Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(130)
Raspunsuri - Pagina 16
roxanaz spune:
tot eu
Patricia bine ati tevenit acasa! Vlad e un scump! tu cum te simti?
Cristi, asa e, doua zile de week end te remonteaza. cu spatele nu ai ce face pe moment. incearca sa ai o pozitie cat mai buna... si o sa mai treaca. remedii medicamentoase acceptabile ptr alaptat nu prea sunt.
Albinut te rog linisteste-te. va trece icterul, incet incet. pune-o la san cat se poate de des, chiar daca adoarme repede. incearca sa o trezesti si intre timp mulge lapticul cat sa detensionezi sanii si sa faci stoc. si da, da-i lapte praf ca sa mai aiba de unde trage nutrienti. iar tu... te rog odihneste-te si incearca sa nu te blamezi. 
Spiculet uff ce rau imi pare de febra ta. ia antitermicele si o sa treaca pana maine cel tarziu. Clara cum e? mananca ceva? pupicei!
Iris tu cum mai esti? ati gasit canapea? ![]()
Aalina spune:
Mara sper sa reusesc si eu la al doilea sa fiu mai relaxata, asa zice toata lumea. dar la cat de panicata ma stiu....
Billy, Alina, Alinuk distractie faina. Suna tare bine intalneala voastra.
Cami pari mult mai optimista in dimineata asta. Bravo!!
Cristi am uitat sa iti zic ca arati intr-un mare fel in pozele de la botez. Moralul sus!
37+ cu
Fabian si
Dorian
AMR 3- saptamani
deliafairais spune:
miere, e amazing montajul pe care l-ai facut
cum se numeste melodia de pe fundal si cine o canta?
am o minune de bebel!
cami_antonia spune:
aalina da sunt ceva mai optimista .... ca inceput de saptamana ... si e zi .... nu-mi place noaptea ... mai ales din cauza faptului ca sunt singurica pe aici ....
39+

AMR 4 zile pana o vom cunoaste pe ANTONIA IOANA

Camelia
alina2700 spune:
Buna fetelor!
Eu am tot intrat si v-am citit!Sunt emotionata de fiecare data cand apare cate un licurici nou!Observ ca multe dintre voi au intrat deja in grijile de mamici ,ma bucur mult ca existati,mi-am umplut timpul citindu-va!
Eu ma am doar 2 zile,adica maine si poimaine,pe asta de azi nu o pun
, si joi dimineata am sa-mi tin in brate cea de-a doua comoara!de fapt de miercuri ma internez asa ca de aia nu spun ca mai sunt 3 zile! Abia astept am emotii mai ceva decat la primul...Cand o sa revenim de la spital o sa intru sa va povestesc...
Va pupik !

AMR 2 ZILE
http://s366.photobucket.com/albums/oo108/alina2700/
crysyana spune:
cami mersi pentru raspuns ... oricum aseara intrasem un pic in panica pentru ca nu stiam ce sa mai fac sa se potoleasca micutul. vreme de vreo 4-5 ore nu a avut stare si la un moment dat chiar ma durea, se agita in asa hal incat ziceai ca iese afara prin burta. bine ca s-a linistit si am putut dormi pana la urma. acum cat o vrea sa mai stea el acolo, important e sa fie bine cand o veni. tu cum te simti?
lasa ca o sa fie totul bine pentru toate care am mai ramas, o sa vezi. sa stii ca eu sunt pe baricade aici si daca nu ai cu cine vorbi poti sa apelezi oricand la mine... incearca sa te linistesti pentru ca ii transmiti starea lui bebe. cand mai mergi la control?
eu azi am implinit 39 saptamani!!!
Aalina, multumesc pentru incurajari. astazi trebuie sa il sun pe doctor sa stabilim o zi saptamana asta cand ne vom vedea. oricum ultima data cand am fost la control mi-a zis ca am colul lung si inchis si ca mai dureaza vreo 2 sapt pana vine (inca nu au trecut cele 2 sapt - abia vineri). sa vedem ce zice. o sa ii povestesc de circul care l-a facut aseara bebe sa vedem ce parere are...
multumesc inca odata tuturor pentru ca sunteti aici!!!
va pup!!!
crysyana
38+
Andrei Valentin
rein spune:
Buna mamici,
Va pun si eu poze cu noi:
http://www.flickr.com/photos/33881321@N03/
Felicitari tuturor celor care au nascut in ultimele 2 saptamani!
Noi suntem bine, bb papa lapte de la mamik lui, a facut deja obrajori, e deja atent la tot ce misca, avem nopti asa si asa, dar ne facem mai mari pe zi ce trece. Fratiorul Petrisor a inceput si el sa se obisnuiasca si il mangaie cu drag pe bb.
va pup!
Aalina spune:
Fetelor cand vad cat de putine am ramas cu burtica si cat de aproape sunteti voi ma ia cu lesin. In seara asta merg si eu la medic sa facem control pe masa si sa vedem cam cat mai avem. Eu pana saptamana viitoare joi sper sa stau cuminte.
Crysyana nu ai mancat sau baut ceva care sa il fi agitat pe bb? Al meu se misca dar nu exagerat, ba as putea spune ca mult mai putin decat frate'su in perioada asta.
Cami nu poti iesi la plimbare? Eu adoram sa ma plimb prin anumite zone din Bucuresti. Din pacate nu am mai fost de ani de zile. Poate asa trece si timpul mai repede. Tu nasti natural sau nu? Ca neuronul meu nu colaboreaza in dimineata asta.
Alina2700 nastere usoara 

Jasmi, ela????????
Rain scumpic foc bblul tau. Ma topesc sa vad poze cu cei mai mari care isi privesc fratiorii/surioarele.
37+ cu
Fabian si
Dorian
AMR 3- saptamani
cami_antonia spune:
crysyana eu ma simt asa si asa ... joi e termenul ... si miercuri merg la giulesti sa vedem ce zice marinescu ... dar ma astept oricand sa nasc .... caci sunt in sapt 40 ....
ma ustura f tare pielea burtii de vreo 2 zile ca se largeste f tare ... am dureri de CM ....
tu pe unde stai in bucureti??? eu sunt la niste fini care stau excat langa piata BIG BERCENI ... mercic ca esti langa mine ... e greu sa fii singur in preajma unui asemenea mare eveniment ....
aalina vreau sa nasc natural ... sper sa ma ajute Dumnezu sa pot....
irinac cum a fost noaptea trecuta???
jasmi ce mai aci????
ella pe unde esti????
39+

AMR 4 zile pana o vom cunoaste pe ANTONIA IOANA

Camelia
IRINA.C spune:
Cami trezit la 3 juma adormit la 5 , trezit la 6 si 10 adormit la si 40, trezit la 8 adormit la si 20 trezit definitiv la 9 si 10 si de atunci smotru , bebe a adormit la 11 juma intr un final...tot timpul asta a vrut tzitzi...
am mancat cu el la san dc iti poti imagina!
Acum am bagat repede spalat vase , spalat pe jos bucat+baie, urmeaza sufrageria+intins rufe+calcat+iesit cu carutul+apoi candva...de facut mancare...imi e somn.Asta e concluzia !
Mai ai nitel...eu stau in militari, la mama naibii!dc esti pe wend la Giulesti cine stie...

POZE ANDREI
mami cea mai fericita