Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(130)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Cristi, FFF frumoase pozele iar Carol este un SCUMP! ce hainute frumoase!! . Iar din tort a mancat sa stii...tot ce papi tu papa si el .
Ai reusit sa deschizi fermoarul la rochie?

Nu mai naste nimeni???
Cam subtire la nasteri in ultimile zile...ma obisnuisem cu cel putin una pe zi.

Fetelor, ce faceti? Mai vreti galerie?

JASMI, CAMI, DAIOPRI, ELA

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

am pus poze pe maiulul comun

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Vazut poze de cristi, aryia si lisa. De fapt de copii de cele scrise M-au topit.

Daiopri nu a facut ieri prezenta. Daca nici azi nu intra incep sa cred ca a nascut.

37+ cu Fabian si Dorian
AMR 3- saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Buna fetele! Si noi in zona rapid sper sa reusesesc sa scriu:

Szmonicmai intra si pe la noi ne e dor!
Cristi tu esti f frumoasa mai! si bebCarol de asemenea..sa nu zic ca esti mult mai slaba ca nasha si abia ai nascut!FELICITARI pt botez!
Camimai ai putin si vin alte dureri..de cap.Acum pe bune eu nu am avut cefalee toata sarcina, eu fiind o migrenoasa si dependenta de Aulin.Acum au revenit durerile de cap..asa ca savureaza momentele, dormi dormi dormi...mai ai atat de putinabia astept sa te vad nascuta si pe tine
Crisspyfiecare reactioneaza diferit.Eu am facut generala, m am simtit destul de ok, eu m-am simtit bulversata de la calmante si antidureroase, nu suport sa fiu ametita si aeriana asa, dar in rest a fost ok.Numai ca am impresia pe alocuri ca a nascut dr meu , nu eu, motiv pt care il si ador pe vecie.Se zice ca poti sa versi de la generala, nu a fost cazul.
Fil lilymai fata cat ati luat ...bravo...noi am luat greutatea aasta intr-o saptamana...greu greu
Darkti-am vazut TOATE pozele...m-ai distrus.Sunt f frumoase, tu ai un simt al umorului grozav, pisicile normal ca m-au facut sa lacrimez...f frumoase si un bebe superb!

Noi raportam o zi ciudata...aseara mancat doar 50 ml, dimin 40 ml pe care i-a regurgitat apoi varsat...oribil m-am speriat nitel , nu stiu dc ii ramasese ceva in stomacel..apoi la 11 iar doar 50 dar dupa 20 min a mai halit inca 30 ml.Fost la biserica, citit parintele, fost in Cismigiu 10 min(biserica e langa Cismigiu), apoi venit acasa halit 120 ml si stat apoi cu tzatza in gura cateva ore ..de la 2 juma la 5 juma..de atunci nani...off acum cand il mai trezesc ..oricum si eu sunt franta..in perioada asta mi-au venit si musafirii, au plecat...

Vreau o pauza!!!!!!!!!!!!!!!!Si vreau bebe sa creasca mare, sanatos si repede!!!si cred ca fac depresie..pe bune!de ajutat ciuciu altcineva...mama doar ma streseaza sa sun rudele sa le multumesc pt urari si cadouri!Deja sunt satula...imi e dor de viata dinainte , imi e frica de ce urmeaza..Radu e deja obosit , se vede, e sictirit ia-te masa, pune-te masa...in afara de vorbe vorbe ai mei nu se aduna..pe de o parte tata din depresie ca il da afara da inj euforie ca e bine sanatos Andrei , iar mama nu mai inceteaza sa vb cu toate rudele, babele , sa se intalneasca cu ele si sa se laude , sa ceara poze pe cd, dvd, printate oricum...Da de gatit eu gatesc , de calcat eu calc, de spalat, schimbat bebe eu .Radu abia asteapta sa o stearga la serv si IL CRED.Si eu as vrea.Maine o luam de coada singuri.(adik eu si bebe)M-am rugat de Radu sa ii monteze carutul si sa lase in portbagaj(nu am lift)si de 3 ore sta la laptop pt serviciu si nu face nimic in plus.Eu pricep ca s-a saturat dar si eu....stiu ca e un moment, stiu ca e lipsa de odihna...offf Gata nu ma ami plang , dar asa am un chef sa trag un plans sa o pot lua de la capat!ce iti e si cu perioada asta...de la fericire maxima la tristete adanca si inapoi, ca o sinusoida fara sfarsit.

POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Am venit acasa!!!Ne-au intampinat acasa parintii nasii si mosicii. Au fost draguti, l-au vazut pe bebe si au plecat imediat, au inteles ca nu e bine sa se stea in camera lui. Noi suntem bine, mie a inceput sa imi vina lapticul mai bine, mi s-au desfundat canalele in sfarsit. Zilele astea nu o sa pot intra sa va citesc pentru ca sunt ocupata cu mulsul pana imi trece furia laptelui. Ma mulg aproape tot timpul, nu il prea pot pune la san deocamdata pentru ca am deja rani si vreau sa imi treaca un pic. daca mi-ati vedea sanii ati zice ca sunt Pamela Anderson, am o tona de lapte....stiti vorba aia "ai grija ce iti doresti."
Bebe este SUPERB!!!o sa va pove alta data cum a fost cu nasterea cand o sa am un pic mai mult timp.

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

Astea sunt pentru fetele care trebuie sa nasca.

Va multumesc fetelor care m-ati sunat si tuturor care ati fost alaturi de mine, a contat foarte mult.

Irina, am intrebat si era perfuzie cu fier se chema ....fer ceva de genul, imi cer mii de scuze dar am uitat

39+ Vlad Mihai

AMR 1, 2 zile pana imi vad ingerasul

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

salut!

azi andrei a implinit o luna; a luat 1700g in greutate si am ajuns la 5100g!

sanatate multa si nopti usoare pentru mamici si nastere usoara pentru viitoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Bebelusi, Vlad Mihai este superbbbbb!
Sa-ti traiasca si sa fie sanatos! Bine ai venit acasa si recuperare usoara!

Irinuca, lasa depresia! Bucura-te ca sunteti sanatosi, o sa se aseze lucrurile cat de curand!

Chiar, o fi nascut Daiopri?

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crysyana spune:

viorella multumesc mult de sfaturi
sincer imi doresc din toata inima sa reusesc sa nasc natural, insa asta nu depinde de mine ... daca trebuie cezariana asta este ... cel mai important pentru mine este sa fie bebe bine. o sa incerc cu epidurala cum ai facut si tu.
acum bebe este foarte agitat ... nu stiu de ce, insa mi se misca burta de la stanga la dreapta intr-un hal... ca in alien ...
chestia e ca la un moment dat te doare destul de tare si eu nu stiu ce sa ii fac sa se linisteasca.
cred ca se rasuceste cu totul ...e asa ciudat ... ma loveste foarte tare , zici ca nu mai are rabdare si vrea sa iasa afara prin burtica
pupici tuturor

crysyana 38+ Andrei Valentin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crysyana spune:

bebelusi bine ai venit acasa!!!
am vazut pozele cu bebe si este un scumpic!!!
sa dea DD sa fie sanatos, papacios si necolicios. sa va implineasca viata!!!!
iar tie iti doresc refacere rapida!!

crysyana 38+ Andrei Valentin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Buna fetelor,

Nu am mai intrat pt ca avem probleme cu bebe, de fapt cu alimentatia. Nu papa aproape deloc. Aseara am ajuns de urgenta la dr Culcer care m-a mai linistit insa tot imi vine sa ma urc pe pereti. Este deosebita, m-a primit la dansa acasa, m-a invatat cum sa alaptez pt ca am prea mult lapte si a fost de acord sa ne ia in grija. Azi dr care vine acasa m-a speriat insa de-a dreptul iar eu nu mai sunt om. Nu stiu ce sa mai fac.

Bebe se pare ca are din nou icter, o forma usoara, insa aceasta este cauza somnolentei. Lapte am pentru un trib, dar bebe nu are putere si chef sa suga. Dr Culcer mi-a zis ca o pun la san la cerere, dar ea nu cere...iar cand o pun, adoarme si indiferent ce fac, nu se trezeste.

Bilantul de crestere e vai de el, in 18 zile, 290 g, PC a crescut cu 1 cm si inaltimea tot cu 1 cm. Credeti-ma ca sunt disperata, de aceea nici nu mai intru pe forum pt ca sa nu va stresez si pe voi cu problemele mele. Plang in continuu si in ritmul asta cred ca ajung la psiholog. Noroc ca am mama langa mine si ca sotul e f intelegator si ma sprijina in tot.

Daca nu creste zilele astea, o trec pe formula, desi visul meu era sa o alaptez, sa ii dau cel mai bun start in viata.

Bebelusi, bine ai revenit acasa! Sa fiti sanatosi si mancaciosi!

Cristi, sa va traiasca noul crestin! Sa se bucure de protectia Domnului!

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput