Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(130)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetelor multumesc pt majoretele scoase pt noi cele care am ramas sa nastem ... cred ca noi chiar avem nevoie ca suntem printre ultimele ...

lisa nu te uit ... fac ceva de mancare si iti voi raspunde ...

39+
AMR 4 zile pana o vom cunoaste pe ANTONIA IOANA

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

cami ce faci bun de papa?
Tu, pana la urma nasti in Bucuresti?Scuze daca ai mai zis

Claudia, mamica de puiutz Clara cu falcutze incluse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

CADIA da nasc la giulesti pana la urma ... asa m-am hotarat desi e f greu sa stau la altii acasa .... fac un piep de pui la gratar cu piure ... ca nu ma pot innebuni in bucataria altora ....

39+
AMR 4 zile pana o vom cunoaste pe ANTONIA IOANA

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

haideti fetelor!!!
va asteptam sa ne chinuim toate cu

Anuta mea manca haotic si la 1hsi 30 de min si normal adoarme la san,ii fac orice sa se trezeasca...nimk...doarme ca bolovanoaica.
fetelor,voi cum va jucati cu ei acum cand sunt mici,ca a mea sta si 2 ore treaza si se tot uita pe pereti,afara,la noi...bine nu cred ca ne recunoaste,dar nu am idee ce trebuie sa fac cu ea.
eu am slabit pana acum peste 11 kg,bebelusii s-ar putea sa scapi de dieta pt mine. sunt ca teleghidata,noapte ma trezesc cand incepe Ana sa planga,sa scoata sunete mai bine zis,ma uit in jur ca nu stiu daca am pus-o sau nu in pat la ultima alaptare. miros...nu am vreme nici sa ma spal,fac un dus la 2 zile si nu imi place. m-am saturat de lohiile astea care efectiv PUT!
nu stiu ce m-as face fara mama,cred ca nici la wc nu m-as duce.
cand ma gandesc ca ne plangeam cand eram si acum nu mai putem face fata. oare cand incep sa isi faca un program?
Ieri ,la 10 zile exact ne-a picat buricul,a ramas ceva mai moale,dar a zis mama ca e normal si o sa se usuce si aia sa pice.
eu dupa-masa dorm in sufragerie cu Ana,noaptea fiecare in patul ei,dar dupa masa o adorm langa mine sa doarma mai mult sa ii fie foame cand se trezeste.

de abia astept sa treaca perioada asta. oricum ma topesc cand imi zambeste

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pyc spune:

Fetelor se pare ca nici eu nu o sa nasc degraba.....Sunt la 39 sapt si 4 zile...col lung, inchis...bebe nu da niciun semn ca ar vrea sa ne cunoasca....
Ma enerveaza francezii astia de mor, caci la ei termenul nu e de 40 de saptamani implinite, ci 41 de saptamani si 5 zile...iar daca bebele nu e la termen....atunci mai asteapta o saptamana!! Nu se streseaza nimeni si toti imi spun sa astept, caci ei nu declanseaza nasterea decat la o saptamana dupa termenul lor (adica 42 de saptamani si 5 zile!!). De cezariana "la cerere" nici nu poate fi vorba, s-au uitat la mine ca la o nebuna cand am indraznit sa intreb de asa ceva...
E groaznica asteptarea asta...
Pupici si curaj tuturor celor care mai au de asteptat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CADIA

Fetelor despre ce este ce este cursul dnei Musat???

[red]Claudia, mamica de puiutz Clara cu falcutze incluse.[red]

Modul 1. - EVOLUTIA PSIHOLOGICA A BEBELUSILOR - PERIOADA 0 - 1 AN

• Cele trei achizitii fundamentale caracteristice primului an de viata

• Atasamentul – baza relatiei parinte-copil

• Rolul parintilor in educatia copiilor

• Tipuri de parinti – tipuri de copii

• Rasfat si/sau mani****re

• Somnul bebelusului

• Dezvoltarea planului senzorial (tactul, gustul si mirosul, auzul,vazul)

• Dezvoltarea planului intelectual (memoria, limbajul, inteligenta)

• Constiinta de sine/constiinta de altul/constiinta de lume

• Diversificarea - formarea comportamentului alimentar

• Complexele copiilor

• Nevoile psihologice ale copilului

Vi si tu??

