Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (66)
Raspunsuri - Pagina 5
carmenada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mababei Danonique, am verificat si constatat ca biberoanele de la Tommee Tippee nu au in compozitie Bisphenol A (BFA ). Nici cele de la Medela nu contin BFA! mihaela 33+ Fii alaturi de noi si in saptamanile ramase! |
Poti sa-mi spui si mie, te rog, unde ai vazut biberoane Medela? Am o prietena buna in SUA si ea mi-a recomandat firma asta si petru biberoane si pentru pompa de san, dar pentru ca eu nu pot sa ies din casa nu stiam daca gasesc si aici. Zicea ea ca in SUA este firma cea mai cautata.... pentru ca are numai produse de calitate.
Iti multumesc
Carmen 30+
aris26 spune:
mai fetelor, de azi dimineata incerc sa va prind din urma. pai in ritmul asta depashim orice scriitor rus
KEA - se pare ca doar eu am masa de infashat ca a ta, pt ca nu ti-a raspuns nimeni. eu nu am mai prins-o in perete, m-am apasat cu toata puterea pe ea si vad ca rezista. oricum nu o sa-l schimb o veshnicie sus pe masa.
fetelor - de ce sa punem mushama sub copil? voi ati incercat sa dormiti vreodata pe un pat cu plastic pe el. moare saracu' de cald. eu nu ii pun nici daca e nevoie sa schimb de 10 ori pe zi patul.
33+
poze
AMR 7 saptamani
Ayla21 spune:
Carmen, vezi pe google, este de comandat la bebelusul tau, ca tu comanzi de obicei pe net.
_
I love you so much my tiny princess
Timi07 spune:
shasa multumesc pt detaliile despre album. Sper sa vad pozele deseara de pe laptopul sotului ca pe al meu mi l-a spart Sophie si pe rasnita de pe care ma dau acum nu-s sanse sa vad poze.
Ayla ai dreptate si Caludiu a fost bebe frumos dar si Luana este. Sunt niste frumosi amandoi. Ma bucur sa citesc ca ati mai luat un pic in greutate. Bafta in continuare.
Fuc ca mi s-a trezit Printzesa si trebe sa-i dau sa pape, plus ca mi-e si mie o foameeeeeee. Cand doarme eu sunt sechestrata in dormitor
Am uitat sa zic Maria mai strange din picioare un pic, sau convinge-o pe bebelina sa mai stea la caldurica dar daca nu vrea....nastere usoara iti doresc si-o fetita sanatoasa,papacioasa etc.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
carmenada spune:
citat din mesajul lui Ayla21 Va multumesc!Nu mi-o iau in cap, dar ma incurajeaza cuvintele voastre. O sa vedeti voi cum e, si de ce veti fi in stare de copilasii vostri. Pupici multi la toate Luana are astazi 1,180 kg (deci cu 10 grame mai mult ca ieri). De lungit nu s-a mai lungit, era si culmea (creste ca "Fat-Frumos?") Incercam sa tinem mai aproape de voi, mai ales cand e si tati disponibil. Daca incepe primavara si ies ghioceii, trebuie sa fiu si eu aici, la galerie. Din pacate nu ma lasa cu laptoul in spital. Maria, mai un pic. Curaj si vine bebelina si-o sa uiti si morcov, si iepure si o sa-ti fie gandul numai la ea. Mare dragoste mare, nu cred ca exista ceva mai minunat pe pamant. Semne care anunta demararea travaliului -Durerea de spate, asemanatoare cu durerea de menstruatie -Pierderea dopului gelatinos (sange in cantitate redusa amestecat cu mucus) -Diaree sau constipatie -Senzatie sau stare de voma -Presiune pelvina -Fisurarea sau ruperea membranelor -Contractii uterine, care apar initial ca o senzatie de disconfort, rare si neregulate, si care pot sa devina dese, regulate si mai puternice Ce facem daca observam aceste semne -Daca s-au rupt membranele, plecam imediat spre spital -Daca apar contractii dureroase, asteptam pana cand devin regulate, la 15 minute, avand timp suficient sa ne facem bagajul de internare -In caz de sangerare moderata, plecam imediat spre spital -Daca nu mai simtim miscarile fetale foarte active, solicitam Salvarea spre spital Actele si cele necesare pentru internare -Buletin de identitate -Adeverinta de salariat -Cartea gravidei cu toate analizele efectuate in timpul sarcinii -Lucruri personale: pijama, halat, papuci, obiecte pentru toaleta, prosoape, lucruri intime, tampoane, vata, lichide energizante, hrana usoara, orice obiect personal care v-ar face confortabila sederea in spital (walk-man, casti, fotografii de familie, amulete, etc.) _ I love you so much my tiny princess |
pentru cea mai curajoasa si puternica mamica si pentru cea mai iubita puiuta. Multumim pentru toate sfaturile minunate.
