Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (66)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Ayla, Luana, va imbratisez cu drag si va doresc tot binele din lume!

Abia astept sa aflu ca ati plecat din spital cu Luana mare si mancacioanasa!

30+ Brisees

gia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmenada
Poti sa-mi spui si mie, te rog, unde ai vazut biberoane Medela? Am o prietena buna in SUA si ea mi-a recomandat firma asta si petru biberoane si pentru pompa de san, dar pentru ca eu nu pot sa ies din casa nu stiam daca gasesc si aici. Zicea ea ca in SUA este firma cea mai cautata.... pentru ca are numai produse de calitate.

Iti multumesc

Carmen 30+

Carmen, eu le-am vazut pe site-ul de la mothercare! Dar daca sunt si in Romania, cu atat mai bine, scutesti taxele care-s vreo 25 lire.

mihaela

33+
Fii alaturi de noi si in saptamanile ramase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui danonique
De la Medela vroiam sa imi iau pompa de alaptat ca am auzit ca e destul de buna.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 31+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

danonique, mi-a zis cumnata ca daca ai reteta de la medic poti lua pompa electrica rambursata SECU. Sau de-asta iei si tu? Ar fi pacat sa platesti din buzunar...

Fille du Sud 33+
Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Ayla, suuper aparatul de care spui! Din pacate, link-ul pe care l-ai postat nu ne permite accesul - zice ca e reclama interzisa!

Ne poti ajuta altfel? Eventual imi poti trimite si mie pe PM?

Multumesc frumos!

PS: Fetelor, cum se activeaza PM-ul si... ce e ala?! Adica, cum ii zice ca ma gandesc ca e un mesaj pe care il primim pe privat, nu?!

30+ Brisees

gia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Va multumesc dragele mele. Stiu ca este o minune, si este o luptatoare. Cine stie mai bine decat mine... Ii multumesc Lui Dumnezeu de fiecare data cand o vad, si ma rog sa aiba grija de ea. Si Ii promit ca Ii voi multumi in fiecare zi, toata viata mea, pt ca mi-a dat sansa sa fiu alaturi de ea, sa fiu mamica ei. O sa vedeti cate se schimba dupa ce vine bebe, e o maturizare. Stii ca mogarleata aia mica are nevoie de voi, si trebuie sa fiti puternice pt ea. La mine a fost putin fortata maturizarea, si stiu ca intr-o zi ii voi multumi doctorului, care mi-a spus "ori iti revi pt Luana, ori du-te acasa si plange dupa Alma". Si mi-am zis, pt Alma nu mai pot face nimic acum. Dar chiar daca ar fi sa-mi calc singura sufletul in picioare o sa profit de sansa pe care o am. Nu stiu nici eu de unde gasesc putere, din dorul de Luana, din dorinta sa reusim si sa fim impreuna. Nu stiu. Imi vine uneori sa plec in lume, sa scap de apasarea asta. Ce bucurie ar fi fost pt mine sa am doua gagalici, sa ma rog pentru ele, sa ma gandesc la ele. E o apasare, e o durere. Dar cand imi vine sa plang imi amintesc manuta mica si calda a Luanei, si mirosul ei, si felul cum ma simt langa ea. E ceva pt care as renunta la orice. Nu stiu daca si peste 18-20 de ani voi mai simti asa, nici daca atunci cand va fi bine voi mai fi in stare de daruirea asta. Dar ce conteaza? De cand Alma si-a gasit linistea in locul ei, unde tati ii duce zilnic flori, si Luana s-a linistit, dar mai ales din eliberarea mea, am gasit dorinta si putere sa ma dedic Luanei. Si se vede. Mereu imi spune asistenta ei ca prematurul creste nu numai cu lapte, ci si cu afectiune. Voi avea grija sa ajunga fotomodelul de care spuneai, Carmen. (tati are 1,85 m, deci va fi inalta si cum se vede, va tine la silueta)

_
I love you so much my tiny princess

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenada spune:

Citat:
citat din mesajul lui mababei

Citat:
citat din mesajul lui carmenada
Poti sa-mi spui si mie, te rog, unde ai vazut biberoane Medela? Am o prietena buna in SUA si ea mi-a recomandat firma asta si petru biberoane si pentru pompa de san, dar pentru ca eu nu pot sa ies din casa nu stiam daca gasesc si aici. Zicea ea ca in SUA este firma cea mai cautata.... pentru ca are numai produse de calitate.

Iti multumesc

Carmen 30+

Carmen, eu le-am vazut pe site-ul de la mothercare! Dar daca sunt si in Romania, cu atat mai bine, scutesti taxele care-s vreo 25 lire.

mihaela

33+
Fii alaturi de noi si in saptamanile ramase!

Merci mult, am cautat si eu pe net si am gasit la bebelusultau.ro cu 623 lei, iar la Mothercare aceasi pompa este 90 lire adica 430 lei ..... bine la care adaug transportul... 25 lire adica 110 ...deci 550 ....mai ieftin.... , dar din pacate acest produs nu se poate livra in Romania

Carmen 30+

Mergi la inceput

Georgiana este Aparatul Nanny BM-02 de la Bebesounds (firma). vad ca e pe mai multe site-uri. Pt noi este foarte necesar. Prematurii uita sa respire, si pot face apnee pana aproape de 1 an. (de aceea are Luana inca tuburile pe nasuc, desi respira singura)

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Va multumesc dragele mele. Stiu ca este o minune, si este o luptatoare. Cine stie mai bine decat mine... Ii multumesc Lui Dumnezeu de fiecare data cand o vad, si ma rog sa aiba grija de ea. Si Ii promit ca Ii voi multumi in fiecare zi, toata viata mea, pt ca mi-a dat sansa sa fiu alaturi de ea, sa fiu mamica ei. O sa vedeti cate se schimba dupa ce vine bebe, e o maturizare. Stii ca mogarleata aia mica are nevoie de voi, si trebuie sa fiti puternice pt ea. La mine a fost putin fortata maturizarea, si stiu ca intr-o zi ii voi multumi doctorului, care mi-a spus "ori iti revi pt Luana, ori du-te acasa si plange dupa Alma". Si mi-am zis, pt Alma nu mai pot face nimic acum. Dar chiar daca ar fi sa-mi calc singura sufletul in picioare o sa profit de sansa pe care o am. Nu stiu nici eu de unde gasesc putere, din dorul de Luana, din dorinta sa reusim si sa fim impreuna. Nu stiu. Imi vine uneori sa plec in lume, sa scap de apasarea asta. Ce bucurie ar fi fost pt mine sa am doua gagalici, sa ma rog pentru ele, sa ma gandesc la ele. E o apasare, e o durere. Dar cand imi vine sa plang imi amintesc manuta mica si calda a Luanei, si mirosul ei, si felul cum ma simt langa ea. E ceva pt care as renunta la orice. Nu stiu daca si peste 18-20 de ani voi mai simti asa, nici daca atunci cand va fi bine voi mai fi in stare de daruirea asta. Dar ce conteaza? De cand Alma si-a gasit linistea in locul ei, unde tati ii duce zilnic flori, si Luana s-a linistit, dar mai ales din eliberarea mea, am gasit dorinta si putere sa ma dedic Luanei. Si se vede. Mereu imi spune asistenta ei ca prematurul creste nu numai cu lapte, ci si cu afectiune. Voi avea grija sa ajunga fotomodelul de care spuneai, Carmen. (tati are 1,85 m, deci va fi inalta si cum se vede, va tine la silueta)

_

Draga noastra, tu esti o luptatoare si un exemplu de forta si dedicatie pentru noi toate. Stiam ca mai devreme sau mai tarziu, o sa gasesti in tine forta pentru a merge mai departe, pentru a trece de prapastia durerii... Cred ca ai avut momente de disperare in care nu ai stiut in ce directie sa o iei dar, dragostea pentru Luana si baietelul tau a fost mai puternica decat orice si te-a ajutat sa mergi mai departe. Asteptam cu nerabdare sa vedem fotomodelul acasa..

Carmen 30+

Mergi la inceput

Multumesc, Carmen! Si fara tine, ce m-as fi facu?t! Tare greu mi-ar fi fost in atatea momente.
Acum ma scuzati, am de hranit doi copii.
Cine stie? Poate totusi corpul meu a fost 31 de saptamani programat sa alimenteze 2 .
Va pup!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

ayla - chiar interesat produsul. am mai gasit la o firma la baby expo si mi-l tot lauda vanzatoarea, era un monitor audio cu senzor de respiratie, si eu in capul meu am zis: ei, asta-i culmea, cum o sa stie aparatul daca respira sau nu, e vrajeala. si nu l-am luat dar nici detalii nu am cerut. acum m-am lamurit pe ce sistem functioneaza si e chiar ok.
eu trebuie sa caut unul si cu monitor audio, ca nu am.

33+
poze

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput