Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(130)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Crysyana, eu nu stiu ce sa zic... eu am stiut ca " e pe venite" cand mi s-a rupt apa... contractii nu aveam. Eu in locul tau as da un telefon la spital/medic si eventual as avea grija sa fie geanta gata in caz ca " a venit momentul".

Just in case... pentru tine

Tine-ne la curent

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crysyana spune:

merci pentru raspuns DarkBendis, vad ca parca s-a mai linistit un pic (am mancat ceva, pentru ca simteam nevoia sa rontai deoarece aveam o stare de oarecare nervozitate)...nu stiu ce sa zic ... o sa incerc sa ma bag in pat si sa ma odihnesc....
geanta o am pregatita, asa ca daca se intampla sa mi se rupa apa la spital ajngem in 10 min max...
oricum o sa va tin la curent

crysyana 38+ Andrei Valentin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Ma tot uit la poze de bebei frumosi... asa-i, licuricii nostri sunt cei mai "mumosi" de pe DC

Irina, multumim pentru cuvintele frumoase ... si transmit complimentele si madamelor . Fii atenta cu depresia, mie mi-a zis health visitor-ul daca simt ca "imi vine sa-mi iau campii" si "imi vine zilnic sa plang" (cuvintele ei) sa o anunt, ca nu e de glumit cu post natal depression. Daca vrei sa plangi, plangi, nu-ti fie jena sa le zici la neamuri/musafiri unde sa se duca (uita-te la partea buna a lucrurilor, poti sa spui orice si sa dai vina pe hormoni ). Si sa stii ca totul o sa devina din ce in ce mai usor, odata ce va intrati intr-o rutina. Mie imi era groaza ca nu ma voi descurca dupa ce a plecat mama... sa stii ca ritmul casei s-a stabilizat ... si saptamana asta singura fiind cu bebe am reusit sa ma descurc si chiar sa ma si odihnesc mai bine decat in saptamanile anterioare cand aveam ajutor in casa. Hai curaj, ca va fi mai bine !

Bebelusi, bine ai venit acasa, refacere usoara Ce dulcic e bebe mic al tau!

Flowerbee, sper sa fie pana la urma bine si sa pape bebe frumos.

Anuc, Lachlan s-a nascut cu 3.600 kg, a iesit din spital la 4 zile cu 3.260kg, iar la exact 5 saptamani avea 4.450... deci intr-o luna a pus 1.200 kg. Si e bine, health visitor-ul a zis ca e perfect. Deci atata timp cat "pune" in greutate rezonabil, bebe e ok... fiecare are ritmul lui

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Buna,

Felicitari noilor mamici! Sa va traiasca bebelusii si sa va aduca numai bucurii.
REfacere rapida!

Eu de vreo 4 zile ma chinui cu lapticul ca mi se infunda canalele, intai sanul drept, acu si sanul stang. Pe langa ca ma dor de plang, si sunt rosii, mai am si febra 38.6-39.4 pe care o scad cnd cu paracetamol cand cu aspirina. Cate 1g din fiecare. Farmacista mi-a zis sa nu iau aspirina ptr ca alaptez, ginecologul si pediatrul sunt de alta parere.
Problema e ca mi s-au reintors scurgerile (cred ca aspirina e de vina), mai mult am mci chegulete pe care le elimin.

Sa ma vedeti ce danseaza patul cu mine de la frisoane.

Cris - sa nu te sperii: u aveam intepaturi jos vreo saptamana. Credeam ca am facut anexita. In seara X, in somn fiind, am simtit un cutit in uretra, apoi 2 contractii la 7 minute, apoi apa rupta, dupa care contractii la 1 minut.
Iar cu o zi inainte sa nasc, la control aveam colul inchis, luuuung....

Merg la nani,
Pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Citat:
citat din mesajul lui Naty

Citat:
citat din mesajul lui Aalina

Fetelor cu bb 2 io am piticii mei...cum ati simtit sentimentele fata de prima nastere???

37+ cu Fabian si Dorian
AMR 3- saptamani

aalina si eu am avut aceeasi pitici si inca ii mai am. Nu e la fel. Eu nu am simtit la nastere la fel ca la Ioana. Nu a fost acel sentiment icredibil ca sunt mama, ca puiul ala e al meu, nici dragostea aceea netarmuita si inimaginabila pana atunci. Toata sarcina m-am temut ca asa se va intampla si ... de ce ti-e frica nu scapi. Poate si unde stiam cum e sa fi mama, nu a fost socul noutatii sau poate ca sentimentul ala il ai doar o data in viata, nu stiu. Chiar sunt si eu curioasa ce zic celelalte mamici de bebe 2. Sau bebe 3.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

La mine a fst tocmai invers. La prima sarcina, nascand prin cezariana, nu am constientizat f bine momentul nasterii. Am vazut copilul direct pe masa unde i se dadeau primele ingrijiri.... a fst ca un cadou.
Ma intrebam apoi daca sigur nu am visat. Imi pipaiam burta sa fiu sigura ca nu mai misca nimic acolo.

