Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (66)
Raspunsuri - Pagina 9
m_monique spune:
am citit si eu pe satite.
Maria K cum mai esti? din postarea ta cerd ca vei naste curand.
legat de dopoul gelatinos: eu la andrei am inceput sa-l pierd cu vrei zile inainte de nastere. imi amintesc ca era pe la 10 seara cand am inceput sa-l elimin. mi-a sunat medicul, care era de garda si el m-a intrebat: "dureri ai? daca nu, atunci culca-te!" . si-am dormit atat de bine in noaptea aceea.
31+
si Andrei (16.12.2006)
florinela79 spune:
Recuperez la citit, dupa o mica odihna...
Sa pun sub beeb musama?...nu cred ca e o idee (saracul sa transpire sa-i iasa bubite, e toxica si pute )...exista sa cumperi protectie pentru saltea (la Carrefour)si plus ca salteaua mea..este bagata intr-o husa, desfaci fermoarul ii scoti husa si o speli.
Tare is scumpe pompele astea..ma gandeam dac iau electrica de la Chicco, ma gandeam ca gasesc cu biberon anticolici, cu suzete si recipiente..la baby expo.
fbruma
chatonel spune:
au venit scutecele BIO :) o sa spuneti ca-s cazuta-n kap, dar io am comandat scutece lavabile din bumbac organic, nu vreau pampers. Am luat unele marime universala, care sa mearga pina in 3 ani, se ajusteaza cu capse. Cind BB face KK, se arunca frumusel in WC "cadoul" si nu mai e nici un miros in casa. Am luat 18, ca sa pot sa spal tot la doua zile si sa-mi ramina si o zi de schimb.
Fille du Sud 33 DragonBella
Toulouse, la ville rose
chatonel spune:
aici se spune ca se schimba BB la 3-4 ore. Se poate sa imi trebuiasca mai multe, probabil ca o sa comand si citeva speciale de noapte, cind va incepe se doarma mai mult.
Fille du Sud 33 cu Dragonbella
Toulouse, la ville rose
ps:
de luni incep si cursurile de nastere (m-apuca risu cind ma gindesc ca tre sa invatam ceva ce e natural ) si cursuri de alaptare.
m_monique spune:
eu nu am folosit niciodata musama sub saltea.
sub cap ii puneam cate un scutec de finet, pe care il schimbam de cate ori era nevoie.
31+
si Andrei (16.12.2006)
anamariame spune:
Wow, cat ati scris, fetelor! Eu am lipsit azi de pe forum, am avut niste probleme de rezolvat, si nu prea mi-a iesit , asta e!Intre timp, am descoperit fericita niste picaturi pe san (dupa niste rasuciri dureroase, dar erau acolo!!! ) si pentru prima data m-a apucat o emotie grozava si m-a inundat un sentiment grozav ca voi fi mamica Am retinut insa ce a spus MADYN, si nu ma mai ating de sani!Carmenada, multumesc de sfatul cu atentiile! Tot greu o sa imi fie, si ma tot gandesc cui sa pasez aceasta responsabilitate. chiar nu ma vad in chinurile facerii dand banuti in stanga si in dreapta. Ma gandesc ca daca aman pana dupa nastere, sa nu se comporte aiurea in timpul ei Pisigri, eu am de gand sa cumpar 2-3 biberoane, chiar daca nu o sa le folosesc curand, ca doar nu expira. Mai bine sa fie decat sa am nevoie de ele si sa nu le am. Ma gandesc si la eventualitatea congelarii laptelui pentru bb, si atunci musai va trebui sa il dau in biberon, ca inapoi in san nu-l pot baga . Eu ma vad acuma o mama moderna, care seara pleaca la aerobic si poate i se face foame la bb. Aberez, clar Ma intorc la citit, revin!Ana-Maria 28+
m_monique spune:
dupa parerea mea 2-3 biberoane sunt suficiente pentru inceput. in caz ca nu aveti lapte veti lua mai multe, ca doar se gasesc peste tot.
cand l-am nascut pe andrei, am cotizat medicului, anestezistului si moasei dupa nastere. si ori ce alte cotizatii le-am dat dupa.
sunt de parere ca banii inainte se dau numai unei anumite categorii profesionale...
31+
si Andrei (16.12.2006)
aris26 spune:
carmen - adevarul e ca e unul dintre cele mai prost facute site-uri pe care le-am vazut. daca dai sa comanzi apare o lista cu produsele si preturile, dar nu toate, daca dai click pe "set conversie la mini electric" iti apare lista cu toate produsele lor. logic nu?
- monitorul - pai asta despre care a zis ayla se declansheaza doar daca bb nu respira, eu vreau sa il aud si cand urla sa ma pot duce la el cand are nevoie. sau nu am inteles eu bine?
novus - stai linishtita ca sigut sigur il ashteapta pe domnu' doctor doar e o domnishoara puctuala si intelegatoare
33+
poze
AMR 7 saptamani
anamariame spune:
Eu ma gandeam sa imbrac salteluta in folie alimentara, ca sa nu fosneasca , o fi bun? Si pe deasupra husa de saltea si apoi lenjeria, iar sub cap la bb sa pun scutec de finet. Suficiente straturi?Doctorita mea a insistat pe calcat, mai mult decat pe spalat. Sigur ca trebuie spalate, dar si foarte bine calcate. Si ma lasa cu hainutele lui bebe in maternitate, pe care il pot imbraca in ele imediat dupa nastere. Eu din pacate trebuie sa nasc in hainele lor (nici nu vreau sa imi imaginez in ce fel arata), dar dupa nastere ma pot schimba in ale mele.Ayla, foarte utile informatiile postate de tine! Mi le-am notat si acum, si aseara! Pupici si ganduri bune spre cea mica !!!Ieri ni s-a alaturat o mamicuta, am uitat sa ii urez bun venit, asa ca welcome to si la odiseea cu de ghiocei, Ela78! Esti si pe listuta de pe prima pagina!Eu tot in urma sunt cu cititul, dar fac o pauza...de masa...Ana-Maria 28+
m_monique spune:
anamariame eu as renunta la folie.
in legatura cu calcatul. eu i-am calcat hainele lui andrei pana la 4 luni, ca asa mi s-a zis ca trebuie. sincera sa fiu nu vad rostul calcatului. mai important mi se pare clatitul rufelor foarte bine.
31+
si Andrei (16.12.2006)