Mamici de zmeurici iulie-august 2009 (20)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Bebeii mei sunt ok sanatosi si in limite normale.
Ecografia nu a fost la fel ca cea facuta de dr meu. Nu am vazut bebeii decat la final cand i-am vazut cateva secunde. Dr statea atent si concentrat la monitor si nu a vb deloc. La final ne-a zis ca sunt sanatosi si ca doar la un bebe a vazut sexul si ca este baietel. Daca nu s-au sucit bebeii intre ei atunci cconfirma ce ne-a zis si dr meu.
in stanga era baietel si in dreapta fetita. Acum doar bebe din stanga a fost dispus sa ne arate ce e.
Bine ca sunt sanatosi asta conteaza.

Muffi
ma bucur enorm ca leutul e ok. Va pupam pe amandoi
Pupici

elena +14
Burtica mea

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Din nou baba omida la apel...parca s-a mai racorit si va pot citi mai in voie..

Adrianafedorca,merci mult...si pt raspuns..eu nu ma dau acum deloc in vant dupa broccoli..nu pot suporta legumele dar mor dupa fructe..mai ales smochine proaspete si lube..iar am facut provizii pt la noapte!!frigiderul e ticsit..azi am facut ardei cu soso de rosii la cuptor,sunt grozvai dc lasati sa sa arda nitel,sosul de rosii ii indulceste..absolut deliciosi.englezoiul moare dupa ei!!i-a placut si varza..ieri zicea inainte de a gusta"gipsy food" apoi a lins castronasul!!

Moni..merci esti o super draguta..azi noapte am visat alta,eu si mama spalam la popou un baietel..era plin de "cacao" dragutel foc..asa ca iar mi-s in dilema cu caruciorul??la dublu test mi-au zis ca imi fac numai eco,nimic de analiza de sange..fac masuratoarea si imi dau rezultatul pe loc...sunt cam nedumerita la voi e diferit..au astia alt stil..azi au fost peste 0 grade,dar le0am simtit din plin,era fiert aerul..noroc cu oceanul peste drum aveam briza acasa,altfel muream...de trei ori,Moni..si multumesc,de la bun inceput de cand am inceput injectiile ai fost alaturi de mine..si Elena la fel..Daria...multumesc... si alte fete,dar cu voi sunt si la zmeurici..

Pogos..multumim frumos

MQQM..merci beaucoup...mai stiu una cu "poseta " cu mancare..cand plecam ma intreaba la jumatatea drumului:"do you have something in your bag?"parca-i gravid!!..da, a mai trecut un hop..baby steps la mine,parca nu se mai scurge vremea sa ma bucur si eu ca lumea!!sau pardon intre noi fara dulcegarii
Monica 2008..imi pare rau,eu nu prae am experienta in chestii din astea..dar sunt fete care au rezolvat problema...mulat sanatate!

fetelor,un weekend plin de pofte va doresc-vad ca unele-s focoase rau in ...nu in bucatariestiti voi.. deci nu va veti plictisi..tuturor va urez :
have fun.. relax,fun again,nice weather ..
with love from Cape Town!

Muffinuta

Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Elena..acum am citit..un baietel si o fetita asa cum ti-ai dorit!Doamne ce frumos!!felicitari..pupici si o imbratisare calda,calda..

Muffinuta

Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

elena felicitari pentru pereche, ma bucur ca-s bine bebelusii

muffinuta ma omori cu lubenita...chiar am fost azi la supermarchet si nu am vazut...mai caut maine...sunt sigura ca la noi nu are nici un gust dar macar asa sa-mi fac pofta...vara cand apa si la noi pepenii vreo saptamana numai pepene mananc doamnee ce dor imi e....

_
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 18+
it's a girl !!!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Super Elena, ce mult ma bucur ca sunteti bine. Trimit 3 pupicuri inspre voi. Am vazut pozele la 12 sapt cu bebelina si bebelinul, si asteptam acum altele la 15 ca sunt mai mari. Dar cred ca nici vorba de poze. Pe cand urmatoarea eco?
Ce a zis sotul tau cand i-a vazut? Topit, nu?
Tu cum te mai simti? Ai inceput sa mananci cat de cat?