Carmen 30+
Floric spune:
AYLA, tot respectul pentru minunea ta de printesa. Cand am vazut pozele am apreciat-o si mai mult pentru puterea de care da dovada si dorinta de a trai. Eu, om mare, am lesinat cand mi-a pus prima branula, nici acum nu sunt vreo fericita cand stiu ca trebuie sa ma intep. Deci, mana acea de copil e un mareeeee erou in lupta cu viata si din ce in ce mai des manifesta interes pentru viata. CHIAR E O MINUNE!!!!!
Sa-i dea Dumnezeu putere si sa-i aline nelinistea provocata de atatea aparate. Sa te bucure zilnic cu cate o atingere si un zambet, poate in curand un gangurit. E minunat!
Multi pupici si Dumnezeu te va rasplati pentru lapticul donat.
Joanna, bine ai revenit!
Maria, tarie si incredere. Bagam agitatele??????
danonique spune:
citat din mesajul lui mababei Danonique, am verificat si constatat ca biberoanele de la Tommee Tippee nu au in compozitie Bisphenol A (BFA ). Nici cele de la Medela nu contin BFA! mihaela 33+ Fii alaturi de noi si in saptamanile ramase! |
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 31+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
carmenada spune:
citat din mesajul lui Ayla21 Carmen, vezi pe google, este de comandat la bebelusul tau, ca tu comanzi de obicei pe net. _ I love you so much my tiny princess |
....... nu ma gandisem ca gasesc... din acest motiv nici nu m-am uitat
Carmen 30+
Ayla21 spune:
Aris, ai dreptate, cum sa pui musama sub spatele lui bebe? Va traspira in prima faza apoi va putea raci. Noi si sub cearceaf la Clau cand a renuntat la pampers am folosit paturicile de la Seni. Sunt ca pampersul, absorbante, si cand sunt folosite, le arunci. Tot ele se folosesc si pe masa de infasat sau in pat la imbracat, daca ii vine lui bebe vreo idee sa traga un shushu pana ii puneti pampersul.
Iar pt regurgitat, sub caspor scutecel de finet impaturit si calcat bine, sa fie impaturitul ala ca dunga la pantaloni. Nu stiu daca ma intelegi, ideea e sa nu-l desfaca si sa-si traga pe nas.
Apropo de asta, voi v-ati luat baby phonne? Noi avem deja (sunt de la baietel, si chiar nu au folosite prea mult, Chicco), dar ni s-a recomandat pt Luana sa luam acel gen de aparat care depisteaza si apneea. Adica tiuie daca bebe nu mai respira. Nu sunt convinsa ca stiu ce sa caut, si daca gasesc la noi. Saptamana viitoare voi primi din Franta de la sora mea pachet cu hainutele tiny si i-as spune sa-mi caute si asa ceva. Help!
_
Ayla21 spune:
Aparatul Nany BM-02 monitorizeaza continuu miscarile si respiratia bebelusului.
Daca respiratia copilului se opreste mai mult de 20 de secunde, sau daca frecventa respiratorie scade sub 8 respiratii/minut, Nanny emite semnale acustice si vizuale.
Astfel puteti interveni in timp optim in cazul Sindromului de Moarte Subita a nou-nascutului, al vomei, sau altor boli care ar putea pune in pericol viata micutului.
Padela senzor, care se pozitioneaza sub saltea, detecteaza orice miscare a toracelui bebelusului.
Semnalele detectate de senzor sunt transmise unitatii de control care confirma respiratia regulata si miscarile prin aprinderea unei luminite verzi.
Nanny nu se afla in contact direct cu micutul si nu genereaza nici o forma de energie.
Aparatul este un senzor, ce nu afecteaza in nici un fel organismul uman.
Daca bebelusul nu respira mai mult de 20 de secunde, sau daca frecventa respiratorie e prea joasa, va suna alarma si se va aprinde led-ul rosu.
Mergeti urgent la bebelus si acordati-i primul ajutor, daca este nevoie. Asigurati-va ca nu s-a inecat cu ceva, incepeti resuscitarea si sunati la Salvare.
In anumite cazuri de apnee, sunetul alarmei va trezi copilul, care va incepe sa respire singur.
Alarma poate fi oprita prin oprirea aparatului.
Exista rare cazuri de alarma falsa care pot aparea fie din cauza unei instalari defectuoase, fie daca bebelusul se misca de pe padela-senzor.
Aham, lamurita. Il si comand.
_