Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (66)
Raspunsuri - Pagina 7
Monnvas spune:
Monica da, da, si cu dragoste creste printesa, nu numai cu laptic! Mica si puternica, la fel ca mami
Gessy si eu am carcei, in fiecare noapte chiar. Calciul e in limite normale, magneziul idem, deci nu stiu care-i cauza. Mie mi se pare ca daca dorm dezvelita imediat se pune carcelul - si asta de 2-3 luni. Am auzit atatea variante - vitamina B6, magneziu, calciu, nu mai stiu ce alte minerale - si toate 'validate' de doctori, incat am luat de buna explicatia asta a mea cu dezvelitul. Macar e a mea
Monica Elefantica 35+ CRI
CASA LU' BEBE
aris26 spune:
ma uitam acum dupa pompe, am gasit si de la medela,au sediul pe la eroilor, ca pret ajungi cat una de la avent daca iei si geata si biberoanele. oare sunt mai bune?eu vreau sa cumpar una electrica.
33+
poze
AMR 7 saptamani
danonique spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui chatonel
danonique, mi-a zis cumnata ca daca ai reteta de la medic poti lua pompa electrica rambursata SECU. Sau de-asta iei si tu? Ar fi pacat sa platesti din buzunar... Fille du Sud 33+ Toulouse, la ville rose |
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 31+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ayla21 Va multumesc!Nu mi-o iau in cap, dar ma incurajeaza cuvintele voastre. O sa vedeti voi cum e, si de ce veti fi in stare de copilasii vostri. Pupici multi la toate Luana are astazi 1,180 kg (deci cu 10 grame mai mult ca ieri). De lungit nu s-a mai lungit, era si culmea (creste ca "Fat-Frumos?") Incercam sa tinem mai aproape de voi, mai ales cand e si tati disponibil. Daca incepe primavara si ies ghioceii, trebuie sa fiu si eu aici, la galerie. Din pacate nu ma lasa cu laptoul in spital. Maria, mai un pic. Curaj si vine bebelina si-o sa uiti si morcov, si iepure si o sa-ti fie gandul numai la ea. Mare dragoste mare, nu cred ca exista ceva mai minunat pe pamant. Semne care anunta demararea travaliului -Durerea de spate, asemanatoare cu durerea de menstruatie -Pierderea dopului gelatinos (sange in cantitate redusa amestecat cu mucus) -Diaree sau constipatie -Senzatie sau stare de voma -Presiune pelvina -Fisurarea sau ruperea membranelor -Contractii uterine, care apar initial ca o senzatie de disconfort, rare si neregulate, si care pot sa devina dese, regulate si mai puternice Ce facem daca observam aceste semne -Daca s-au rupt membranele, plecam imediat spre spital -Daca apar contractii dureroase, asteptam pana cand devin regulate, la 15 minute, avand timp suficient sa ne facem bagajul de internare -In caz de sangerare moderata, plecam imediat spre spital -Daca nu mai simtim miscarile fetale foarte active, solicitam Salvarea spre spital Actele si cele necesare pentru internare -Buletin de identitate -Adeverinta de salariat -Cartea gravidei cu toate analizele efectuate in timpul sarcinii -Lucruri personale: pijama, halat, papuci, obiecte pentru toaleta, prosoape, lucruri intime, tampoane, vata, lichide energizante, hrana usoara, orice obiect personal care v-ar face confortabila sederea in spital (walk-man, casti, fotografii de familie, amulete, etc.) _ I love you so much my tiny princess |
Ayla, mersi mult de informatii !!!!!!!!!!!
Chiar vroiam sa postez o intrebare ...
35+ cu Alexandra
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3
doranna spune:
salutare!!!
offfff, am scris vreo 10 min si nu stiu pe ce am apasat si am pierdut mesajul
o sa incerc sa fac un rezumat:
am lipsit 2 zile de pe net si mi-a trebuit 1/2 zi sa recuperez ce ati scris
miercuri am petrecut vreo 9 ore prin fundeni, cu mama. sa va fereasca Domnul sa aveti nevoie sa mergeti cu careva pe acolo, e infiorator tot sistemul... credeam ca o interneaza (ca la toate controalele pe care le-am facut in ultimii ani) si pot sa ma intorc repede acasa. da' de unde!!! i-au facut spitalizare de zi, asta inseamna ca ne-am plimbat pe la nu stiu cate cabinete sa facem mai intai actele de internare, apoi analize si EKG, am asteptat vreo 3 ore rezultatele analizelor, apoi am "pandit" alte 4 ore doctorul care, mai intai vede pacientii din salon, apoi pe cei de la urgente, apoi pe cei internati in ziua respectiva; pe la 4 am intrat si noi (am stat de la 7 dimineata) si, dupa control, sa vedeti ce ne-a zis dr: ca daca vrem sa scapam de nebunia asta, sa nu mai asteptam atatea ore, sa mergem la nu stiu ce clinica privata, unde are consultatii joia; si inca ceva, sa venim mai des (lunar), ca trebuie urmarita mai atent evolutia ; inainte ne chema la 6 luni
nu stiu daca va amintiti, v-am mai spus ca eu am probleme cu contractiile si colul scurtat, iau pastile cu pumnul si sunt in pre-natal din sapt 30; din pacate, aventura "fundeni" a avut un efect rau asupra mea, de 2 zile am dureri cand stau in picioare (nici in cada nu pot sa intru), de aceea ieri nu m-am atins de calculator, iar azi a trebuit sa fac un "aranjament" mai special pe birou ca sa va pot citi de pe canapea .