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

muffinuta chiar ma ingrijorasem cand am vazut ca nu ai intrat toata ziua...felicitari ptr rezultatul la echo...vorba lu' mqqm "one step closer"....si ma bucur ca si chistul s-a resorbit...e bine cand ai vesti bune.... Mie la dublu test mi-a facut echo abdominal...acum daca stau si ma gandesc, eu in sarcina nu am avut "onoarea" unei transvaginale. Si tin pumnii si ptr DT...ai sa vezi ca o sa iasa bine...si oricum o sa-ti zica toata lumea ca nu are valoare de diagnostic...dar ne facem noi griji din orice.

monica imi pare rau ptr infectia urinara, dar e f des intalnita in sarcina. Asta mi-a zis doctorul de familie. Pana la medicamente, baga la greu lichide, in special ceaiuri...si multa sanatate

mqqm baga si la mandea reteta aia cu usturoi si miere. Eu sunt innebunita dupa usturoi...si vad ca si bebelul nu comenteaza

adriana eu nu am fost niciodata prietena cu legumele, decat daca erau sub forma de salata. Da' acum parca imi face si mie cu ochiul reteta ta...ia zi ce-i si cu sparanghelul....aaaa...si plssss nu ma uita si cu retea cu chec cu nuca multa. Cred ca se transforma forumul asta in cursuri de bucatarie...ar trebui sa ne schimbam numele "odiseea de bucatarese"

elenada felicitari ptr echo...acum am vazut mesajul tau. Aveti ce sarbatori in seara asta

Alinutza 13+

Mergi la inceput

alinutza reteta de chec e super simpla, o am tot de e culinar, caut linkul imediat
cu sparanghelul ce sa fie ...imi place de mor numai ca la noi e asa de scump...eu il fac tot la aburi si dupa il trag in putin unt e delicios

_
it's a girl !!!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine

Mergi la inceput

www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/14687/Chec-simplu-economic-//" target="_blank">chec simplu

la reteta asta eu pun si multa nuca ca-i mai bun, pun jumatate in compozitia alba , si jumatate dupa ce torn compozitia cu caco in tava , o pun deasupra si pe asta o las mai mare
nu e cine stie ce dar noua ne place tare mult, Cezarica il papa cu placere , se face foarte usor si repede
aaa un mic pont ca sa creasca si sa nu se lase dupa ce-l scoti din cuptor faina nu o mai amesteci cu mixerul ci cu telul in forma de para , eu asa fac la toate prajiturile
pofta buna

_
it's a girl !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

adriana saru'mana

Alinutza 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Ziua buna,dragi mamici de zmeurici!

Toata lumea bine,sanatoasa?

mQQm ,da,eu sunt si in asteptarea lui Valentin pt ca mergem la un restaurant grecesc care-mi place mult si daca tot ma gindesc la mincare si imi tocesc creeri si asa tocitisi ramoliti cu interpretat statistica.Greeeeu mai merge .

Si eu ca tine,am mincat sunca numa'in sandwich-uri calde de la sandwich-maker,si numai de maxim 2 ori,nu prea mincam mezeluri.
Comand bio,ii mai diversific pachetelul de scoala fiica-mii dar ei ii plac,mie nu .

Fetele,vad ca vorbiti de avocado,azi mi-am luat si eu ,la fel il fac dar ultimile dati nu mi-am mai pus usturoi pt ca imi facea rau.
Ma enerveaza ca dureaza vreo 2-3 zile pina se moaie .

Stie cineva cum se face salata din radicchio?Am primit-o si nu stiu cum sa o fac,foaia e putin amara,nu am idee cu ce sa o combin.

Astazi a avut fiica-mea o invitata,o colega de scoala.S-au jucat frumos,s-au uitat scurt la un film si au mincat clatite .Le-am facut clatite cu nutela iar eu am mincat cu gem de caise,o parte sunt in cuptor umplute cu brinza de vaci si stafide.Am facut si cornulete cu rahat de la turci si ar cam trebui sa ma opresc daca nu vreau sa ma fac cit casoiu'.

Fetele,mai e cineva care inca nu l-a simtit pe bebe?
Eu am 13 s si 3 zile si inca nici un fluturas,nimic.La prima sarcina mai tirziu,la 4 luni fix...

Astazi mi-au venit analizele de la clinica,rezultatul de la betaHcg,PAPP au iesit bine,s-a micsorat riscul de trisomie,undeva pe la 1/7000.

Sunt in pana de idei de papa de weekend,poate veniti voi cu idei de meniuri ,facem ce facem,tot la mincare ajungem.

Seara faina tuturor!

Ma mai uit acu la pozeeee....revin io!

Alina,mami de printesa si baby

Mergi la inceput