De data asta, nascand natural sentiementul a fst cu totul altul. Am vazuto cum iese din mine. Am simtit, desi nu imi aduc aminte de dureri. Imi amintesc doar ca am plans de bucurie cnd am vazut-o!

Cred ca depind de felul in care se naste. Cezariana o fi ea mai usoara pe moment insa e operatie... Nu simti nasterea in sine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

neatza

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wJzzMkE/weight.png

Mergi la inceput

neata fetelor,
se pare ca a fost o alarma falsa intradevar, am reusit sa dorm binisor azinoapte pana la urma. bebe s-a linistit si a fost cumintel.
sa vedem cum o sa ma simt astazi ca vad ca mi-a dat cateva suturi de trezire, este tot agitat. totusi eu cred ca nu prea mai are rabadre.
multumesc spic pentru sfaturi.
nu stiu ce sa-ti spun in legatura cu problema ta in legatura cu sanii (s-ar putea sa ai canalele infundate) - tot aici pe forum spuneau fetele de ceva dusuri cu apa calda direct pe sani si sa incerci sa te mulgi ...sorry dar alte detalii nu stiu sa iti dau.
merci DarkBendis pentru incurajare!! (chiar mi-a prins bine, ca eram oarecum speriata)
o sa va tin la curent
pupici si o zi buna tuturor!!!

Mergi la inceput

completez: multumesc pentru sfaturi spic de grau
si restu e la fel
......
nu stiu ce sa-ti spun.....
sorry sunt cam adormita acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Buna dimineata fetelor.

Bebelusi bun venit acasa. Vlad e superb.
Crysyana bine ca a trecut noaptea asta agitata si esti ok. Cand mai mergi la medic?
Spic de grau multumesc de raspuns. Oare la tine e furia laptelui? Dusurile calde nu te ajuta? Sau pusul la san a bebelusei.
Dark
Mara ce bine ati luat in greutate.
Crisspy spor la lucru. Sa ai o zi buna.
Miere scumpic foc Aidan.
Cami hai ca mai e un piculet.
Bee sper sa depasiti cu bine perioada asta. Nici la biberon nu bea Alexia? E pacat daca zici ca ai lapte mult. Poate tocmai de aceea nu poate suge bine ca vine mult laptic. Copii au un ritm diferit de crestere.
Irinac si celelalte fete care aveti la cine apela va spun sa nu asteptati ajutorul celor din jur ci sa il cereti. Nu va asteptati sa va ghiceasca gandurile si nevoile pentru ca nu o vor face iar voi doar adunati frustrari. Pur si simplu daca aveti rude in jur le rugati frumos sa va faca cumparaturile, sau sa va ajute cu o mancare sau orice altceva va va da ragazul sa va odihniti si sa va reveniti cat de cat.
Altfel de la oboseala si stres... apar certurile si totul se amplifica. Faceti o lista de activitati prioritare si impartiti-le la cei ce va pot ajuta iar voi ingrijiti-va doar de bb si dormiti odata cu el, iesiti la aer ca va va face bine etc.

Cristi cum a fost la botez?
Eu zic ca Daiopri a nascut deja ca nu a mai intrat de mult.
Jasmi tu cum esti???

Eu am avut o noapte aiurea, am adormit tarziu si putin, mijlocul ma doare ... Si is si nervoasa ca am senzatia ca de la job mi-au gresit indemnizatia. Offffffff asa m-am saturat sa ma agit pentru propriul drept...
Ingrid 70 tie indemnizatia ti-o calculasera corect si problema erau doar alea 15 %??

Sa aveti o zi buna!

37+ cu Fabian si Dorian
AMR 3- saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina1976
Alinuk, suna bine cursul. Eu iti garantez ca acolo la D-na Musat nu este lume multa, nu este nimeni bolnav, este totul OK. So, MERGEM? I luam si pe Billy?

Daaa, luati-ma si pe mine, pls, pls, pls...ma tavalesc pe jos daca nu ma luati Cum facem sa ne inscriem, sunam fiecare la D-rita Musat? Am aranjat cu tati sa o plimbe pe ghindoaca cat stau eu la curs, daca o fi vremea asa frumoasa, ar fi si pacat...
Citat:

Fetelor, am testat INFACOL. Azi e a doua zi. Pana acum pot sa va spun asa: aseara a papat mai usor laptic, adica in mod continuu nu urland din 3 in 3 min ca inainte. Dupa papa a tras niste parturi groaznic de puturoase ...si apoi a mai tipat dar numai vreo ora, fata de 3 cat facea inainte. Azi pana acum a fost agitata...dar cred ca de foame ca are varful de crestere de la 6 sapt. Sa vedem la masa de seara cum se prezinta.

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Bravos, sper sa va si tina efectul...la noi toate minunile au avut termen scurt.

Mergi la inceput