Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(130)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dya-dy spune:

Multumesc de majorete, draga mea Jasmi!

La fel pentru tine, niste agitate vesele:
Jasmi

Vreau sa le incurajez si pe celelalte fete care asteapta impreuna cu mine emotionantul moment:

Cami, Ela ,Alina2700

Scuze daca am uitat pe cineva..
Eu cred ca micutza mea e aproape de venire pe lume, pentru ca am tot felul de dureri, prin toate partile, ma misc in reluare si respir ca dupa o cursa olimpica.
Am decis sa raman un pic acasa...ca n-o sa dea faliment fara mine 2 zile!
Va pup pe toate, inclusiv pe tinerele mamici care observ ca au tot felul de greutati cu micutzii! Dar nu uitati ca o sa vina si zile mai bune, macar cand o sa inceapa sa doarma toata noaptea!

MAI SUNT 5 ZILE !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Flo imi poti spune si mie de ce laptele muls este compromis??
in spital era o fata care a "alaptat" primul copil doar mulgandu-se timp de 8 luni.

La mine bb fiind mic, nu la termen, "prematur" suge dar foarte putin, apoi eu ma mulg si ii dau cu biberonul, sau mulg un san iar la celalalt il pun pe el, cand nu mai poate sa traga il trec la biberon.

Poze ..

Stefan-Sufletelul meu grabit..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

hai Dya!!

hai Cami!

hai Jasmi!!

hai Ela!!

hai alina2700!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Am venit de la Dr, control la 6 sapt. A fost groaznic...BIRRRR.
Nodul de la cusatura (adica cel din imediata apropiere de vagin) nu s-a resorbit si intrase in carne. Nu a fost chip sa-l scoata, mi-a facut anestezie ca a incercat pe viu si am crezut ca lesin de durere...pur si simplu mi-au transpirat palmele si simteam ca mor de durere. S-a chinuit ceva sa-l scoata...si anestezia mi-a facut-o dar mai putin ca sa nu se duca in lapte...a fost naspa rau
Acum sunt bine.

Carmen, printesele sunt bine, multumim de intrebare . Una (cea mare) la bunici la Campina, una cam colicioasa dar trece...
VOI? cum sunteti? Imi pare rau ca nu am mai vb la tel dar s-au precipitat toate la mine in ultimul timp...ca nu stiu ce sa fac mai intai.

Bee, imi pare rau :-( O sa treaca si perioada asta...trebuie sa te gandesti ca bebe e bine si ca nu ai ce face acum. Si sa-ti mai zic ceva. Un sfat primit de la nasa mea (adica Monika ) dupa ce eu nascusem primul copil si eram ff stresata ca nu ia in greutate, ca a facut bronsiolita...sunam la nu stiu cati medici, fiecare sunea altceva...eram bulversata...si Moni mi-a zis asa "Auzi, daca nu stii ce sa faci, pe care sa-l asculti...asculta-te pe tine. Fa ce simti tu ca e mai bine pt copilul tau. Asculta-ti instinctul". Si asa am facut. Si uite ca acum am o D-ra de 2 ani si 4 luni care este perfect dezvoltata si sanatoasa. So...

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

cAMI sa nu uiti de mine

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculet spune:

Buna fetele

Treceti-ma si pe mine in lista,pt ca sunt mandra : Alexandra Maria,02.02.2009,ora 09.07, 3100 gr, 48 cm, op cezariana,39 sapt,scor Apgar 8.
Aveti idee,cum se procedeaza acum dupa nastere,cat timp figurez in post-natal,sau cand trebuie sa depun dosarul pt indemnizatia de crestere si alocatia copilului?
Asistenta zicea ceva de genul ca trebuie sa iau inca 42 de zile de la medicul da familie.

[fetele 2 in 1

[Alexandra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Hello!

Intru si eu repede la raport - suntem in aceeasi situatie, Nadia mananca tot la 2 ore, eu sunt franta de oboseala, bona nu a venit inca .

In plus sunt tare nervoasa pentru ca a fost azi Octavian sa imi ia banii de concediu si i-au dat ... 1.200 RON. Eu am intrat in concediu de lauzie de la 1 ianuarie, nu mi-am luat concediu de sarcina deci e prima data cand iau banii pe concediu si am avut un soc. De ce soc? Noi avem Casa de Asigurari separata, cu reglementari separate. Cotizam lunar 10% din venituri la aceasta casa de asigurari, dar nu mai mult de 800 RON. Deci daca castigi mai mult de 8.000 RON, cum e cazul meu, cotizezi lunar 800 RON, daca castigi mai putin, 10% din cat castigi. Acum, in concediu ma gandeam ca o sa iau ca tot omul 85% din veniturile mele sau cel mult 85% din veniturile la care cotizez la casa de asigurari, deci la 8.000 RON. Dar nu ... idiotii ne dau 85% din venit dar nu mai mult de 1.200 RON. Ma gandesc cum sa ii dau in judecata, mi se pare o nedreptate strigatoare la cer!

Vreau sa va intreb si eu ceva:
Nadia a facut cred o reactie la vaccinul ala facut in maternitate, care s-a umflat si s-a invinetit iat de vreo 2 zile are ceva galbui in mijloc. Are cineva idee ce o fi?

alinuk eu am nascut si prima data tot prin cezariana.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Raluca, daca e vb de vaccinul de la manuta atunci asa trebuie sa se faca. e reactia organismului si e ok. nici un semn de bona? nu poti incerca sa gasesti pe alta? succes!
jasmi, dya, camelia, crysyana, tinem pumnii tuturor si nastere usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui BillyBilly

Mersic! Gata, am sunat, vorbit, aranjat. Poate vin si eu cu ghindoaca, nu stiu... mai vedem si in functie de vreme. a spus ca este pos sa se lungeasca la 2 ore cursul. In ce tinem bb-ii? In scoica, in port-bebe?

