*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (206)
Raspunsuri - Pagina 7

natynic spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ariel_7000 natyyyyyy, plsssss ![]() ![]() ![]() oricum, nu incurajez pe nimeni sa faca ce fac eu...eu sunt mai dilie de fel ![]() si eu am respect pt vegetarieni, as vrea sa fiu, dar inca nu sunt pregatita. ![]() am citit bine??? te-ai dat pe homeopate??? ehe...deci, never say never! ![]() hai ca te disturb de la invatat, spor la lectii. eu nu iti mai raspund de acum la subiectul carne la bebei ![]() |
Ok, ok, ok

Ma duc sa mai citesc...cat mai am timp...mi s-a anuntat in vizita o verisoara plicticoasa. I-am zis ca hai sa ne vedem sapt viitoare...cica "Da dar eu am chef ACUM sa o vad pe Iulia"

Bye!
Naty
mamica

DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

ariel_7000 spune:
cristinagoji, pe cand eu trageam sa mor, tu te retrageai. te rog sa nu o faci!!! postarile tale le citeam cu nesat! esti unul dintre cei mai dragi membri dc pt mine si crede-ma ca eu nu fac declaratii de iubire prea des si oricui.plsssss
mami de alexutza (10.04.2003)si
Teodor Mihai (10.04.2008)
Who cares what the question is? Chocolate is the answer!

elara spune:
Simo, ms pt raspuns privitor la obiceiurile privind turta/motul.
Bubu, mi-am facut si eu cont pe bucataras si tot astept mail cu parola pe yahoo si nik de cateva ore...Vreau sa ma laud cu ce ma gatit aseara...
Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)
Albumul printesei mele
www.sansalaviata.ro/implicare.php" target="_blank">Campania - Sansa la viatza!
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

elara spune:
Adriana, imi pare tare rau de zanutza ta. Tonic, si pt mandrutzul tau imi pare rau. Sanatate multa amandurora si tuturor puiutzilor bolnaviori.
Si, plss, Camii, zi un'e e euro ala ca nu ma duce capu'
Elara, fericita mamica
Albumul printesei mele
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

bubu05 spune:
Elara, gata mami, te-am verificat , ai acceptul pe Bucataras! nu stiu daca primesti mail...habat n-am..dar baga comenturi daca vrei sa vezi ca merge
Abia acum am deschis calculatorul...
Mi-am facut programare la Adela Dinu de la CMU, dar tocmai pe 12 martie...asta e...sa-mi repet eco Ea i-a vazut cordonul lui Stef imbarligat de gat de 2 ori si se pricepe ea si la pietre la fiere
Asaaa.
Ariel, am fost la piata si am luat ridichi negre, sa-mi zici cat suc sa beau, sa nu uiti! si am luat si sfecla rosie si hrisca . Dar sa-mi zici ca la babe, cata hrisca pun la inmuiat si in cata apa si cat ii pun lui Stef in fructe
Poate vor sa-si noteze si alte randunele
Naty, sarumana pt. raspuns, asa fac. Stau si le pandesc la cotitura.
Aseara parca ma durea ceva pe-acolo
Spor la invatat!
Gecko, lasa ca iei tu carnetul, chiar ca ai avut aventuri azi...eu iti tin pumnii, bafta!
Zoze,
Olgutzaaaaaaaaaaaa!
Mi-am depus si dosarul, uraaa . Am fost si cu astia mici in parc si am stat o gramadaaaa, tare cald a fost azi, frate...prea cald
...
Am pus sa fac painica cu seminte de dovleac
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

adrianadana spune:
Va multumesc pt raspunsuri
M-am speriat f tare pt ca a facut cam 5 scaune in 2 ore, dupa ce de dimineata a facut niste cacareze(ca de obicei) iar la pranz a facut normal.
Nu e totusi prea mult?
Adriana, mamica unei minuni - Daria Maria - 2 aprilie 2008

elara spune:
Adriana, da..5 scaune in 2 ore e cam mult...
Bubule, m-ai pierdut....cu explicatiile. Eu mi-am dat nik si adresa ed mail (si, da, primesc mail) si cica trebuia sa imi trimita parola. Cine imi trimite? Tu?
Ca eu cum ami loghez sa postez si eu ce ma gatit si sa pun minune de poze sa ma laud la voi?
Invata-ma, pls...
Elara, fericita mamica
Albumul printesei mele

lyvy spune:
Buna randunici!
Nu am citit din urma capitolul asta, dar va scriu ce am pe inima si apoi merg sa recuperez.
Stau eu asa aseara si cujet, hai da-i fac niste analiza la printesa ca nu i-am facut niciodata, si prea mi se pare mie ca e slabutza, si nu are pofta de mancare si bla, bla, bla....
Buuuuuuun, ne sculam de dimineata, mergem luam fetii sange, a plans, dar nu foarte tare, am mers la o asistenta foarte priceputa si a iesit ok.
Am cerut sideremia (de care imi era cel mai frica ), calciu , hemograma completa si coproparazitologicul ca intre timp am si recoltat .
M-am intalnit si cu un pediatru batran care m-a tratat si pe mine cand eram copil, si i-am zis sa se uite putin la ea, asa numa.
Mi-a zis sa nu ii mai dau deloc Vigantol, si sa incerc sa-i scot vitamina D din alimentatie pentru ca e inchisa fontanela si nu mai are nevoie.Voi stiti ceva despre asta?????
Buuuuuuuuun, merg dupa analize, toate bune si frumoase, numai kk nu, i-au iesit puiutei chistii de giardia, am crezut ca imi pica cerul in cap, adica exact la ce nu ma gandeam.
Doctor nu am vizitat cu rezultatele pentru ca nu prea am pe cine, si mi-am zis sa ma apuc sa-i concep fetii un tratament pentru giardioza, si stau si ma chinui la fel de fel de scheme si substante, si nu stiu la care sa ma hotarasc.
Trebuie sa luam toti din familie tratament pentru balauri, e fff naspa, eu pot sa iau numai buruieni, ca med nu sunt acceptate in alaptare si nu stiu cat sunt de eficiente, si poate ii dau printesei inapoi si tot asa
ARE CINEVA CEVA DE ZIS??????
Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii

lyvy spune:
Am discutat si despre introducerea laptelui de vaca, si mi-a zis asa, ca se poate dupa un an, dar trebuie sa ii dau lapte fainat , adica sa adaug in el 5 % faina de orez sau porumb si 5 % zahar, niciodata gris.
Mi-a dat cu leuca in cap!
Si mi-a zis si doctorul si toate asistentele din pediatrie care m-au vazut cu Iris ca arata ca un copil de 1 an jumate chiar 2.
Cred ca din cauza ca e inalta, ca grasutza nu prea e.
OFFFFFFFFFFF, mai fetelor ca sa fac, ce sa-i dau, ce sa iau??
Pozele mele
Povestea nasterii

lyvy spune:
Ma duc sa citesc din urma ca vad ca sunt singurica , poate mai apar intre timp ceva randunici cu ceva sfaturi!!!
Pozele mele
Povestea nasterii