Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(130)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Citat:
citat din mesajul lui BillyBilly

Citat:
citat din mesajul lui alinuk

Billy raspunde-i si confirma-i Doamnei Musat prezenta ta la curs pe e mail sau telefon

georgeta.musat@attct.ro
0744 102 663

PS: noi venim si cu puii... sa avem si 'material didactic'

Alinuk,

Mersic! Gata, am sunat, vorbit, aranjat. Poate vin si eu cu ghindoaca, nu stiu... mai vedem si in functie de vreme. a spus ca este pos sa se lungeasca la 2 ore cursul. In ce tinem bb-ii? In scoica, in port-bebe?

Catalina

mamica fericita de Ana-Maria ingeras de

http://www.flickr.com/photos/33604838@N02/

YUPIIIII! Vine si Billy!!!!!
In scoica o aduc eu. Ia-o cu tine Cata, daca e o poti alapta acolo...de ce sa stai stresata ca plange sau nu stiu ce mai face...

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

Neatza!

Nu va speriati, ca aici sunt!
2 in 1 of course, nici un semn cum ca ar vrea sa se schimbe ceva
oricum o sa va anunt!

Va pup pe toate!

Jasmi 39+ cu
way to go, BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

irinac lasa ca eu am pe ceilalti finuti tot in militari si poate daca ma mai tine asa si mai vin in zona ne vedem ... trec sa te incurajez la propriu .... multi

39+
AMR 4 zile pana o vom cunoaste pe ANTONIA IOANA

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crysyana spune:

cami din pacate si eu stau destul de departe de zona in care stau finii tai, mai precis in zona garii de nord. deci sunt mai aproape de maternitatea giulesti, asa ca daca nu nasc pana miercuri cand vii la control poate ne vedem atunci.
pe mine nu ma ustura burtica, dar mai am mancarimi din cand in cand si am constat cu stupoare ca am inceput sa fac vergeturi pe burta acum in ultimele saptamani, desi m-am dat cu o tona de crema ( si eu care ma mandream ca am o burtica ca pielea de bebelusi)
uite ca sa te incurajez bag niste agitate pentru tine

Haide Cami!!!

in rest eu zic sa stai linistita, ca bebeita o sa vina cand vrea ea (ii transmiti si ei starea ta de neliniste). oricum un drum pana acasa ar fi obositor pentru tine asa ca stai cumintica la finii tai.

crysyana 38+ Andrei Valentin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela2233 spune:

felicitari bebelusi bine ati venit acasa si mlta sanatate si fericire

vazut poze de bebi draguti rau, fetelor sa aveti numai bucurii

cami prezent, da in wd sta sotu la calc ca de e zi libera si noi ne trezim foartee devreme la 12

am iesit si noi un pic aseara, am fost la film la mall si am vazut underworld 3, ca de mult vroiam, dar s-a dovedit a nu fi ce ma asteptam eu, in fine

am fost sambata la control la dr. si avem colul lung tare dar orificiul extern deschis si daca domnisoara nu vrea sa vina de buna voie pana sambata duminica luam bagajelul si la spital cu noi, abia astept

sa vina licuricii

39+

AMR MAX 5 ZILE

http://bd.lilypie.com/9E3bp3.png

http://www.flickr.com/photos/28705464@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Salutare burticutze si mamici,

Noi intram mai rar ca am schimbat camerele, si bunica sta in camera cu calculatorul... si nu o prea deranjam...de dupa ce i-am luat camera...

Felicitari noilor mamici!!!Multa sanatate bebelusilor, sa fie mancaciosi si necolicosi!

Ma uit la fetele care asteapta cu nerabdare bb, si se lasa asteptat, ei stiu cand sa iasa... drept dovada bb meu..

Cami nasti la Bucuresti?
Alina ce fac printesele??

Mai citesc din urma si revin...

Poze ..

Stefan-Sufletelul meu grabit..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crysyana spune:

Aalina sa stii ca si eu m-am gandit ca poate am mancat ceva ce l-ar fi putut agita pe bebe ... eu zic ca am mancat in principiu ceea ce trebuia: carne de pui si cartofi nature fara prea multa sare ... desi vad ca acum iar au inceput sa mi se umfle picioarele...
a, dar stai ca s-ar putea sa ai dreptate ... pe la pranz am mancat o clatita cu ciocolata si o cupa de inghetata... sa sti ca s-ar putea asta sa fie motivul ... dar totusi pana pe seara a fost cumintel
hm ciudat!!! cine stie poate asta e motivul, desi am mai mancat si alta data ciocolata si nu a reactionat asa (si nu poti sa zici ca am facut abuz)
o sa fiu mai atenta pe viitor cu ce mananc!!!
merci oricum de sfat!

crysyana 38+ Andrei Valentin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Ce ingramadeala la nascut saptamana asta
Cami, jasmi, ela, alina
Stelutza cum esti??

Restul la rand va rog

Sper ca nu am uitat pe cineva care e pe ultima suta de metri.

37+ cu Fabian si Dorian
AMR 3- saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

Dya_dy

Cami

Ela

Jasmi 39+ cu
way to go, BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Buna fetelor,

Jasmi, Cami, fetele care asteapta sa nasca, suntem alaturi de voi si va sustinem! Mai e putin!

Irina, am trecut-o deja pe completare, nu mai astept pt ca astept degeaba. Ii dau mai intai tzitzi, o cantaresc inainte si dupa supt si apoi ii dau completare pana la cantitatea pe care trebuie sa o pape la o masa. Deja caca e mai legat, asteptam rezultate. Stiu ca exista pericolul sa lase sanul, insa trebuie sa o intremez putin.

Dna dr Culcer mi-a spus ca fiecare copil creste in ritmul lui, mai ales un copil nascut destul de mic. V-am zis, bebe a mea e nascuta la termen, dar avea intarziere de crestere, deci era mai micuta cu aproape 10-14 zile, lucru care se vede. Dansa a zis ca bebe e sanatoasa, insa e lenesa. M-a invatat cum sa o alaptez cand am prea mult lapte.

Cat despre muls, dna dr mi-a spus ca laptele muls e compromis in cea mai mare parte, asa ca sa o fortez pe bebe sa suga de la san. De asemenea, mi-a spus sa ii dau la cerere, ca bebe papa 3 mese mari pe Zi si 2 gustari. Problema la noi e ca bebe nu cere, mai putin azi cand chiar a cerut. Poate e un semn bun.

Anuc, parca tu ma intrebai daca e ok 360 g in 10 zile. Eu zic ca e f bine.

Va pup pe toate si sper ca nici una din noi sa nu aiba probleme iar bebe a mea sa recupereze.

Am mai facut poze, am si o poveste a nasterii iubitei, insa as vrea sa le postez odata cu niste vesti bune legate de greutatea si dezvoltarea puiutei.

Hai ca nu va mai indispun cu ale mele.

Pupici.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput