Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(130)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisspy

Nasterea o sa aiba loc la CMU la noua maternitate, maine am stabilit o intalnire cu coordonatorul medical de acolo sa ne faca un tur si o prezentare a maternitatii. Va spun cand ma intorc.

Daca stie cineva ceva de CMU, please spuneti-mi si mie....

la toata lumea

Crisspy 38+ sapt Razvan Andrei

AMR 2 SAPTAMANI

http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu

Crisspy, e vorba de maternitatea din Baneasa? aia e la 2 min de blocul meu. E curat luna, am fost vineri dupa-amiaza acolo cu Eliza sa-i faca gauri pt cercei. Ce zic io curat1 e lux!!

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Bebelusi, felicitari! Bine ati venit acasa! Sa fiti sanatosi! Vezi ce baietel dulce ai facut? cred ca de la eclerele si prajiturile cu care ne-ai torturat toata sarcina...

Dark, stiu , tocmai d-aia nu vreau ceai la bebe, la Ioana am facut prostia sa ma iau dupa pediatra, ca cica sa nu se deshidrateze, ca nu prea sugea...

Bee, ce-a zis Culcer? ce se face in cazul in care bebe e puturos si nu-i trebuie papa?
Al meu a luat in 10 zile 370 gr si mie mi se pare ok, dar cand vad ca Mara raporteaza 1700gr in prima luna, mi se face un gol in stomac...nu cred ca ajungem pana acolo..

Anuc cu Ioana mica si BB Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

irinac si eu zic la fel ... multumeste lui Dumnezeu ca sunteti bine sanatosi .... ca El are grija de toate .... usor ... usor vei trece si peste aceste prime greutati si iti vei face un program de care sa te poti tine ... ai mare nadejde ... si gandeste-te si la tine ... caci si la mine va fi la fel ... nu am pe nimeni care sa ma ajute nici macar cu un fir de ata .... asa ca ... nu esti singura ... noi sa fim sanatoase si bebicii ...

bebelusi ce frumusei sunteti .... bravo ... felicitari ... ce repede te-ai refacut ... abia astept sa ne povestesti cum a fost ....

se pare ca eu si jasmi ramanem pana la termen ... la mine joia asta se termina cele 40 de saptamani ... astept sa mai merg miercuri iar la control .... offffffff ... e grea asteptarea ... mai ales cand vedem bebici atat de fumusei ....

alina 1976 multumesc de majorete

va pup si va urez noapte buna

39+
AMR 5 zile pana o vom cunoaste pe ANTONIA IOANA

Camelia

Mergi la inceput

LISA despre sterilet iti voi explica pe indelete maine parerea mea ... acum sunt cam varza ... pupi

39+

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Flo e un cerc vicios:

are icter, cel mai probabil de la laptele tau(inhibitori din laptele matern)---nu ca ar fi ceva rau , si al meu are icter..dhhh asta e--- si deci ca urmare a icterului somnolenta--> nu papa

Dc dai formula ii va trece icterul ce-i drept-->va papa-->va lasa sanul

Cred ca dc era copilul meu introduceam supliment.Dc imi ceri parerea.Asta e, nu avem ce face.Exista cazuri, dr mea a experimentat cu baiatul, in care nu a lasat sanul.Intai san la fiecare masa+apoi completare.Decizi cu pediatra ta.Succes mult si ........te inteleg ca plangi..dc io ma disper de la o amarata de varsatura...

Multumesc Cami, te iubesc

POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Lisa, draga mea in viziunea bisericii ortodoxe toate mijloacele de contraceptie sunt considerate pacat, pt ca prin diverse mijloace impiedica ba nidarea oului, ba fecundarea, ba dezvoltarea, etc.
Eu zic sa urmezi sfatul doctorului si cu asta basta. In mod sigur ti se va raspunde ca folosirea steriletului este un pacat pt ca omoara oul, impiedicand-ul sa se fixeze, ceea ce dupa parerea mea esteo aberatie.
Eu nu zic ca e rau sa auzi si o parere din credinta ortodoxa), dar pune in balanta ceea ce e mai bine pt sanatatea ta, ceea ce ti se potriveste ca mijloc contraceptiv mai bine, si ia o decizie bazata si pe ceea ce iti recomanda medicul.
In fine eu nu optez pt sterilet din cu totul si cu totul alte motive. O sa iau pilule, fiindca in cazul meu nu pot ramane insarcinata dupa o cezariana cu complicatii ca a mea cel putin un an.

Flo, dar dc ai lapte de ce nu te mulgi ca sa ii dai cu biberonul?

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Buna fetele,

Am vazut poze de licurici scumpi foc. Mamicilor Lisa si Cristi sa va traiasca.

IrinaC mersi pentru sfatul legat de anestezie. In ceea ce priveste "depresia" te rog frumos nu ceda, imi imaginez ca este din greu si mai greu, dar te rog fii tare.

Bebelusi bine ai venit acasa. E un scumpic Vladutz, iar eu simt o simpatie deosebita fata de el pt ca asa i-l cheama si pe fratele meu la care tin enorm.

IraLiza intra-devar arata foarte bine maternitatea de la CMU, parca dupa ce am vazut-o ieri mi-a mai venit si mie inima la loc.

Scot si eu agitatele pentru fetele care trebuie sa nasca.

Ma bag la culcare, maine ma asteapta o noua zi de munca.

Noapte buna

Crisspy 38+ sapt Razvan Andrei

AMR 2 SAPTAMANI

http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu

Mergi la inceput

IRINAC

39+

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crysyana spune:

dupa cum va spuneam bebe e foarte agitat acolo in burtica (de vreo 3 ore) ... nu stiu ce sa fac sa se mai calmeze
si acum partea nasoala este ca am inceput sa merg din 5 in 5 minute (sau chiar mai putin) la toaleta ... nu stiu ce sa zic ... oare s-a lasat bebe in jos?
ce poate sa fie? oare vrea sa iasa?
fetele care ati nascut ati experimentat asa ceva?
a si ma inteapa din cand in cand acolo jos...

crysyana 38+ Andrei Valentin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crysyana spune:

nu mai e nimeni sa-mi raspunda si mie?
oare am contractii? poate pare aberant dar nu am mai experimentat astfel de senzatii si nu stiu la ce ar trebui sa ma astept ...
daca mai este cineva poate imi raspunde si mie pls

crysyana 38+ Andrei Valentin

Mergi la inceput