Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (66)
Raspunsuri - Pagina 8
novus spune:
Aris, Carmenada, am gasit
Apropos de nastere naturala oare pierderea dopului gelatinos e obligatorie inainte sau se poate intampla instant adica in ziua nasterii ???
Si cum arata exact acest faimos dop, adica eu am ceva scurgeri minore dar nu cred ca e vorba de dop ca le am de cateva luni....
35+ cu Alexandra
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3
carmenada spune:
ARIS: daca ai timp arunca o privire aici http://www.consumersearch.com/breast-pumps/electric-breast-pumps
Carmen 30+
aris26 spune:
carmen- merci. vad ca au inclusiv pompe pt spitale...probabil ca are dreptate prietena ta. adevarul e ca avent e produs philips care face de toate de la becuri la televizoare. poate trag si eu o fuga pana la astia cu medela, am vazut pe site o pompa elecrtica, simpla e 350 ron, daca e si mai buna decat avent...pai atunci e chiar o afacere buna
33+
poze
AMR 7 saptamani
aris26 spune:
novus - din cate am citit nu e musai sa il elimini inainte, se poate la fel de bine sa il elimini pe masa de nashteri. poate sa fie de la alb pana la maro. de obicei are nishte vinishoare de sange. se paote sa il elimini tot o data sau pe bucatele. il poti elimina cu 2-3 saptamani inainte de nashtere sau in aceeashi zi...groaznic, nu ne ajuta cu nimic informatiile astea. tare bine ar fi sa avem un cronometru electronic pe burta care sa ne indice in orice secunda cate zile,ore mai avem
33+
poze
AMR 7 saptamani
carmenada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aris26 carmen- merci. vad ca au inclusiv pompe pt spitale...probabil ca are dreptate prietena ta. adevarul e ca avent e produs philips care face de toate de la becuri la televizoare. poate trag si eu o fuga pana la astia cu medela, am vazut pe site o pompa elecrtica, simpla e 350 ron, daca e si mai buna decat avent...pai atunci e chiar o afacere buna 33+ poze AMR 7 saptamani |
Pe site medela.ro? Spune-mi, te rog, unde vezi tu pretul... ca eu ma uit de 5 minute si nu gasesc....
Carmen 30+
novus spune:
citat din mesajul lui aris26 novus - din cate am citit nu e musai sa il elimini inainte, se poate la fel de bine sa il elimini pe masa de nashteri. poate sa fie de la alb pana la maro. de obicei are nishte vinishoare de sange. se paote sa il elimini tot o data sau pe bucatele. il poti elimina cu 2-3 saptamani inainte de nashtere sau in aceeashi zi...groaznic, nu ne ajuta cu nimic informatiile astea. tare bine ar fi sa avem un cronometru electronic pe burta care sa ne indice in orice secunda cate zile,ore mai avem 33+ poze AMR 7 saptamani |
asta cu cronometrul e super ideea !!! mi-ar placea si mie,
Eu sincer ma stresez deoarece de la planul meu initial de nastere naturala am trecut la varianta cezariana datorita cordonului, apoi medicul lipseste cand imi inchei eu saptamana 38 si am o gramada de pitici in cap
35+ cu Alexandra
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3
carmenada spune:
citat din mesajul lui aris26 novus - din cate am citit nu e musai sa il elimini inainte, se poate la fel de bine sa il elimini pe masa de nashteri. poate sa fie de la alb pana la maro. de obicei are nishte vinishoare de sange. se paote sa il elimini tot o data sau pe bucatele. il poti elimina cu 2-3 saptamani inainte de nashtere sau in aceeashi zi...groaznic, nu ne ajuta cu nimic informatiile astea. tare bine ar fi sa avem un cronometru electronic pe burta care sa ne indice in orice secunda cate zile,ore mai avem 33+ poze AMR 7 saptamani |
Ar fi tare bun... si ma gandeam ca fel de util era sa avem un .... fermoar....pe care sa-l desfacem cand ne indica cronometrul si... sa-l scoatem pe bebe
Carmen 30+
carmenada spune:
citat din mesajul lui aris26 ayla - chiar interesat produsul. am mai gasit la o firma la baby expo si mi-l tot lauda vanzatoarea, era un monitor audio cu senzor de respiratie, si eu in capul meu am zis: ei, asta-i culmea, cum o sa stie aparatul daca respira sau nu, e vrajeala. si nu l-am luat dar nici detalii nu am cerut. acum m-am lamurit pe ce sistem functioneaza si e chiar ok. eu trebuie sa caut unul si cu monitor audio, ca nu am. 33+ poze AMR 7 saptamani |
Hai ca trec de la una la alta.... despre pompa trebuie sa mai studiez.... acuma revin la baby monitor.... Tu crezi ca doar acest Nanny de care zice Monica nu este suficient?... eu ma gandeam ca daca il am pe asta - care am vazut ca are numai review-uri ok- nu mai este necesar si inca unul cu monitor audio.... Parintii care il folosesc, il lauda pentru ca nu da rateuri, decat daca uita sa-l inchida cand ridica copilul din pat.
Carmen 30+
SimonaMami spune:
off... celebrul dop gelatinos. La prima nastere cred ca l-am pierdut chiar atunci: la nastere! Inainte in mod sigur n-am pierdut nimic in afara de o bratara care mi s-a rupt de la mana :)
Dumnezeule, ce frumos e afara! Si eu mai am inca de lucru la birou... iar piciul mic muta mobila sau danseaza rock, de-mi iese prin toate partile... cica mai concentreaza-te!
Pupici si noapte buna tuturor!
Simona 32, mami de Eric Christian (02.03.05)
chatonel spune:
citat din mesajul lui danonique Atunci ii voi cere si eu medicului reteta ptr pompa.Nu stiam ca sunt rambursate!Multumesc ptr informatie! Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 31+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png poze albert |
cu placere
Fille du Sud 33+
Toulouse, la ville rose