Catalina

mamica fericita de Ana-Maria ingeras de

http://www.flickr.com/photos/33604838@N02/

Billy eu cred ca o sa-l tin in scoica. As putea sa iau landoul in care-l tin in casa...dar cred ca e mai comod cu scoica

Noi acum ne-am intors de la CMU KIds, de la controlul de o luna:
-raportam 4.820g (luat 1300g... desi Andu s-a nascut cu 3920g din spital am plecat cu 3520g)
-am facut si un control la ortopedie (la doc Andrei)... de rutina, se pare ca toate's ok
- mai facem niste echo peste doua saptamani (ne-am programat deja)

va pupam,

mamik de Andu mik si Teo voinik

Alinuk, Teo si minunea mica
nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Buna fetelor.
Naty,ciudata situatia cu casa aia de asigurari.E total aiurea sa iei 1200 ron,in conditiile in care tu castigai peste 8000 cum spui.Nu stiu ce sa zic.Daca aveti un contract in care sunt sti****te chestiile astea si l-ai semnat nush daca mai poti face ceva.Insa tu stii mai bine,ca parca esti jurist,nu?

Flo,cred ca esti intr-un stres continuu,intai sa-i dai san,apoi s-o cantaresti,apoi sa-i faci completarea.Mie mi s-a spus in spital ca intai sa-l pun la san si apoi sa-i fac completarea,el papa cat are nevoie din completare.N-am inteles insa de ce lapticul muls e compromis.Pt ca te poti mulge sa-i dai apoi cu bibe,dar laptic de la tine.Ce sa zic,lui David ii era lene sa suga uneori si de la bibe.Numai bine va dorim.

Irina,stiu ca-i obositor si sunteti si un pic bulversati acum..dar cand bb o sa-si faca program o sa reintre totul in normnalitate.Al meu barbat se mai trezeste noaptea si face totul mecanic,de apoi nu mai stie ce-a facutEu sincer,incepusem sa-l bat la cap sa stea el acasa,ca eu vreau la serviciu ca-i multttt mai usor.Dar nu l-am convins :))))btw,bucura-te de momentele astea,ca nu se mai intorc,bb creste repede,ai sa vezi ca o sa te trezesti su el mare si n-o sa stii cand a trecut timpul si-o sa-ti fie dor de el asa mic si de mirosul lui de bebelush:)

rein,frumoase poze.Scumpic foc bb.

Brenda,ne gandim la pusycheta.Sa-i dea Dzeu taria de a trece peste aceasta grea incercare.E f bine ca are asa oameni minunati langa ea care o sprijina.

spiculet,eu auzisem ca nu se ia aspirina cand alaptezi.1.ca trece in laptic si nu e ok pt bb si 2.am citit pe net ca multe mamici au luat aspirina ca sa se opreasca laptele cand au dorit sa intarce.
Sper sa treaca si febra si problema cu sanii/canalele infundate.

Lisa si eu ma gandeam la sterilet,mai ales ca avand cezariana vreo 2 ani de acum incolo n-am voie sa raman.Insa toate mijloacele de contraceptie mi se par aiurea.Pilule n-am voie,ca au estrogeni..asa ca ramane sa vbesc cu drita mea sa vad ce metoda aleg.Prezervativul se cam exclude,ca am ramas de 2 ori cu prezervativ si nu ma risc.

Bebelesi,bine ai venit acasa.Frumos foc Vlad.Mai,dar sta bine in scoica.Al meu sta cam adunat asa si nush cum sa fac,ca nu-mi place cum sta acolo.De ce oare?

Dark,mie 4 dr pediatrii mi-au recomandat sa-i dau ceai lui bb,inclusiv cea mai buna pediatra din Cta.Eu ii dau baby drink ca e pt colici in care ii dizolv si calciu.:)Asa stiam si eu ca nu se da,dar mi-a zis la 3 ore laptic si daca mai vrea in astea 3 ore ceai,nicidecum laptic.Nah ma gandesc or stii ei mai bine :)Plus ca citisem intr-o carte..imi scapa numele acum,ca bebelusilor hraniti cu formula e bine sa le dai un bibe de suc de portocale din luna a 2-a sau a 3-a..(mie mi se pare cam devreme,ca stiam ca sucul de fructe face parte din diversificare..pe care eu vreau s-o incepem la 5luni)

Porumbita,nervi avem toate cred.Eu de la oboseala acumulata devin uneori irascibila si-mi vars nervii pe sot,ca n-am pe cine..David vrea numai cu mine,nu pot face nimic si uneori urlu ca vreau un concediu,sa mai stea si el(adik sotu) cu el ca ma duc eu la munca:)))Insa iti zic sincer,ca sambata l-am lasat la soacra-mea si am venit acasa sa facem curatenie generala..off,ma durea sufletul ca nu era cu mine si-mi venea sa plang de dorul lui..Plus ca am zapacit-o pe soacra-mea cu telefoanele..c-o mana frecam si cu alta tineam tel s-o sun :))))

ariya,off prin cate mai treci si tu.Sper sa treaca toate.

Acum trebuie sa schimb un pampers,dar mai revin sa fac galerie si fetelor ce or sa nasca in curand.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput