Mamici de zmeurici iulie-august 2009 (20)
Raspunsuri - Pagina 5
elenada spune:
Moni au inceput sa se mai potoleasca greturile mele. Ieri am vomat si azi mi-a fost mai greata dar acum spre seara sunt bine si imi este foame.
Sotul s-a bucurat ca ia vazut pe bebei dar a fos dezamagit de ecografie si de dr. La fel ca si mine se astepta sa fie ca la 12 saptamani.
Dr meu a stat si ne-a explicat fiecare masuratoare care a facut-o. A vorbit cu noi tot timpul. Eu avea un televizor in fata mea unde vedeam si eu bebeii. acum liniste si pace. Marti mai fac o eco la spital cu dr meu. Poate ne mai zice el ce si cum.
Pupici de la noi trei pt voi 3.
Alinutza sotul a zis ca sarbatorim dupa ecografia morfologica de trim II. Ca el nu are prea mare incredere ca bebeii au sexul pe care il zic doctorii ca sunt micuti si stie atatea cazuri cand s-au schimbat. Deci mai asteptam. Sarbatorim totusi ca sunt sanatosi asa ca voi bea si eu o gurita mica de vin.
Pup toate burticile
elena
+14 

Burtica mea
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
CRIXIA spune:
Salutare Inspiratii!
Azi a fost o zi plina, de abia am reusit acum sa va citesc! Atentie, purtati centurile de siguranta...la asa vitezaaaa!
(la scris ma refer).
A venit we, in care am prg casnic, ceva vizite...
Va doresc un we placut tuturor! Sa speram ca va fi la fel de cald ca si azi!
Crixia mami de
Alexia-Maria ( 22.iul.2003) &
+10 sapt
dariaioanaxx spune:
Muffi -ma bucur ca leutul e bine si m ai omorat cu pepenii !!!!!!trmite ne si noua on line
maine merg si eu sa fac alta analiza, de fapt sa o repet toxoplasma, la care n am imunitate; o fac fiinca asa mi a cerut o dr. Ion, cica trebuie la 12 sapt. sa fie facuta;oricum pana luni cand trebuie sa merg la control nu iese rezultatul;
Elenada- felicitari pt. baietel si poate va fi si o fetita!!

tuturor
Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !
Moniland spune:
Elena, e bine ca iti revii cu manacrea, si misto de tot ca mai bagi un eco si saptamana viitoare. Si eu de abia astept sa-mi vad puiutii ca mi s-a facut un dor nebun de ei.
Alina, eu am azi 15 sapt si 2 zile de sarcina si nu am simtit nicio miscare. Oricum mai repede de 18 sapt nici nu ma astept sa simt. Dar tu ai sanse sa-l simti mai repede, fiind a doua sarcina.
Referitor la mancare chiar nu am cu ce sa te inspir ca meniul meu de azi a fost: 1 portocala, 1 felie de paine cu vinete, 1 banana, 1 strugure si 1 rodie.
15+

