiu veterana la adunat saptamani.
Multi pupici la licurici frumosi. Cristi sa va fie de bine botezul! F. frumos.
Poate sa imi dea cineva o idee de un basinet sau patut ceva care sa il pot transporta usor? Ma tot gandesc cum sa procedez cand merg in tara si bb are 3 luni si unde sa il culc. Ca nu am prea mult spatiu pe unde merg, si nu am cum sa dorm cu amandoi in pat. Ceva idei ar fi bine venite. Sau cam cat costa in tara ceva mai micut asa, ca doara nu am sa iau un crib. Multam mult. Miere, tu ceva idei, ca stiu ca tu te-ai tot uitat pt lucruri de copii:)
Roxana, tu ce crezi ar fi ok sa vin cu bb fara s ail vaccinez de TB? Ca acuma cu intgarzierea lui nu stiu cand le-oi face pe toate. Si cand aud la voi cat plang bbeii ma gandesc ca numai vaccinul ala sa nu il mai faca sa planga:(
Aveti grija de voi si bbei.

PS mai stie cineva ceva de RAluca Alexa?

Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Aalina

Is nervoasa nervoasa nervoasa ca am aflat de ce mi-au dat astia mai putinI bani. Mi-au oprit impozit desi eu stiam ca indemnizata de maternitate nu se impoziteaza. NU STITI BAZA LEGALA????
Naty te inteleg...la tine sumele sunt colosale. Nu e normal.

Hai ca am vazut poze de Aidan si de bebe de oanaq si m-am mai calmat

Anculet felicitari

Plec la medic si mai scriu dupa aia sa ma racoresc.

Aaaaaaaaaaa bei io ma mai tin asa ca mai usor cu agitatele alea

37+ cu Fabian si Dorian
AMR 3- saptamani

Nu se impoziteaza,se ia doar CAS-ul.(9% din sal minim pe economie insa,deci undeva la 51 de ron)

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Cristi, furmos baiat mai ai, a fost imbracat la botez,ca un ingeras

Dark, multzumim

cami, nu am mai intrat, pentru ca suntem in perioada de acomodare: colici, plansete, bratze.Nu mai am deloc timp.Noroc ca este ,mama care-mi face tot in casa.
Eu sunt chiar Ok, cu exceptia episoadelor de colici.Am laptic si printzesa creste. Multzam frumos.

bebelusi, e superb Vladut, sa va traiasca si sa-i dea Dzeu muuuulta sanatate si noroc.

bee bine ca te-ai mai linistit totusi de cand ai fost la dna Culcer.Dansa este acum medicul pediatrul al bebelinei tale?L-ai inscris la dansa????

Fetelor despre ce este ce este cursul dnei Musat???

[red]Claudia, mamica de puiutz Clara cu falcutze incluse.[red]

Mergi la inceput