sa va spun ceva despre "tarife"... mi-a spus cineva, care a nascut prin cezariana anul trecut, la Elias, cred, ca a dat 30 mil. la doctor si a avut el grija de toata echipa, asa ca ce am citit la voi mi s-a parut ok...
la Medlife a dat o prietena in octombrie 72 mil (pe factura toti), iar la EuroClinic o sa nasca o colega, tot in martie, si a fost anuntata ca va costa 90 mil (in ambele cazuri este vb despre cezariana).
despre biberoane... am citit si auzit tot mai multe in ultimul timp despre faptul ca cele din sticla sunt mult mai sanatoase decat cele din platic. initial mi-a fost teama ca nu se mai gasesc dar nu-i asa, e piata plina... am vazut si pe site la chicco, sunt in jur de 300 mii; nu stiu cele de la avent cum sunt, cat sunt, etc.
mamicilor cu experienta, daca aveti sfaturi pentru noi, incepatoarele, va asteptam cu drag
plici-plici, de ce nasti cu cezariana? a fost optiunea ta sau propunerea medicului?
gaza22, iti multumesc muuuuult pentru mail cand am deschis am zis WOW!!!!! ma ajuta foarte mult sfaturile tale
va las acum, ca stau intr-o pozitie foarte incomoda - intinsa pe canapea, si scriu sprijinita intr-un cot
s'auzim de bine!!!
dorana 32 (de azi) +
carmenada spune:
citat din mesajul lui aris26 ma uitam acum dupa pompe, am gasit si de la medela,au sediul pe la eroilor, ca pret ajungi cat una de la avent daca iei si geata si biberoanele. oare sunt mai bune?eu vreau sa cumpar una electrica. 33+ poze AMR 7 saptamani |
Pe mine m-a innebunit prietan mea din SUA ca, Medela este cea mai buna, ca acolo medicii pe asta o recomanda, si cele de la avent.... nu prea sunt folosite.... dar nu am detalii deci nu pot sa-ti explic de ce Medela ar fi mai buna.. eu o sa incerc sa citesc niste pareri de pe Amazon... te tin la curent daca am detalii..
Carmen 30+
novus spune:
Fetelor, oare unde se gasea help-line-ul despre alaptat ???
35+ cu Alexandra
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3
Maya25 spune:
citat din mesajul lui joanna27 Maya ce faci?Noi am scibat semnatura azi, cu Donu inainte. ma bucur ca esti bine. Noi cu toate ca putem sa nastem oricand, nu am cumparat nimic,am pregatit doar camasa,papuci, chilot ,vata si cam atat, vreau sa aman momentul cat mai mult. A am uitat am si crema Garm astan pt sani, si ceva crema pt bebe care culeea le-am primit cadou de la farmacie, la cate medicamente am cumparat de la ei. 34+ |
Joanna, ma bucur sa aud ca esti mai bine azi. Noi ieri am schimbat semnatura ca am avut amandoua UM in 12.06. Suntem mari deja. Mai un pic sa mai rezistam.
Nici eu nu am cumparat absolut nimic (camasi de noapte si restul "echipamentului" meu de spital le am de mult pt ca aici e casa mea de 11 saptamani dar in rest nimic) si nici nu am de gand sa cumpar. Acum trebuie sa avem grija de burtici sa le ducem la termen, de cumparaturi este apoi timp berechet!
Maya 34+
http://bd.lilypie.com/CHzwp1.png
carmenada spune:
citat din mesajul lui novus Fetelor, oare unde se gasea help-line-ul despre alaptat ??? 35+ cu Alexandra www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3 |
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=129956 , dar este de citit nu gluma....eu am reusit sa parcurg vreo 2-3 cap
Carmen 30+
aris26 spune:
citat din mesajul lui novus Fetelor, oare unde se gasea help-line-ul despre alaptat ??? 35+ cu Alexandra www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3 |
la femina intim
33+
poze
AMR 7 saptamani