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns damiana spune:

ceau, fetelor!

felicitari proaspetelor mamici, sa va traiasca bebeii!!

am intrat si eu, tot 2 in 1 sau ou kinder cum imi zice sotzul nu prea avem vesti bune... se pare ca streptococul din col uterin a trecut, am facut o saptamana tratament cu augmentin dar am dat peste altele... am hipertensiune si trebuie sa iau pastile sa scada eu toata sarcina am avu 12 cu 8 tensiunea si de sambata am 15 cu 8 sau 14 cu 9... si s-ar putea sa am si diabet gestational vedem maine cand mergem sa facem glicemia...
problema mea nu e ca am tenisune sau mai stiu eu ce, ca nu mi-e rau, nu ma nici un simptom, dar dr a zis azi la control ca daca nu reusim sa stabilizam tensiunea la 12 cu 8 facem cezariana si nu vreeeeeaaaaaaau!!! ooooooooof, exact asta nu-mi trebuia acuma, pe ultimii metri... azi am intrat in sapt 37, dupa ultima menstruatie, dupa echo bebe e deja de 38sapt... semne cum ca ar veni mai repede nu-s, dar nu se stie... e mare, are 3150grame, e totl in regula cu el, numai pacatoasa asta de tensiune ma mai supara acuma...

voua vi s-a intamplat chestia asta cu tensiunea?

m-am intins ca placinta aici, scuze ca va impovarez pe voi cu problemele mele..

va pup si va citesc in continuare, chiar daca inru sa scriu mai rar

PS: am uitat, am vazut toate pozicile cu bbii, am plans de numa' si abia astept sa-mi tin si eu iubirea in brate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Lisa, zici ca ai nostri sunt gemeni, exact asa-mi face si Victoras..doarme numai cate 2 ore maxim si cere de mancare...si mai si sta cu ochii pe tavan din cand in cand..eu ii cant, sau ii vorbesc, dar ma satur si eu. Am prins azi dimineata un truc, il pun asezat pe o parte si adoarme instantaneu. De-abia astept sa-i cada buricul sa pot sa-i fac baita si masaj, cica asta e formula pentru adormit copiii
..si ce ma dor sanii....
Succes fetelor care nasteti, tin pumnii sa vina bebeii rapid si frumos
incerc sa intru mai incolo, ma duc la nani acum ca nu mai pot( azi noapte am visat ca alaptam 8 copii deodata)

Crisss 40+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

bee, exact asa a fost si Daria mea. A stagnat vreo doua saptamani la 3.800 de grame, de ma luam de cap. Si la fel si cu icterul, de-abia la 6 saptamani am scapat de el. Pediatra ne-a dat Fenobarbital - NU l-am luat, si Liv52 - am luat 5 zile. Daria sugea si plangea ca nu-i ajunge, dar nu lua in greutate deloc. I-am introdus formula, m-am convins, in doua saptamani, ca am chinuit destul copilul. Si mie mi-a parut rau ca nu o pot alapta exclusiv, dar ce pisici sa fac? Acum se apropie de 5 kg. Si nu, nu a lasat sanul, il vrea oricand.

bebelusi, sa-ti traiasca baietelul, e dragalas!

Metoda contraceptiva la mine: niciuna. Are grija barbatul. Sincer. Doua relatii serioase am avut (pe a doua sper ca inca o mai am), si niciodata nu am avut probleme.

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Roxana reactia la vaccinul facut in maternitate apare asa de tarziu? Nadia este nascuta pe 29.12, si Raluca acum intreaba, ca sa stiu macar la ce sa ma astept.
Naty cum e Nadia? a mai crescut?
Lisa noi avem atarnata de patut o girafa zornaitoare, si cand este treaz ii vorbim, si mai tragem de girafa.., mai nou apuca si Stefan cu manuta..
Alina noi suntem bine, papam la san, si daca nu ne saturam si la biberon. Am facut falcute, o sa vedem cum am evoluat dupa controlul din 23-24 feb, sunt foarte curioasa.
Sunt multumita ca momentan e un copil cuminte, mananca si doarme, rar ne arata ca stie sa planga.

Tin sa multumesc din suflet tuturor fetelor care ne dau sfaturi, care scriu prin ce trec si cum rezolva situatia. Mie mi-au fost de un real ajutor tot ceea ce am citit postat de voi. Multa lume se intreaba cum de stiu atatea fiind la primul copil!!

Si pt fetele care trebuie sa nasca.. cateva

Poze ..

Stefan-Sufletelul meu grabit..

Mergi la inceput