Alina spune:
Muffinuta si Elenada ma bucur mult ca a fost bine la eco,nici nu se putea altfel 
.
Alinutza ,da,noi suntem la odiseea de bucatareala.
Si mie imi place usturoiu'dar lui bebe nu.Vai,asa a fost si la fiica-mea,gravida nu l-am suportat si nici ei nu-i place decit in mincaruri,adica nu in stare concentrata gen mujdei.
Rar de tot cind faceam peste prajit,imi pregateam si un mujdei mic si sotul ma intreba "iar ti-ai facut concentrat de usturoi
".
Fetelor,tot vorbiti de caldura,mai aruncati si pe-aici un val ca azi a fost un cenusiu de-mi venea sa
.Si frig!
mQQm ,s-a mai incalzit la voi?
Serviciu usor ca tu inca mai esti pe baricade,esti in urma cu 6 ore.
Alina,mami de printesa si baby 
adrianafedorca spune:
nici noua nu ne place usturoiul , acum, cu toate ca eu sunt mare fan, culmea la Cezar am mancat cat 10...si el mananca usturoi pe paine , ar manca si asa gol daca l-as lasa, dar acum numai daca-l vad mi se face rau...cred ca domnisoara mea o sa fie tare fitzoasa ![]()
sunt curioasa la anu' pe vremea asta ce retete de slabire o sa scriem...![]()
_
Adriana mamica de Cezarica
(23 aprilie2005) si minunea din burtica
18+
it's a girl !!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
PatriciaArdeleanu spune:
Muffi si Elena, felicitari pentru rezultatele bune!!
Pentru infectia urinara este foarte bun Urinal, care este din plante si indicat in sarcina -este pe baza de afine parca.
eu am avut o singura data in viata mea, inainte de sarcina, cu dureri la pipi si discomfort groznic, m-au lasat starile astea dupa prima pastila.
Alina, mama, ce de bunatati.
eu maine voi fi mare gospodina intrucit imi serbez puiutza, asa ca poate te inspir din meniurile mele:
-salata avocado cu creveti
-salata boeuf
-salata verde+ceapa verde+porumb+boabe fasole rosii+avocado
-brinza camembert+mar (imi place mult, dar nu o sa fac excese
-somon file+paine unt+capere
-pulpe de pui la gratar+cartofi copti+muraturi
-ciuperci (ori umplute ori vad eu, nu m-am decis, la cuptor).
-bag si eu o tocana de ardei copti cu rosii a la Muffi, nu stiu daca tu faci la fel, dar eu am ardei capia copt la congelator si pun cu ulei masline, sare, rosii+suc rosii si le dau la foc pina se fac cum zici tu. merg minunat ca garnitura la pui, mai ales cu putin usturoi (si mamaliga
, dupa caz).
Patricia
s13 si Rebecca
05.02.2005
alinutza78 spune:
adriana am stat si m-am codit, si in final m-am hotarat sa fac checul...numa' ca gospodina de mine, daca nu a mai gatit niciodata nu si-a pus problema si de tavi ptr chec...dar cu prima ocazie in Carrefour...
asa...si am ajuns iar la clatite...la mine a fost saptamana clatitelor...numai ca in seara asta am diversificat si am pus dulceata de cirese amare...mama, mama...ce dezmat papilar a fost..
...barbata'miu linge farfuria unde au fost clatitele...![]()
ce meniuri...eu ma delectez cam o data pe saptamana cu mancare chinezeasca...de obicei pui cu ceapa si ardei gras pe placa incinsa si orez sau spaghete din soia. Si e curios...daca inainte ma balonam, acum ma simt demetial de bine...cred ca bebelul meu va fi un gurmand...si chinezoi
...
alte meniuri: omleta cu sunculita...am descoperit la Gima muschi file si pastrama de la Aurora...e nemaipomenit de buna
..are gust de muschi autentic...da' stiu ca nu prea e indicat, asa ca mai scap la omleta saptamanala...
aaa...si ma mai pricep la cartofi frantuzesti la cuptor...alta minunatie...cam de la inceput am avut pofta de cartofi, dar nu prajiti..ci copti la cuptor cu smantana si muraturi...
ciupercutze cu mozarela la gratar...pui la tava...
iar ma apuca poftele...dupa cum vedeti, doar lucruri simple...da' pana ce nasc invat eu si lucruri mai complicate...si parca vad ca dupa aia trec iar la lucruri light ca sa slabesc si uit de toate abilitatile mele culinare..
ok...acum am o burta imensa de la clatite...ma duc sa ma plimb in jurul blocului...si apoi la somnic
o seara buna tuturor gravidutzelor si pupici la zmeurici
Alinutza
13+
adrianafedorca spune:
alinutza daca tot iesi la cumparturi sa iei neaparat si hartie de copt ca sa-ti usurezi munca si sa nu speli la tavi pana lesini ![]()
mama ce meniu diversificat ai...eu sa nu vaz carne , mezeluri ca mor
chinezesc si eu sunt fan, bebelusa nu, la cezar mergeam in fiecare zi, altceva nu puteam manca
_
Adriana mamica de Cezarica
(23 aprilie2005) si minunea din burtica
18+
it's a girl !!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
Alina spune:
Moni ,multumesc mult
,m-am mai linistit.
Apropo de vinete,ai pus si maioneza in ele?Am si eu la congelator,as face dar mie imi plac cu maio care nu-mi iese decit cu ou crud si nu putem minca oo crude
.Am incercat sa fac maioneza din galbenus fiert si cartof fiert,nu-mi placea consistenta cremoasa,a trebuit sa tot pun lamiie,am obtinut consistenta de maioneza dar era deja prea acra.
Eu am incredere in maioneza de la borcan in sensul ca o lingura e ok in cazul asta,e cred cu praf de oua,sterilizata dar doctora mea mi-a zis ca mai bine sa evit...
Patricia ,La multi ani! fetitei tale,sa creasca mare si sanatoasa.Petrecere frumoasa miine!
Mama mia,ce de bunatati!O sa cam petreci ceva timp in bucatarie.
Te rog spune-mi,cum faci cu somonul,numai afumat?
A,tocana lui Muffinuta,ramine sa mai gasesc niste ardei ca lumea.
Pacat ca nu s-a inventat un mijolc rapid de transportat portii de mincare dintr-un loc in altul al globului
.
Alina,mami de printesa si baby